- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.821
haşlama tavuk ve patates kızartmalı bi tağrifim var ya onu yapıcam yada hasanpaşa köftesi veya çöp şiş köfte bende karar veremedim canım bilmiyorumkismile bu hafta içi bir gün çağırıcam inşallah.
bende tavuktan once hasanpasa koftesi dusunmustumde onu gecen ene yaptim diye bu sene yapmiycama.ssen onu yapabilirsin bak cok hos oluyor hem servisi hem tadia.s
kizlar oglum durmuyor benim cikmam lazim opuldunuz
feyzacim gorusuruz canima.s.
slm kızlar dünkü menümü yazıp çıkıyorum hemen..
1kase tarhana çorbası,1tb fırında patatesli köfte,5y.k pilav 2çatal kızartma,bol salata ve yoğurt 2tanede tulumba tatlısı yedim
ardından yarım saat yürüyüş yatmadan 15 dk öncede egzersiz
sahurda da sadece su içip yattım canım bişey istemedi
bugunlerde cok sınırlıyım ya sureklı moralım bozuk cnm sıkkın hele esıme hıc dayanamıyorum ya
aynen aynen aynen
nedenler: oruç, regl döneminin yaklaşması, havaların sıcaklığı, diyet ve sıkıntılı bir ortam monoton bir hayat
sence?
nazlıcım evliliklerde böyl ara ara olurmuş.ama sen sabırlı ve anaç bi kadınsın vesselam.allah herşeyin üstesinden gelmende yardımcı olsun inşallah.
ay canımya kıyamam :teselli: çocular yüzünden oluyo eminim.bazen yegeğin 2-3 gün bende kalıyo.hemde normalde uslu bi çocuk.yemek yerken zorlukda çekmiyorum kendi yiyo tosunpaşa gibi.ama insan asabiyete bağlıyo vallaayy sorma cnm ya kafam bi dunya
ınsallah cnm benım saol duan ıcın
ya hıcbısey alımdakalmıyor su avmı bu varmı ewde dye esm aradı sımd al dedım hepsınde bı dusundm sımdı hepsı var ewde ben z<zannedıyorm kı pıde alayımmı dedı bana :))) kafa gıttı yok
hayırlı ıftarlar mrvem gorusmek uzere tatlım
meliscimm özledik bile senii
ya kızlar amma çok ayzışmışsınız yaaa çocuğu uyutayım geleceğim inş.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?