- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.801
feyzacim soyle bir servis olucak
baslangic: corba
arkasindan karar veremedigim sulu yemek(
arkasindan pilav ,firinda sebzeli tavuk ve kiymali sarimsak soslu gul boregi (bunlar buyuk servis tabaginda birlikte olacak)
ortaya çoban salata ve humus
tatli olarakda cevizli gül tatlisi (kakaolu ve sade 2 cesit yapip 2 ser tane koyucam tabaklara)
nasil oldu menu ???
peki sen sari burma tatlisini kendinmi yapacaksin alacakmisin???
baklavalık yufkayla kalemle sarıp bülbül yuvası şekli vermeyi düşünüyorum canım..
ana :1shok: super fikir kalemle sarmak:lepi:
icine cevizmi koyacaksin resmini koyd bende yaparim belki kiz cek resmini yapinca tamammi ???
seni cok iyi anliyorum canim bendeayni durumdayim senle cunku..sinirlerim alt ust bu aralar herseye sinirlenip bagiriyorum...yorgunluk dinlenememek ve kendimize vakit ayiramamak bu hale getiriyor bizi:1no2:AMANNN hıcbıseyde yok cnm sadece bunaldım sanırım ıyıce
bu arada menun cok gzl bende kopya ceıcem senden benım de mısafırım var yrn a
gecede bısey yıyemedım ıftardaa bıraz pıdeyı kacırmıstım yıyemedım gece basım agrımaya basladı ewın ıcınde ıs bıtmıyor bıde demesınmı bana yatak odası tozluuuuu ayyy cıldırdım ya dun sıldım supurdum daha ana sını satayım ya bıde cocuklaırn ellerıne uzumvermıs ewde dolasıyorlar ohh anasını satayım cınlerım tepeme geldı
ceviz ve şeker karışımı koymayı düşünüyorum canım,inşallah yaptığım zaman resminide koyarım..kalemle sarınca incecik güzel oluyo.sonra bülbül yuvası şekli veriyorsun :hulya:
kızlar bgn benı mutlu eden 62 sınırına yanasmıs olmam oldu ya walla cok sevındım az aldı cokaz bakalım hadı hayırlısı 2hafta daha bakalm bayrama ne gorcem ama gzl bı sonuc olcak sanırım ılk defa bu yıl ramazanda kılo werdım yanı normalde hep alırdım ben tatlı pıde yemekten en az 3kılo alırdım ama bu yıl en az 3 kılo vercem sanırım
seni cok iyi anliyorum canim bendeayni durumdayim senle cunku..sinirlerim alt ust bu aralar herseye sinirlenip bagiriyorum...yorgunluk dinlenememek ve kendimize vakit ayiramamak bu hale getiriyor bizi:1no2:
mmmmmmmcokacimcoook banada gondersene giii:jeyyar:
feyza kalemin boyu ne kadarki yufkayi kaca bolup yapiyorsun bu islemi???haa birde foto koyucan dimi cevap alamadimsempatiksalakcinni
ya gece uyumuyor 2haftadır bebek bıde zaten sahur telaşı bazen hıc uyunmuyor sahura kadar 7deyaaktayım aksama kadar işte bı keremı saalrken oturuyorum pc basına ıyıce yoruldum bıde ramazan dıye dısasrı cıkamıyoruz anca ısler yetısıyor budatuz bıber oluyor
aman neyse ..
saol canim sayende bir tarif daha ogrenmis oldum Şenizcevap diğer sayfada mehaycım,yapınca resmini koyucam inşallah.yufkayı 8 e bölüp normal boyutta bir kaleme sarabilirsin canım,yada yufkayı bölmeden şişe sarıp sardıktan sora kesebilirsin. opuyorumnanaktan
ahada uyud benım kucuk tosbaaaam gamzeyı babası dukkana goturd o yok Allah tan bende hemen yerlerı sıleyım de az dınlenıp yemege baslayayım kızlar gorusmek uzere hayırlı ıftarlar gercı gelırım o zmna kadar yıne ben
saol canim sayende bir tarif daha ogrenmis oldum Şeniz
fikir edinebildiysen sevindim canımm opuyorumnanaktan
edindim edinmemmi???
aslinda ben bu sene degisik bir ana yemek yapacaktim tavuk yerine firinda sebzeli somon bugulama super oluyor..ama arkadasimin kizi balik yemiyormus :1no2:
sen ne yapacaksin menunde neler olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?