Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende tavuktan once hasanpasa koftesi dusunmustumde onu gecen ene yaptim diye bu sene yapmiycama.ssen onu yapabilirsin bak cok hos oluyor hem servisi hem tadia.s

bende tavuktan once hasanpasa koftesi dusunmustumde onu gecen ene yaptim diye bu sene yapmiycama.ssen onu yapabilirsin bak cok hos oluyor hem servisi hem tadia.s

bak aklıma çöpşişte terbiyeli tavuk geldi oda süper oluyo mehaycımmm,bide sapını aliminyum folyoyla sarıyorsun bir biber bir domates bir tavuk diziyorsun sunumuda çok şık oluyor opuyorumnanaktan

kızlar çok yoruldum.susuzluktan nefes alamıyorum o kadar kötüyüm yani.sabahtan kalktım ev temizledim.ütü yaptım.masamı kurdum annemde yemekleri yaptı.en son pilavımız,salatamız ve mantıyı yoğğurtlamam kaldı.onları saat 7 den sonra yapcam.şimdi biraz dinlenim ya

slm kızlar dünkü menümü yazıp çıkıyorum hemen..
1kase tarhana çorbası,1tb fırında patatesli köfte,5y.k pilav 2çatal kızartma,bol salata ve yoğurt 2tanede tulumba tatlısı yedim
ardından yarım saat yürüyüş yatmadan 15 dk öncede egzersiz
sahurda da sadece su içip yattım canım bişey istemedi

kevserım sende ıftarda benım gıbı tıka basa doymussun sahurda bısey yıyememıssın aynen bende ole oldum ama bend e tatlı yoktu bıde spor yoktu :)

bu aksam ıftarda :kemıklı et yıcem cok severım ben yanında salata ve ekmek
ara:sütlac bır kase
shurda :kahvaltı ınsallah deısmez

vuuyy bacıımm neettiin sen gıı kafamçokkarıştı pilav lmaz: pilavın peişinden kızartma lmaz: alsanaalsanasmile :umursamaz: tatlı lmaz: klava: kötükedihüso

bende henüz iftar olmadı ama tahminen yiceklerimi yazim kızlar.tavuklu çorba yapmış annem apzıma sürmem.3-4 kaşık kuru fasulye,5-6 lahana sarma,salata ve birazda mantı yerim.zaten azıcık yaptım.misafirimiz 2 kişi

nazlıcım evliliklerde böyl ara ara olurmuş.ama sen sabırlı ve anaç bi kadınsın vesselam.allah herşeyin üstesinden gelmende yardımcı olsun inşallah.

aynen aynen aynen
nedenler: oruç, regl döneminin yaklaşması, havaların sıcaklığı, diyet ve sıkıntılı bir ortam monoton bir hayat
sence?

ayy sorma cnm ya kafam bi dunya

nazlıcım evliliklerde böyl ara ara olurmuş.ama sen sabırlı ve anaç bi kadınsın vesselam.allah herşeyin üstesinden gelmende yardımcı olsun inşallah.

ınsallah cnm benım saol duan ıcın

ya hıcbısey alımdakalmıyor su avmı bu varmı ewde dye esm aradı sımd al dedım hepsınde bı dusundm sımdı hepsı var ewde ben z<zannedıyorm kı pıde alayımmı dedı bana :))) kafa gıttı yok

ay canımya kıyamam :teselli: çocular yüzünden oluyo eminim.bazen yegeğin 2-3 gün bende kalıyo.hemde normalde uslu bi çocuk.yemek yerken zorlukda çekmiyorum kendi yiyo tosunpaşa gibi.ama insan asabiyete bağlıyo valla
hayırlı ıftarlar mrvem gorusmek uzere tatlım

iyi iftarlar canım uyumuş kalmışım.şimdi kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…