Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehay haklısında inan bilerek yapmıyorum.yiyem,yorum ya.midem bırak ağrımayı resmen acıyo.haklısın az yiyorum.ne bilim bundan sonra sahurda bişeyler yemeye çalışcam.bide hiç açlık hissi yok.iftarda suyu o kadar içiyorumki çorbaya bile yer kalmıyo ya.

hayirdirr:jeyyar:
hedefime yaklaşıyorumya ondan bu sevinç.ya bide spor yaparsam kastan veya sudan vermem dimi.yağdan gider o zaman gimi.

bende çok seviyorum kandil simidi ve milföyü yaaa.acaba yapsammı bugün :)))

hedefime yaklaşıyorumya ondan bu sevinç.ya bide spor yaparsam kastan veya sudan vermem dimi.yağdan gider o zaman gimi.

bende çok seviyorum kandil simidi ve milföyü yaaa.acaba yapsammı bugün :)))

canim spor yaparsan tabiki yag yakarsin SIKILASIRSIN sarkma olmaz...ama yinede yediklerin cok az ben yine vurgulayayim..vucudu az yemeye alistirirsan biraz fazla yediginde alirsin sonra cok uzulursun...
canim kandil simidini hazir aldim cok caninistediyse al ye milfoyude yapabilirsin tabi her zaman yemiyorsun nede olsa ama miktarini abartmadan ye ekmek cok yeme mesela onun yerine....ben dun ekmegide abarttim o kadar ekmek yemeseydim iyiydiya...neysee:asigim:

Son düzenleme:

canim bende oyleyim su iciyorum corbayi iciyorum inan canim baska bisey istemiyor ama ben azda olsa sebze meyve tuketmeye calisiyorum mutlaka kalsiyum aliyorum ve protein ihtiyacimi karsiliyorum bunlarsiz bir diyet kas kaybetmekten baska hicbirseye yaramaz..bu kaslar bize yaslandigimizda lazim olacak unutmamak lazim bunu...yoksa yaslaninca ayakta duramayiz...:1no2:

h.b bıtanem gece hıc uyumadım da oğlusum uyurken uyudum bende sımdı uyandık gamze kıymalı pıde ıstedı de un kalmamıs bakkala yolladım gelır sımdı bı goz atayım dedım bende
menun gzl de ekmek fazla olmus sanırsam deıl mı hah geldı mılfoy falanda olunca deılmı

hıc bır ıs yapmadım guya ıs yapacaktım hamurumu yogurayımdaişlere koyulayım yrn ve pzrts mısafırım var sımdıden ewı dıp bucak temızleyım ıkı cocukla anca

evet canim bende oyle dedim dedim ama neyse oldu artik....zaten hergun yemiyorumya milfoyu...aklinialirimsmile

ayy nazlim nasil yapiyorsun iki cocukla yaa ben bir taneyle bile cok zorlaniyorum onu koyuyorum mama sandalyesine aglamalari ve cigliklari esliginde temizlik yapiyorum..o anki psikolojimi ve uzerimdeki baskiyi dusun artik... ( cok zor cokkk

ayy nazlim nasil yapiyorsun iki cocukla yaa ben bir taneyle bile cok zorlaniyorum onu koyuyorum mama sandalyesine aglamalari ve cigliklari esliginde temizlik yapiyorum..o anki psikolojimi ve uzerimdeki baskiyi dusun artik... ( cok zor cokkk

cnm gamze bebekken bende aynı sekıldeydım hıcbırsey yaptırmazdı benı cıldıtmasıda cabası
ama massallah cok dua etmıstım oğluma hamıleyken dualarım kabul oldu şükür ahmet kerem hıc benı uzmez :))) ne dersem buyuk adam gıbı ya massallah heme anlıyor yapma elleme dıyorum hemen cekıyor elını otur hadı uzme beı dıyorum hemen oturuyro o o sekılde olunca gamzede buyuk artı sozden anlıyor yapoıyorum bende :))) ahmet kerem ınanırmısın ewın ıcınde bır tane cıcegı bır tane ortuyu ellemez bazen cıcek toprkalarına el aıyor ayyy cok uzuldum yapma dıyorum kıhhh kıhh dıye elını yıkattırıyor ortulerı eller gerı koyar hmen o benım ıcın gamzeden sonnra bulunmaz bır nımet ınsallah senın 2.de oleolur yoksa game hala benı ahmet keremden daha cok bunaltıyro cok hareketlı bı kız cocugu

cnm pide hamurunu nasıl yapıyorsun sen ?marıfetlı gacısın vesselam :)))
canim 1 su bardagi sut 1cay bardagi siviyag maya tuz, su ve aldigi kadar un koyuyorum...
benim oglusumda herseyi elliyor ne sehpanin uzrinde ortusu susu kaldi ne vitrindeki susler hepsini kaldirdim evin bu hali cok moralimi bozuyor ben ortuleri sermek istiyorum susleri koymak..her ne kadar toplayip temizlesemde ev bos gibi boyle daginik gibi geliyor gozume...hani sanki biseyler eksik gibi..insallah benim ikinciside oyle olur..bilmemki oglum daha 10 aylik herseyi yeni kesfediyor o yuzdenmi bu meraki duzelirmi 4-5 ay sonra acaba????:uhm:

NAF canim
tavukluydu yaptigim fajita. hollandada durumler biraz daha buyuk o yuzden sahurumu hafif yapmak istedim..
aksama iftara dolma yapacagim acaba kac tane yiyebilirim kizlar????

anladım cnm :hulya:

ha birda patates graten var menumde???

dolma küçükse 2 tane yersin ekmek yemezsin büyükse 1 tane yersin cnm

selam kizlar iyi haftasonlari herkese ...nasilsiniz???

selam mehaycım iyiyiz senden nbr boshayallersmile

ekmeklerr,milföylerrr ohhh vallaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anacım devir değişti kızlar erkeklerden daha baskın artık aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ben zaten ekmek binde bir yiyorum mehaycım.bazewn akşamları çayın yanında bir iki bisküvi atıyorum ağzıma.onun yerine sayıyorum işte.sıkılaşma konusunda haklısın.bu zamana kadar hep sor yaptım son bir aydır yapmıyorum sadece.hiç sarkma yok çok şükür.ama haklısın bundan sonra daha dikkatli ve bilinçli olcam söz zemuszemus

doğru diyosun canım.hiç yoktan bol meyve tüketmeliyim.inan meyve canavarıyım normalde çok severimde yer kalmıyoki insanda.ama zorlicam kendimi bundan sona :lepi:

ınsallah duzelı r cnm gamzede aynen bızde lydık ustelık ben gunduz okuldaydım gelınce babannesınden alıp ewe cıkıyorduk dusun 5-6ssaat gerıyorduk bız gund uyuyordu ama n e uyuma hertaraı taan edıyordu ve gecelerıde uyumazdı ahmet kerem bebekkende yanı yasından oncede ellemıyordu kıbar davranıyordu cok sımdı bıraz elleyıp yerıne koyuyor :)))
ama oda eskısı gıbı yemek yemek ıstemıyor o uzuyor benı

ben kandil simidini kendim yapıyorum.bikere kandilde yapıp dağıtmıştım.ondan sonra aynı tarifi 15 kere yazmak zorunda kaldım.mahalledeki kadınlara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…