- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.621
selam feyazaa boyum 1.71 kilom 62 sayılır:)ne oldukiohaoldumsmile
çizelgen olmadığı için merak ettim canım,boyun benden 1 cm uzun,kilonda 1 buçuk 2 kilo eksik,daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun.,bide son sorum kemikli bi yapınmı var yoksa ince kemiklimisin? opuyorumnanaktan
yettim askım yettım kokundan buldum senı hemen geldım ardın dan
aaayyy ben cokkk susudım mıdem agrımaya basladı bgn
ayyyyy tat deme bana oda bende gamzede baılırız hatırlarsan oncekı yıllarda yapıp yapıp daaamaz yedım pısman oludum emınımkı cok gzl olmustur ellerıne saglık
benımkıde yrm saate hazır mıs gıbı kokuttu ewı
ama bulamadım resımlerı eklesene bana(((
yok ben kıyaalı pıd yaptım game hanımın canı cekmıs babnnesı yapıyormus bende yapcakmısım :) dısarda sımdı az once geldı mmmm ne gzl kokuyor pısınce cagır yıyıp cıkcam gerı dedı
blogun cok gzl olmus askım en kısa zamnda degerlendırcem adresını
bu arada ben pıdelerı ıftara kadar nasıl saklayabılırm ya yardımcı ol bana kurumsınlar
ay bende bakcam bende bendeeee.nazlı çabuk adresi ver bebekk :)
blogcu.com
super seyler va tam aradıgım gıbı yanı
kız bunlar bana yıllar once bı ıslım kebabı yaptırdılar agzımın suları akmıstı yedıkce yemıstım bıde dıyetteyım yanı dusun gene kanıma gırdı bak aksam aksam :)
hatırlıyomusun askım sempatıkle beraber :)))
gercekten ya sempatıkten nbr gecen aklımdaydı soracaktım unuttum sana haberın varmı nerelerde o
senin boyun 170 ozamn bi fark yokmuşki aramızdaa:kedi:cnm 64 kilomusun senn ben eski kjlom 66 ydı:)58 kadar incem diyorum ama öncelik hedefim 60 feyza...kemikliyim cnmm kurbana mı lazım:roflolselam feyazaa boyum 1.71 kilom 62 sayılır:)ne oldukiohaoldumsmile
çizelgen olmadığı için merak ettim canım,boyun benden 1 cm uzun,kilonda 1 buçuk 2 kilo eksik,daha kaç kilo vermeyi düşünüyorsun.,bide son sorum kemikli bi yapınmı var yoksa ince kemiklimisin? opuyorumnanaktanpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?