Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Son düzenleme:
ayyyyy tat deme bana oda bende gamzede baılırız hatırlarsan oncekı yıllarda yapıp yapıp daaamaz yedım pısman oludum emınımkı cok gzl olmustur ellerıne saglık
benımkıde yrm saate hazır mıs gıbı kokuttu ewı

ama bulamadım resımlerı eklesene bana (((
yok ben kıyaalı pıd yaptım game hanımın canı cekmıs babnnesı yapıyormus bende yapcakmısım :) dısarda sımdı az once geldı mmmm ne gzl kokuyor pısınce cagır yıyıp cıkcam gerı dedı

blogun cok gzl olmus askım en kısa zamnda degerlendırcem adresını
bu arada ben pıdelerı ıftara kadar nasıl saklayabılırm ya yardımcı ol bana kurumsınlar

bak sen annesinden pidede istermiss...ayy benim oglusumda istese biseylerde yapsam yaa buyuse bir an once:asigim:

blogun cok gzl olmus askım en kısa zamnda degerlendırcem adresını
bu arada ben pıdelerı ıftara kadar nasıl saklayabılırm ya yardımcı ol bana kurumsınlar

canim kurumazlarki sen onlari tepsiden al kagit havlu yerlestirilmis bir tepsiye diz uzerinide aluminyum folyoyla ort sofrabeziylede sikica kapat ustunu taptaze kalirlara.s

blogcu.com

super seyler va tam aradıgım gıbı yanı
kız bunlar bana yıllar once bı ıslım kebabı yaptırdılar agzımın suları akmıstı yedıkce yemıstım bıde dıyetteyım yanı dusun gene kanıma gırdı bak aksam aksam :)
hatırlıyomusun askım sempatıkle beraber :)))
gercekten ya sempatıkten nbr gecen aklımdaydı soracaktım unuttum sana haberın varmı nerelerde o

canim foruma giriyorda ugramiyor buraya sanirim bikti diyet yapmaktan..veremiyorum diyordu surekli bana....

ayyy benım tupperware lerım varya heemen koyayım bırın ıcıne )))

azda komsularıma ayırayım bari koktu mis gıbı gamzenın arkdaslarının annelerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…