Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım senide tebrik ederim:lepi: kaptınız yine buhaftadaaklinialirimsmile
ayy evet senle yer degistirdik sanirim bu hafta hehehehedelikafadulden
evet canim goruyorum ama bisey yemeden zayifliyorsun dikkatli ol..diyet yaparak yasayamazsin omur boyu biraktigin an hepsi geri gelir ac kalmaya alistirma bunyeni....a.s.
ana askım gelmıs bıtanem kutlamaya gıdelım nereye goturcen benı sen gotur burda ypok ole gzl yerler anca ısmaılın yerıne goturebılırım senı cızbız yemeye :) kupa bızım

ismail kim giii???ne yapiyor lahmacunmudelikafaduldenhee cizbiz demissin gormedim..bende seni eyfel kulesinde bir aksam yemegine yada sabah kahvaltisina davet edebilirim...opuyorumnanaktan

kızlar yarın iftara mifarim gelecek
pazar günü ben gideceğim
pazartesi de 30 ağustos tatil bize iş yok
3 gün giremeyebilirim lütfen çok yazmayın okuması zor oluyor :)))
kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

gule gule canim....cok yazmayiz senin hatirin icin 100 sayfayi gecmez tamam:1rolleyes:

ayyy nazlımm yüzüm güzelmiş herkes senin dediğini diyo ama aşağısını bilemicem :))
mehaycım banamı dedin az iyon diye.yok kız normal yiyorum hatta yemeğin peşinden hamile gibi şişiyom.ama sahurda uyku yüzünden bişey yiyemiyorum şu bikaç gündür

ayyy ne gzl olur cocukken hanı hatıra defterlerınde sorarlardı ya en cok nereyı gormek ıstersınız ben hep eyfel kulesı parıs te yasamak ısterım derdım :)))) ne gunlerdı ya sımdı aklımn ucundan bıle gecıremıyorum bak sen ole dıyınce anılarım canlandı

kötüsün sen kötüsün kötü kötülülülülülülülülülülülülü

inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
naf bana cizelge için yardım edebilirim demişsin yardım istiyorumdelikafadulden

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wTHSlwJ/weight.png

yapıştır bakalım cnm

mehaayy git şimdi bi kutu çekme helvasını aç.yarısını iftarda ye yarısını sahurda tamam mı bebeemm :jeyyar:

anamm ne fenasın gııııı :)

bende dayanamam mantıya cokacimcoook cokacimcoook

demin bu gazla bisey yemem aksama dedinde o yuzden canim..birde hergun neden menulerini koymuyorsun bakem:uhm:

:lepi:

bak bak sen (ye gıtsın aşkım ya yesek de verıyoruz bak bız )
ye mehay yeee :lepi:
görüşürüz canım Şeniz
çok beklersin kizdirma beni haftaya birinci olurum bak:roflol:
hadi olsana sıkıyosa olsana olsana lülülülülülü
kilo veren bütün arkadaslarımı tebrik ediyorum:lepi:hihoyyyt
kilo alan arkadasa da:tomato:klava::mymeka:alsanaalsanasmile
wuuu kilo alanları bilemiyorum yanii zor işleri :teselli:
gule gule canim....cok yazmayiz senin hatirin icin 100 sayfayi gecmez tamam:1rolleyes:
delü :roflol:
hee hemen yedik bizde canım..lülülülülülü
yiyin yarasın yavruummm :dance:
evet yesende veriyosun askim sen baya ye bu aksam zaten ikinci olmussun bak odullendir kendiniaklinialirimsmile

evet nazlım ye yee ödüllendir :teytey: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…