- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.301
spor yaparım kaydirigubbakcemile3
arkadaşım nası uzman oldun bilmiyorumda bilgi öyle paylaşılmaz.senin söylediğin şey direk olarak şu:bu kitrabı okursanız istediğiniz kiloya inersiniz.akıl var mantık var.kitap neki ya bi insanın azmi söz konusu burda.hem emin ol burda cahil dediğin insanlar senin o saçma kitabından daha bilgili vee daha kitap gibi kitaplar.hadi çık şimdi.
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68.3--------------------------60-----200 gr verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----- -------------------------- 61.6-------------------------60-----400 gr verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------61---------------------------55-----500 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Kilosunu korumuş
nazlıbahar----71--------------------------63.6------------------------62-----800 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------1 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------61.9 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58--------------------------50------200 gr aldı
ege1979--------97.2-----------------------91.5------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------61---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull-----------51.2-----------------------50.6------------------------50.6----MEZUN OLDU
Hazalim1985-100-------------------------87--------------------------60------Kilosunu korumuş
gulserennn---
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
nafcım kızma miden azacak valla sen bize lazımsınn :1hug:
ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:
ya kızlar palette boya kullanan var mı?? loreal'le kıyaslayınca nasıl kalitesi? çok beğenenler var.. ve sanki farklı renk seçenekleri de var :hulya:
aaaaaaaa bitek ben almısım yaklava: klava:kendimesenağlamasenağlama
kilo veren arkadaslarım tebriklervereliniortak
artik bu onumuzdeki haftadan sonra bende su 6 li rakamlardan kurtulmak istiyorum...
inşallah lahmacunlar çekme helvalar biraz zor ama:roflol::roflol:
şaka yapıyorum alınmıyosun inşallah verirsin tabi
ewet mehayım 1 kilo verdım[/QUOTE
kilo veren herkese tebrikler..
mervecim sana da tebrikler.. yalnız yanlış hatırlamıyosam sen baya baya aç bırakıyordun bünyeyi.. bunun sonrası da var biraz daha dengeli yemeye çalış canım gerçekten
canim 200 gr cik almissin sadece bu hafta kurtulursun ondan dert etme...yada dun aksam cok yediysn onunda etkisi vardir belki yediklerini sindirmeden tartilmissindir...a.s
ewet mehayım 1 kilo verdım[/QUOTE
kilo veren herkese tebrikler..
mervecim sana da tebrikler.. yalnız yanlış hatırlamıyosam sen baya baya aç bırakıyordun bünyeyi.. bunun sonrası da var biraz daha dengeli yemeye çalış canım gerçekten
aaaaa olmadi simdi mervecimlmaz: lmaz:
kurtulursun merak etme 200 gr ne ki??niyetliydim ben iftardan önce tartıldım. inş. kurtulurum haftaya hedefim enaz 500 gr vermek
Ben bu haftaki tabloyu çok beğenmedim :umursamaz: geçen haftaki süper bir tabloydu
kızlarr alkisalkisalkis hep öyle tablolar görmek istiyorum boshayallersmile
kendime de kızıyorum bu hafta ne olursa olsun spor yapıcamm bu düzen böyle gitmez alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
:asigim::asigim: bu hafta lahmacunda yok cekme helvada (insallah):kedi:
bu hafta 60.5 i gorsem haftayada 59.9 ayyy bayiliceyimmmmmmmmmakannehir kulaga ne hos geliyoropuyorumnanaktan
görürsün ya bende bi 48 49 lara düssem fıstık gibim olurum ya ama daha cok var :1no2:
çekme helvası hakketten çekilerek yapılıyomuşşşimdi videosunu izledim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ne menemmm birşeydir yaa canım çekti :kedi:
selam cicileer a.s.
ben o kitabıokumadım ama 22 kilo verdim.bence saçma.o ne demek ya,istediğin kiloya ancak kitabı okuyunca inebilirmişiz ne alaka saçmalık bence
Siz kitabın pazarlaması ile mi uğraşıyorsunuz ?
ilkokuldan çıkan kızlar bile satış temsilcisi(satış elemanıitazgahtar)oluyo bebeemm sıkma canını.satış temsilcisi olmakta ne var.azcık kolunu azcık bacanı açtınmı tamaammm
ben geldimm
görürsün ya bende bi 48 49 lara düssem fıstık gibim olurum ya ama daha cok var :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?