- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.281
ben geldimm
ben tabiki ben ben beeennn :hooray:NAF im listeyi ne zaman hazirlayacaksin??kim birinci olacak merak ettim dogrusu
ben geldimm
merhaba;
zayıflamada pf mucizesi isimli kitabı okumanı tavsiye ederim.
istediğin kiloya ancak bu kitabı okuduktan sonra inebilceğini düşünüyorum.
bu kitap bir diyet kitabı değil doğru beslenmeyi öğretiyor. ve doğru beslendiğinde zayıflıyorsun.
merhaba;
zayıflamada pf mucizesi isimli kitabı okumanı tavsiye ederim.
istediğin kiloya ancak bu kitabı okuduktan sonra inebilceğini düşünüyorum.
bu kitap bir diyet kitabı değil doğru beslenmeyi öğretiyor. ve doğru beslendiğinde zayıflıyorsun.
siz 22 kiloya gelmek için ne tarz bir diyet yaptınız ?
bu kitapta yemek yiyerek, az spor yaparak ,bilinçli kilo vermeyi öğretiyor.
ve yemeklerde doğru yağı kullanmayı doğru su içmenizi sağlıyor.
dediğim gibi okuyunca anlayabilirsiniz
öncesinde bana da boş gelmişti. çünkü bazı yediklerinizden vazgeçiyorsunuz.
sağlıklı beslenmeyi öğretiyor.
sizlere iyilik yaramıyor anladığım kadarı ile.
ben faydasını görüyorum. ve çevremde gören de çok sadece bu siteye her baktığımda soru saran bir sürü insan var..
amacım yardımcı olmaktı..
ve sırf bunun için üşenmeden üye oldum.
yazık..
cahil insan doluymuş burası.
ne pazarlayacam bu kitabı. allahın amerikalısı yazmış.
benim tek çıkarım. insanları dğru ve bilinçli olmaıdır.
ewt canım senin asla yapamayacağın bir meslekteyim. ben muhasebecide olurum. sekreterde, proje de , teknik elemanda, mühendislik , dış tic. ithalat - ihracat.....
ama sen satış temsilcisi olamazsın.bu kafayla..
henüz o olgunluğa gelemediğin vermiş olduğun cevaplar da
ne kadar düşünceliyiz böyle . satış temsilcisi deyince tezgahtarlık anlayan.. :) enterasan..:)
??? başka ne düşünebilirsin..?? tezgahtarlık dışında ??
bakın arkadaşlar;
ben satış ve pazarlama uzmanıyım. dünyanın her yeri çalışıyorum.. ve bu tarz sitelerde bilgi paylaşımında ilk defa bu tarz konuşmalar görüyorum. bildiğim herşeyi insanlarla paylaşmayı severim.
bunu yapmak istedim. ama hepiniz birden cumanın vermiş olduğu rehavetle konuyu başka boyutlara getirdiniz.
yinede teşekkürler.
iyiyim şekerim fransa'ya selamm aklinialirimsmilehosgeldin canim a.s.nasilsin??
hoşbulduk canımben tabiki ben ben beeennn :hooray:
hoşgeldin canımm :hulya:
hadi bakalim..1 kilomu verdin merve??ben tabiki ben ben beeennn :hooray:
hoşgeldin canımm :hulya:
iyiyim şekerim fransa'ya selamm aklinialirimsmile
hoşbulduk canım
NAF im listeyi ne zaman hazirlayacaksin??kim birinci olacak merak ettim dogrusu
ben geldimm
geçmiş msjlara bakamadan geldim çünkü bakana kadar herkes kayboluyoo boshayallersmile
bu arada yaklaşık bi saat de bisiklete bindim hihoyyyt
canım akşamı bekliyodum ama şimdilik bildirim yapan arkadaşlara göre ekleyebilirim olumunekankayizsmile
hoşgeldin olalacım
süperrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ewet mehayım 1 kilo verdım
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68.3--------------------------60-----200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----- -------------------------- 61.6-------------------------60-----400 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------61---------------------------55-----500 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Kilosunu korumuş
nazlıbahar----71--------------------------63.6------------------------62-----800 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------61.9 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58--------------------------50------200 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------91.5------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------61---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull-----------51.2-----------------------50.6------------------------50.6----MEZUN OLDU
Hazalim1985-100-------------------------87--------------------------60------Kilosunu korumuş
gulserennn---
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
nafcım kızma miden azacak valla sen bize lazımsınn :1hug:
ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?