- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.421
ama boy 160 canım ya
bu benim 2.hamileliğim ama sonu hüsran oldu 5 buçuk aylık gitti bebeğim
bende şimdi hayırlısı ile allah nasip ederse tekrar kızıma kardeş yapmayı planlıyorum ekim kasım gibi acelem ondan bakma alta çizelgeye 58 yazdım ama asıl amacım 55 olup o kiloyla hamile kalmak ilk kızıma da 55le hamile kalmıştım 16 kilo aldım 71 ile doğum yaptım kızım 2 yaşındayken tekrar 54 kiloyu gördüm ama sonra yine aldım
nafcım geldim 100 gr vermişim sadece..
merve kız kaptın 1.hadi...sadece 100gr ya sinir oldumklava:
merve geene 2kılo verır dıye bende ugrasmamıstım ya tüüühhh keske az tatlı yseydım :))))
ayy cnm çok üzüldümm :1hug: inşallahh biran önce isteklerine kavuşursun canım opuyorumnanaktan
nazlım ben haftaya felaket şekilde geliyorum he.spor yapcam.spora ara verip tekrar başlayınca hızlı gidiyo benden bi hafta.haberiniz olsun
oyyy oy o ne gzl tablo olmus ole ellerıne sagşlık cnm benım kılo veren ve kılosunu koruyan herkesı tebrık edıyorum
görcez bebeekk lülülülülülü hihoyyyt :jeyyar: delikafadulden naniknanikgör bakalım haftaya kim oluo şekerimbugün acayip hırs yaptımdelikafadulden seni geçicmsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
hadi bakalım nazlımm size gazlar benden bu haftaaa süprizzzzz :teytey: :sm_cool:anaaaa bende az tatlı yıcem dıye dusunuyordum :) ama bende varım gene bayrama az kaldı 62 olmam lazım benım de
naf ellerine sağlık liste süper
şampiyona tebrikler darısı başımıza
amin canım cümlemizin opuyorumnanaktansağol canım hepimizin allah gönlüne göre versin
ben bu çizelge işini de beceremiyorum çok bilgisayar özürlüyüm yaaaa
oyyy oy o ne gzl tablo olmus ole ellerıne sagşlık cnm benım kılo veren ve kılosunu koruyan herkesı tebrık edıyorum
naf ellerine sağlık liste süper
şampiyona tebrikler darısı başımıza
ay tablo çok güzel olmuş nafcım.ellerine sağlık.hadi kızlarr ççiçekler eveee.nazlım mehayım tebriklerrr a.s.
ay tablo çok güzel olmuş nafcım.ellerine sağlık.hadi kızlarr ççiçekler eveee.nazlım mehayım tebriklerrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?