- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.761
hiç tuz yok mu?2 su bardağı su
4.5 su bardağı un
Yarım paketyaş maya (küçük paketlerden)1 çay kaşıgı şkerrr
1 tatlı kaşığı tuzÖncelikle su, şeker ve yaşmaya karıştırılır (yaşmayası olmayanlar 1 tatlı kaşığı kuru maya kullanabilir). Daha sonra un katılır. Hamur bayağı yumuşak oluyor. Ekmek hamuru gibi. Bol unlayarak şekil verebiliyorsunuz. Ben bu ölçulerden 11 adet bişi çıkar. Tabi büyüklükleri yapan kişiye göre değişir. Hamur 10-15 dakika mayalandırılır ve yuvarlak olarak elde şekil verilir. Hamur yumuşak olduğu için elde hemen şekil alıyor. Kızgın yağda kızart
iyi geceler meliscim kolay gelsinnolişş ve kuşum ben kaaçrrrr
sahur içinn ek bişler hazırlıyım ben..opuyorumnanaktan
tabii pratik olsunn tabii tanırım seniiiiiiiiii
sen benim 4mevsimm 6 kalbim:)dizeleri yazardım amaa :)çay demlicemmhihoyyyt
Bende not ettim. yapar yapar yeriz verdiğimiz kiloları da alırız hemencecik zemuszemus
hiç tuz yok mu?
ekmek yapma makinasında ayarlarım hamuru
ama ölçüleri yarıya bölsem hala tutar mı acaba tariff
sğl cnm
iyi geceler meliscim kolay gelsinn
:roflol: Öpüyorum kuşum hadi başla hazırlığa
hiç tuz yok mu?
ekmek yapma makinasında ayarlarım hamuru
ama ölçüleri yarıya bölsem hala tutar mı acaba tariff
sğl cnm
iyi geceler meliscim kolay gelsinn
Gunaydin kizlar.
dunku iftarim 1 kepce kirmizi mercimek corbasi, yarim dolma, 1 buyuk dilim patates graten. yemekten 2 3 saat sonrada
selam kizlar nasilsiniz?? ben un iftarda 1 tabak corba 1 dilim ekmek 4-5 kasik patates yemegi yogurt yedim arkasindan 1 dilim cevizli tart ve 1 dondurma gece uzum
günaydın kızlar.dün arkadaşım sevdiğim herşeyi yapmış.çok kaçırdım ilk defa.hiç böyle yapmazdım yaa.yazimde oklavaları hazırlayın
-bbi kepçe mercimek çorbası
-bi tabak fırında köfte
-10-15 yaprak sarmalmaz:
-4-5 kaşık rus salatası
ara:1 dondurma
sonra eve geç geldik.2 kaşık yoğurda 1er tatlı kaşığı keten tohumu,ruşeym,çekilmiz kırmızı züm çekirdeği karştırdım yedim.sahurum bu oldu.hem tok tutuyo hemde hafif.iftarın acısı böyle çıkardı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?