Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Atatürk 4000 kitap okumuş.
kitap okumak neden bu kadar tuhaf geldi anlamadım. okurken zayıflamıyorsun.. uygalayacak önerileri var..
sonuca giderken yardımcı olan bir kitap. doğru bilgiler veriyor..
netice bu linkte zayıflamak isteyenler üye ... ben faydasını gördüm.. bunu izah etmek ne kadar zor oldu bu sitede..
bulunduğum işyerimde 200 kişilik kadro var. ve son bir haftada 3 arkadaşım bu kitabı okuyup doğru öğün yaptıkları için 90 kilodan 70 e düştüler.
ve şuan devam eden herkes memnun.. bende faydasını görün diye yazdım. ama yazmaz olaydım.
çıkıyorum ben ..
ilk defa yaşıyorum bu tarz birşey üzüldüm.

aaaaaaaa bitek ben almısım ya klava:klava:kendimesenağlamasenağlama
kilo veren arkadaslarım tebriklervereliniortak

nafcım kızma miden azacak valla sen bize lazımsınn :1hug:

ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:

tmm olalacımm Şeniz :kedi:

ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:

tmm olalacımm opuyorumnanaktan :kedi:

inşallah lahmacunlar çekme helvalar biraz zor ama:roflol::roflol:
şaka yapıyorum alınmıyosun inşallah verirsin tabi

:asigim::asigim: bu hafta lahmacunda yok cekme helvada (insallah):kedi:
bu hafta 60.5 i gorsem haftayada 59.9 ayyy bayiliceyimmmmmmmmmakannehir kulaga ne hos geliyoropuyorumnanaktan

Ben bu haftaki tabloyu çok beğenmedim :umursamaz: geçen haftaki süper bir tabloydu

kızlarr alkisalkisalkis hep öyle tablolar görmek istiyorum boshayallersmile

kendime de kızıyorum bu hafta ne olursa olsun spor yapıcamm bu düzen böyle gitmez alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

niyetliydim ben iftardan önce tartıldım. inş. kurtulurum haftaya hedefim enaz 500 gr vermek
kurtulursun merak etme 200 gr ne ki??

canim haklisin ama bence bir hafta tablonun daha cok kilo verenlerle dolu olup bir hafta olmamasi cok normal ...herkes her hafta 1 kilo ve uzeri veremezki...haksizmiyim??:uhm::sm_confused:

çekme helvası hakketten çekilerek yapılıyomuşş şimdi videosunu izledim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ne menemmm birşeydir yaa canım çekti :kedi:

kastamonunun meşhur cnm ben sana getittireyim zemuszemus

selam cicileer a.s.

selam cnm opuyorumnanaktan

ben o kitabıokumadım ama 22 kilo verdim.bence saçma.o ne demek ya,istediğin kiloya ancak kitabı okuyunca inebilirmişiz ne alaka saçmalık bence

vereliniortak

Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?

puhahaha :roflol:

ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm

wawwwwwwww alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

ayyy bu kızın saç boyaları öldürcek beniiii kaydirigubbakcemile3

görürsün ya bende bi 48 49 lara düssem fıstık gibim olurum ya ama daha cok var :1no2:

48-49 muu akannehirakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…