- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.641
senin boyun 170 ozamn bi fark yokmuşki aramızdaa:kedi:cnm 64 kilomusun senn ben eski kjlom 66 ydı:)58 kadar incem diyorum ama öncelik hedefim 60 feyza...kemikliyim cnmm kurbana mı lazım:roflolpuyorumnanaktan
kemikliysen ince gözüküyorsundur diye sordum meliscim opuyorumnanaktan
senin boyun 170 ozamn bi fark yokmuşki aramızdaa:kedi:cnm 64 kilomusun senn ben eski kjlom 66 ydı:)58 kadar incem diyorum ama öncelik hedefim 60 feyza
regl başlangıcında 64.5 çıkıyordum,bu gün 63.6 çıktım canım.
yok kızz locanın topiğindeydimmlaflaıyodum geldim gelidm yoksunnnnnnnnnsempatiksalakcinni
Valla bir türlü rastlaşamadık
nee çagırışştırıyorr beeee:sinifsinif:
Sigara şekerim içmemenin ödülünü alıyorum sabahları rahat uyanmaya başladım birde 1 kilocuk... buna ne gerek varsa şimdi kaydirigubbakcemile3
walaha yaa konuşamadıkk kuşumm bii bi sen çıkıyon bi ben:)köşe koltukkbilmiyorumkismile
ne demek cnm zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan
az olmuş meliscim :umursamaz:naff canım pek istemiyyoo sankiii yaa...ohaoldumsmile
a.s. canım zemuszemus kusura bakma geç gördüm işlere dalmışım :kedi:
çamaşır suyuna klorak deriz
yumuşatıcı ne marka olursa olsun vernel deriz
kaydirigubbakcemile3
seviyorum izmiriii :asigim:
evet canım boshayallersmile neden sordun :kedi:
kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile
selam feyazaa boyum 1.71 kilom 62 sayılır:)ne oldukiohaoldumsmile
Melis boyun ne güzelmiş senin boshayallersmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin boyun 170 ozamn bi fark yokmuşki aramızdaa:kedi:cnm 64 kilomusun senn ben eski kjlom 66 ydı:)58 kadar incem diyorum ama öncelik hedefim 60 feyza...kemikliyim cnmm kurbana mı lazım:roflolpuyorumnanaktan
:roflol: Allah iyiliğini versin
yok cnm ince görünmüyomm normall:kedi:kemikliysen ince gözüküyorsundur diye sordum meliscim opuyorumnanaktan
azmışş bayaaaiftarda yediklerim 1 kase çorba
salata ,1dilim ekmek
kavun
iyii gbii sen kaç kiloya düşşcen pekiCADIARZUregl başlangıcında 64.5 çıkıyordum,bu gün 63.6 çıktım canım.
Slm kızlar
Slm kızlar
nee gülüynn:roflol: Allah iyiliğini versin
nee gülüynnnedeydinns sennn kaçkk:1shok:
kızlarrr buğün yürüme bandnda ben şişko:)resim koyim incemi kalınmı kemik görün feyaza:)
:roflol: Kuzu...:1hug:
Buralardayım gündüz giremedim. Çocukluk arkadaşımla buluştum ne zamandır görmüyordum onu(. Onunla avm de dolaştık iyi spor oldu bana bu arada :lepi: sonra onu evime getirdim bol bol konuştuk iyi geldi bana da ...
Sen neler yaptın ne yedin bakiim
hadi koy merak ettim boylar aynı olunca Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?