Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bilmiyorumkismile
mervecim kiz ne yapmissin sen baya bir kacirmissin:) benim oklavam hazir gelebilirsin.
bugun dengelersin...bendede bazenleri oluyor.4 aydir diyetteyim 2 sefer boyle bir kacamak yaptim....

kızlar bizde bu akşam davette olucaz pilav yersem ekmek yememeyi,cola gibi asitli bişeyler içmemeyi düşünüyorum bakalım başarabilecekmiyim yememeyi :)

Son düzenleme:
kizlar selam haftaya arkadasimi cagiricam ama iftara ne yapsam kararsizim sadece sunlari dusunebildim
çorba
firinda sebzeli tavuk
pilav
kiymali sarmisak soslu gul boregi
1 cesit tatli ve sulu yemekte yapmak istiyorum ama ne yapabilirim guzel biseyler olsun istiyorum arkadasim cok ozel...hadi yardim edinde bulayim kizlar

canım bende talıda kararsızm gül tatlısı veya sarı burma tatlısını düşünüyorum,ortaya pideli ali nazik koy canım,bide bakır tabağın varsa sunumu çok şık olur opuyorumnanaktan

çorbadan sonra yemekten önce fırında zeytinyağlı biber dolmasıda ikram edebilirsin :hulya:

feyzacim soyle bir servis olucak

baslangic: corba
arkasindan karar veremedigim sulu yemek (
arkasindan pilav ,firinda sebzeli tavuk ve kiymali sarimsak soslu gul boregi (bunlar buyuk servis tabaginda birlikte olacak)
ortaya çoban salata ve humus
tatli olarakda cevizli gül tatlisi (kakaolu ve sade 2 cesit yapip 2 ser tane koyucam tabaklara)

nasil oldu menu ???

peki sen sari burma tatlisini kendinmi yapacaksin alacakmisin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…