- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.601
izmirde izmirlilerde gevrek=simit
yok kızz locanın topiğindeydimmlaflaıyodum geldim gelidm yoksunnnnnnnnnsempatiksalakcinniCadı mı alsanaalsanasmile sensin len cadı bana topikteyim dedin geliyorum ki yoksun. Döşedim o kadar yazı melis yok... sengözlerimebaksanab nerelerdesin oyun oynuyorsun dimi yine delikafadulden
nee çagırışştırıyorr beeee:sinifsinif:Bende çok severim kahveAma biraz uzak duruyorum bana bişey çağrıştırıyorrrr
walaha yaa konuşamadıkk kuşumm bii bi sen çıkıyon bi ben:)köşe koltukkbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 melis karabatak gibiyiz birtürlü aynı ana denk düşmüyoruz İyi geceler cnm opuyorumnanaktan biraz daha duruyum bende çıkıcam . Benim küçük bir odam var oraya köşe koltuk bakıyorum forumlardan.
ne demek cnm zevkle yapıyorum opuyorumnanaktan
az olmuş meliscim :umursamaz:naff canım pek istemiyyoo sankiii yaa...ohaoldumsmile
gevrek derken??:1rolleyes:
naf cim en gec cuma aksam saat 5 e kadar bildirim yapiyorduk degilmi??
hmm anladim bircok seye gevrek denebiliyorda o yuzden sordum..1 simit yedin demek nafklava:
özgee nerelerde yaaa bilen duyan nafffffffff.........
sahurda yedikelrim 1dilim pide yumurta peeynir çay
rica ederiz asyaagevreği bende merak edip duruyodum aydınlattığın için tskler
naf selam söyle yoklugu belii oluyorr özgeninn...
izmirliyiz hehe simite gevrek deriz domatese doamt çekirdege çigdem:)kaydirigubbakcemile3demi nafım
naf sen 26 yaşındasın demi
selam kızlar akşama misafirim gelcek yemek ve temizlik derdindeyim koşturuyorum yani bi bakıyım bizim kızlara didim
a.s. canım zemuszemus kusura bakma geç gördüm işlere dalmışım :kedi:
çamaşır suyuna klorak deriz
yumuşatıcı ne marka olursa olsun vernel deriz
seviyorum izmiriii :asigim:
bende çok seviyorum olsun canım işlerini halet tabii
evet canım boshayallersmile neden sordun :kedi:topikte okumuştumm ondan bende 28:)bebegin yok demißenindee
bebişimm yok daha canımm evleneli 2 sene ancak oldu daha erken olduğunu düşünüyorum ben :kedi: sen evleneli ne kadar oluyor düşünüyormusun bebiş boshayallersmile
benim 6yıl doldu 2ğün önce:)artık evet düşünüyomm....bi düşüğüm olmuştu benimşimdiii istiyorum eşimde çok istiyorr ailesi felan meraklılar :hulya:
yaşımda geldi 28 erekn gibi de deill gibi bebek için:)
ifatara yapcakalrım..domates çorba
karnıyarık pilav...ama nekadar yerim bilmiyorumbilmiyorumkismile
selam feyazaa boyum 1.71 kilom 62 sayılır:)ne oldukiohaoldumsmilemelis senin boy ve kilo kaç canım?
Öncelikle çok geçmiş olsun canım üzüldüm :1hug: ve hayırlısı olsun inşallahh sağlıklı,sıhatli bir bebişin olsun opuyorumnanaktan
saol cnmm...opuyorumnanaktan
menü de güzelmişş zemuszemus zemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar çok öpüyorum opuyorumnanaktan
yarın ve pazartesi yokum salı günü görüşmek üzere diyorummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?