Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
alanlara da ceza gelsin diyorummm

herkes tam vaktinde bildirim yapmıyor aslında :umursamaz: bildirim yapmayan arkadaşlardan mazeretlerini öğrenelimm diyorum ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kuşum ramazan dolayısıyla ceza vermeyelim diye düşünüyorum versekte yapılamaz çünkü ama yine topluca karar verebiliriz kaydirigubbakcemile5

tesekkurler bebekimm:asigim:
kizlarrr ne yapiyorsunuzzz ben geldim...:dance::dance:

hoşgeldin cnm iyiyiz senden nbr bayanssulusmile

cokda dolgun iyi degil be canim...gerci benimki cok dolgun degil olculerim 90-80-96 belimin incelmesi ve popomun biraz kuculmesi lazim...
18 yasımda evlendim ben koca kaçıyomus gibialsanaalsanasmile
sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar resmimi 6lara düşmeden koymayı düşünmüyorum.ama görenler şok oluyo diyebilirim yani.

ama biz o zamana kadar mezun oluruz belkiiboshayallersmile neyse sende yeni topik arkadaslarina koyarsin fotolari o zaman:dilcikar:

tesekkurler bebekimm:asigim:
kizlarrr ne yapiyorsunuzzz ben geldim...:dance::dance:
rica ederim bebekim oturuyoruz napalım tebrikler havada uçuşuyo :lepi:
bu hafta çok hırslı,kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olur inşallah :lepi: :lepi: :lepi:
ay inşallahhh Şeniz
kızlar ılıyomusunuz ıtıraf edeyım ben dunun ardından 100gr. almısım :) bakalım haftaya 62lerı kesın gormem lazım ınsallah
hımm yani normalde 900 gr vermiştin he lmaz: seni seniii
kızlar ya okadar spora 100gr anormal değilmiya..canımı sıktı vallahibenneyaptımki

canım menülerini biraz daha hafiflet.ve spora gidince çekirden kraker bilmem ne yeme.o zaman daha fazla verirsin emin ol sempatiksalakcinni

ana askım gelmıs bıtanem kutlamaya gıdelım nereye goturcen benı sen gotur burda ypok ole gzl yerler anca ısmaılın yerıne goturebılırım senı cızbız yemeye :) kupa bızım

ohoooo neler kacirdin neler sen bugun burda bir bilsena.s

kızlar beınmkı 4saatır uyuyor sımdı uyandı yatanda oynuyor sesı ckmıyor bende pc den kalkamadım ıslerı bıtırınce he bırazdan yedreyım onuda ckayım arkadasa davetlıyız ya bu aksam da mantı varmıs :) menude

yok be sen öyle çabuk mezun olamazsın nerde sende öyle azim :jeyyar: (gaza getirmeye çalışıyorum)bebekim söz 69,9 da olsam 6 ları görünce koycam resim.

canım yediklerin az yaptığın spor fazla ise kas yapmış olabilirsin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
guclubacismile guclubacismile guclubacismile

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
alanlara da ceza gelsin diyorummm
kötüsün sen kötüsün kötü kötülülülülülülülülülülülülü
bu hafta çok hırslı,kaçamaksız ve bol sporlu bir hafta olur inşallah :lepi: :lepi: :lepi:
inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
naf bana cizelge için yardım edebilirim demişsin yardım istiyorumdelikafadulden

nazlım ol bol sarmısaklı yoğurtlu mantıyı görünce kendini kaybetme sakın cokacimcoook cokacimcoook

ohoooo neler kacirdin neler sen bugun burda bir bilsena.s
karının birine kafa göz daldık hallettik yolladık laelaelaelaelae
merve duy sesimizii naniknanik naniknanik naniknanik
koycam kızlar sabıırrrr.aaa 4 kilocuk kaldı.bayramda koyarım bakarsınız :lepi:

az ye heee Şeniz

ayy ayyy ilk 3 e girmisim bu hafta oleyyyyy:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

nazlım ol bol sarmısaklı yoğurtlu mantıyı görünce kendini kaybetme sakın cokacimcoook cokacimcoook

ay soz veremıyorum tatlı ekmek yemıycem yne bgn mantı va cunku gece de ona gore yerım walla dayaamam hıc mantıya

soz veremıorum bakalım

kızlar bu guzellıkten sızı mahrum edıyor demdı demeyın bak
bı gorsenız masallah bır ıcım su olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…