Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Cadı mı alsanaalsanasmile sensin len cadı bana topikteyim dedin geliyorum ki yoksun. Döşedim o kadar yazı melis yok... sengözlerimebaksanab nerelerdesin oyun oynuyorsun dimi yine delikafadulden
yok kızz locanın topiğindeydimmlaflaıyodum geldim gelidm yoksunnnnnnnnnsempatiksalakcinni

Bende çok severim kahve Ama biraz uzak duruyorum bana bişey çağrıştırıyorrrr
nee çagırışştırıyorr beeee:sinifsinif:
walaha yaa konuşamadıkk kuşumm bii bi sen çıkıyon bi ben:)köşe koltukkbilmiyorumkismile
ne demek cnm zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan

az olmuş meliscim :umursamaz:naff canım pek istemiyyoo sankiii yaa...ohaoldumsmile

gevrek derken??:1rolleyes:

simit yani canım biz gevrek diyoruz burda :hulya:

naf cim en gec cuma aksam saat 5 e kadar bildirim yapiyorduk degilmi??

evet mehaycım bayanssulusmile

hmm anladim bircok seye gevrek denebiliyorda o yuzden sordum..1 simit yedin demek nafklava:

hayırr yarım yedimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

özgee nerelerde yaaa bilen duyan nafffffffff.........
sahurda yedikelrim 1dilim pide yumurta peeynir çay

özge cumartesileri çalışmıyo meliscim olumunekankayizsmile pazartesi de çalışmayacak onlar ancak salı günü gelir :hulya:

zaten bu akşam misafirleri vardı koşuşturuyodur şimdi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

naf selam söyle yoklugu belii oluyorr özgeninn...

izmirliyiz hehe simite gevrek deriz domatese doamt çekirdege çigdem:)kaydirigubbakcemile3demi nafım

naf selam söyle yoklugu belii oluyorr özgeninn...

izmirliyiz hehe simite gevrek deriz domatese doamt çekirdege çigdem:)kaydirigubbakcemile3demi nafım

a.s. canım zemuszemus kusura bakma geç gördüm işlere dalmışım :kedi:

çamaşır suyuna klorak deriz

yumuşatıcı ne marka olursa olsun vernel deriz

seviyorum izmiriii :asigim:

naf sen 26 yaşındasın demi

evet canım boshayallersmile neden sordun :kedi:

selam kızlar akşama misafirim gelcek yemek ve temizlik derdindeyim koşturuyorum yani bi bakıyım bizim kızlara didim

kolay gelsin canımm olumunekankayizsmile

bebişimm yok daha canımm evleneli 2 sene ancak oldu daha erken olduğunu düşünüyorum ben :kedi: sen evleneli ne kadar oluyor düşünüyormusun bebiş boshayallersmile

bebişimm yok daha canımm evleneli 2 sene ancak oldu daha erken olduğunu düşünüyorum ben :kedi: sen evleneli ne kadar oluyor düşünüyormusun bebiş boshayallersmile

benim 6yıl doldu 2ğün önce:)artık evet düşünüyomm....bi düşüğüm olmuştu benimşimdiii istiyorum eşimde çok istiyorr ailesi felan meraklılar :hulya:

yaşımda geldi 28 erekn gibi de deill gibi bebek için:)

ifatara yapcakalrım..domates çorba
karnıyarık pilav...ama nekadar yerim bilmiyorumbilmiyorumkismile

benim 6yıl doldu 2ğün önce:)artık evet düşünüyomm....bi düşüğüm olmuştu benimşimdiii istiyorum eşimde çok istiyorr ailesi felan meraklılar :hulya:

Öncelikle çok geçmiş olsun canım üzüldüm :1hug: ve hayırlısı olsun inşallahh sağlıklı,sıhatli bir bebişin olsun opuyorumnanaktan

yaşımda geldi 28 erekn gibi de deill gibi bebek için:)

ifatara yapcakalrım..domates çorba
karnıyarık pilav...ama nekadar yerim bilmiyorumbilmiyorumkismile

menü de güzelmişş zemuszemus zemuszemus

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar çok öpüyorum opuyorumnanaktan

yarın ve pazartesi yokum salı günü görüşmek üzere diyorummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

melis senin boy ve kilo kaç canım?
selam feyazaa boyum 1.71 kilom 62 sayılır:)ne oldukiohaoldumsmile

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar çok öpüyorum opuyorumnanaktan

yarın ve pazartesi yokum salı günü görüşmek üzere diyorummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…