Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy inanmıyorum cnm yaa tühh.çok geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar.

günaydın cnm

kızlar ben çıktım tekrar gelirim.öpüyorum hepinizi

tamam cnm dikkatli ol

aaa egecim çook büyük geçmiş olsun...

dr basma dediyse basma canım yoksa bi ömür çekersin allah korusun lmaz:

bi de mümkünse bi kaç farklı ortepediste görün.. kimisi ameliyat taraftarı oluyor kimi tam tersi..

tekrar çook geçmiş olsunn bozmamaya çalış moralciğini fazla

egecim çok geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin inşallah..

Günaydın arkadaşlar..
Ben giremiyorum 3-5 gündür...
Ne var ne yok mrk ettim...
cuma gün kilo bildirimide yapamadım,tartılmayıp giremediğim için..
bi bakayım bulabilirsem cuma şampiyonlaırna

iyi yapmışsın canım

olalacım geçmiş yazıları okuyordum canım,günaydın.
günaydın feyzacım

Merve,Nazlı ve Mehayı tebrik ediyorum...
Nazlı yine 2. .. 2. liği kimseciklere bırakmıyor maşALLAH...
Bende bildirim yapmayyaım şimdilik de Cuma gün yapayım olur mu ki kızlar ha...

Cok afedersiniz kabızlık var nerdeyse 1 haftadır..
Kayısı kompostosu,şalgam suyu,ac karnına elma sirkesini sıcakj suya azcık katıp içtim falan..
hiç kar etmedi hiç biri.. var mı bi öneriniz??

cnm
bol su iç
yemeklerden sonra yürüyüş yap
yeşil sebze yemekleri yap zeytinyağlı fasulye gibi
yemeklerdeki yağı biraz arttır veya öğün öncesi bi tatlı kaşığı falan zeytinyağı iç
bol meyve, sebze, salata ye
sulu yemekler, çorba tüket
tabi bi günde sonuç bekleme 2-4 gün böyle devam etmek lazım
bunlar bende çok işe yarıyor, hatta günde iki kez sabah akşam diyebilirim..

canım kabızlık genel sebebi prebiyotik eksikliğiymiş,prebiyotik ihtiyacınıda mayalanmış yani sirke,kefir,yoğurt vs gibi bekletilmiş ürünlerden alabiliyormuşsun.

sende amma yiyecekle ryapmışısn maşALLAH.. Yok yok ay masada..o masa süslenmesede olurdu ki zaten...
Kaynana da ağır top anlaşılan

iyi yapmışsın öyle kaynanaya bööle gelin..
Alttan alıp hep iyi gelinolmak tepemize cıkmlarına neden oluyor..bazen bööle geri cekmek iyi olmuş ... kibar ama mesafeli a.s

Çok geçmiş olsun Ege..a.s.
Hayat böyle bişey işte.. paso sürrizlerle dolu..ama snein sürpriz kötü olmuş...
ALLAH şifanı versin arkadaşım..daha dikkatli ol diycem ama dikkat etmek olacakla ölecege care olmaıyor malesef....

valla benim hiç bilgim yok gülsu
ahh sorma yelkencim benmde hiç bilgim yok..
hiç gellemzki başıma..Ramazandan dolayı oldu sanırım. günde 2-3 litre su içiyorum birden 1 litreye falan indirince olmuş olabilir..yada sahurda hep kahvaltı türü yapıyorum o da olabilir...

evet haklı olabilirsin...iftar diye pek sebze yemeği yapmaz oldum..genelde ete yöneldik..corba eksik etmem ama bi onunla olmuyor demek ki...
1 tatlı kaşıı zeytinyagı mantıklı geldi..bebeklerde içirirler ya azcık bagırsaklrı yumuşasın diye..bunu deniycem iyileşene kadar...
canım kabızlık genel sebebi prebiyotik eksikliğiymiş,prebiyotik ihtiyacınıda mayalanmış yani sirke,kefir,yoğurt vs gibi bekletilmiş ürünlerden alabiliyormuşsun.
sirkeye devam yani...
bide yatarken yoğurt yiyim bari..iftarda yiyemiyorum çünkü yoğurt..vakit kalmıyor ona :))

Teşekkür edeirm kızlar...
cumaya kadar iyileşi inş.da cok kilolu cıkmam onlardan dolayı :kedi:

mrb arkadaşlar
bebekten fırsat buldukça forumu okuyorum..ama maşallah okunarak bitecek gibi değil sayfanız:)))
çok güzel bi arkadaşlık kurulmuş burda,,zayıflamak için desstek oluyonuz birbirinize ne güzell
ben 2ay önce doğum yaptım.hamilelik boyuncada 25kilo aldım bunun sadece 7kilosu gitti gerisi bana piyangodan çıkmış gibi kaldı maalesef
diyetisyene gittim ama nafile evde yapamadım verdiklerini..oğlumun bigünü bigününü tutmuyo..
şimdi termal sauno şort aldım bugün ilk giyişim,,daha önce kullanan varmı aranızda...bu arada kilomuda söyliyim(önceden hiç söyleyemezdim şimdi okadar uçukki rahatlıkla söylüyorum sanki ben değilim bu kilodaki:)))87 kiloyum ve hep bacak basen bölgesinde birikmiş durumda yağlar:sinifsinif:
dün alışverişe çıktım tabiiki eli boş döndüm..sadece lcwdan bi pantolon alabildim 46beden...1ay sonra işe başlıcam nasıl olcek bu işler bilmemm

ILk basta gunaydin herkeze
aysfen bebegin hayirli olsun insallah. ben ender saractan duymustum o termal sort sadece su kaybediyormus. onemli olan verdigin kilolarin yagdan gitmesi.
bence en guzeli emzirmek. yediklerine dikkat edersen ve emzirirsen bence eski formuna kavusabilirsin. cunku emzirmek cok kalori yakiyormus.
ben bunu hic bilmiyordum ve dogumdan sonra dikkat etmedim acikcasi.
oglumu halen emziriyorum 2 ay sonra 2 yasina girdikten sonra birakacagim....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…