Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşım nası uzman oldun bilmiyorumda bilgi öyle paylaşılmaz.senin söylediğin şey direk olarak şu:bu kitrabı okursanız istediğiniz kiloya inersiniz.akıl var mantık var.kitap neki ya bi insanın azmi söz konusu burda.hem emin ol burda cahil dediğin insanlar senin o saçma kitabından daha bilgili vee daha kitap gibi kitaplar.hadi çık şimdi.

geçmiş msjlara bakamadan geldim çünkü bakana kadar herkes kayboluyoo boshayallersmile

bu arada yaklaşık bi saat de bisiklete bindim hihoyyyt

Arkadaşım ! buyur yazdıklarını topladım şimdi kim konuyu kim saptırmış söylermisin ?

Ayrıca ben gayet iyi niyetle sormuştum kitabın pazarlamacısımısınız diye hem görev

kısmında yazdığınız hemde ilk mesajınız olması açısından sorma gereği duydum. Bu

şekilde kaba cevap alacağımı düşünemedim !!!

ayrıca kitabın adı zayıflamada ph mucizesi pf değil..

NAF im listeyi ne zaman hazirlayacaksin??kim birinci olacak merak ettim dogrusu

canım akşamı bekliyodum ama şimdilik bildirim yapan arkadaşlara göre ekleyebilirim olumunekankayizsmile

hoşgeldin olalacım

geçmiş msjlara bakamadan geldim çünkü bakana kadar herkes kayboluyoo boshayallersmile

bu arada yaklaşık bi saat de bisiklete bindim hihoyyyt

süperrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

nafcım kızma miden azacak valla sen bize lazımsınn :1hug:

ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68.3--------------------------60-----200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----- -------------------------- 61.6-------------------------60-----400 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------61---------------------------55-----500 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Kilosunu korumuş
nazlıbahar----71--------------------------63.6------------------------62-----800 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------61.9 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58--------------------------50------200 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------91.5------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------61---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull-----------51.2-----------------------50.6------------------------50.6----MEZUN OLDU
Hazalim1985-100-------------------------87--------------------------60------Kilosunu korumuş
gulserennn---

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

:1shok::1shok: simdilik 3. yum:1rolleyes:

nafcım kızma miden azacak valla sen bize lazımsınn :1hug:

ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:

palette yi ben kullandım güzel rengi tutuyo ama loreal kullanmadım kıyas yapamayacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…