- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.941
canım yaa sormayın başıma gelenleri.perşembe akşamı büroda ıslak yere basıp dengemi kaybettim.masanın yanındaydım bereket düşmedim.masaya tutundum ama dizimden hırt diye bir ses geldi ve sonra ben iptal.büroda yalnızım ve tel öbür odada.yakındaki sandalyeye uzanıp yanıma çekip oturdum ama 1,5 saat hiç hareket edemedim.eşim oğlanı alıp eve gitmişti ben geç kalınca merak edip geldiler allahtan.
sonra hastane röntgenler ve mr çekildi.sonuç menisküsüm yırtılmış ve dizimde travmadan dolayı sıvı birikmiş.şişlikte cabası tabi.
böyle işte.kaç gündür evdeydim.laptop da büroda kaldığı için nete giremedim.bugün bürodayım birazdan öğrencim gelecek.doktor 10 gün üstüne fazla basma dedi ama mecburen basıyorum.üstelik 10 gün sonra duruma göre ki bu yüzde 90 mış ameliyat olacakmışım.böyle işte kızlar.anlayacağınız 1 saniyede başıma olmadık işler açıldı.
günaydın arkadaşlar.
kızlar ben çıktım tekrar gelirim.öpüyorum hepinizi
aaa egecim çook büyük geçmiş olsun...canım yaa sormayın başıma gelenleri.perşembe akşamı büroda ıslak yere basıp dengemi kaybettim.masanın yanındaydım bereket düşmedim.masaya tutundum ama dizimden hırt diye bir ses geldi ve sonra ben iptal.büroda yalnızım ve tel öbür odada.yakındaki sandalyeye uzanıp yanıma çekip oturdum ama 1,5 saat hiç hareket edemedim.eşim oğlanı alıp eve gitmişti ben geç kalınca merak edip geldiler allahtan.
sonra hastane röntgenler ve mr çekildi.sonuç menisküsüm yırtılmış ve dizimde travmadan dolayı sıvı birikmiş.şişlikte cabası tabi.
böyle işte.kaç gündür evdeydim.laptop da büroda kaldığı için nete giremedim.bugün bürodayım birazdan öğrencim gelecek.doktor 10 gün üstüne fazla basma dedi ama mecburen basıyorum.üstelik 10 gün sonra duruma göre ki bu yüzde 90 mış ameliyat olacakmışım.böyle işte kızlar.anlayacağınız 1 saniyede başıma olmadık işler açıldı.
kızlar ben çıktım tekrar gelirim.öpüyorum hepinizi
canım yaa sormayın başıma gelenleri.perşembe akşamı büroda ıslak yere basıp dengemi kaybettim.masanın yanındaydım bereket düşmedim.masaya tutundum ama dizimden hırt diye bir ses geldi ve sonra ben iptal.büroda yalnızım ve tel öbür odada.yakındaki sandalyeye uzanıp yanıma çekip oturdum ama 1,5 saat hiç hareket edemedim.eşim oğlanı alıp eve gitmişti ben geç kalınca merak edip geldiler allahtan.
iyi yapmışsın canımsonra pazar günü kaynanam bizi iftara çağırdı ben giyindim süslendim iftara 10 dk kala çıktım direk salona girdim eşimin halasıyla oturdum menüde de kabak dolması ve pilav vardı ortada hiç çeşit yok...
sonra iftardan sonra da sadece eşimin tabağını ve kendi tabağımı götürdüm mutfağa sonra da çeyiz görmeye gideceğiz diyip kalktık kaydirigubbakcemile3
günaydın feyzacımolalacım geçmiş yazıları okuyordum canım,günaydın.
cnmMerve,Nazlı ve Mehayı tebrik ediyorum...
Nazlı yine 2. .. 2. liği kimseciklere bırakmıyor maşALLAH...
Bende bildirim yapmayyaım şimdilik de Cuma gün yapayım olur mu ki kızlar ha...
Cok afedersiniz kabızlık var nerdeyse 1 haftadır..
Kayısı kompostosu,şalgam suyu,ac karnına elma sirkesini sıcakj suya azcık katıp içtim falan..
hiç kar etmedi hiç biri.. var mı bi öneriniz??
Merve,Nazlı ve Mehayı tebrik ediyorum...
Nazlı yine 2. .. 2. liği kimseciklere bırakmıyor maşALLAH...
Bende bildirim yapmayyaım şimdilik de Cuma gün yapayım olur mu ki kızlar ha...
Cok afedersiniz kabızlık var nerdeyse 1 haftadır..
Kayısı kompostosu,şalgam suyu,ac karnına elma sirkesini sıcakj suya azcık katıp içtim falan..
hiç kar etmedi hiç biri.. var mı bi öneriniz??
sende amma yiyecekle ryapmışısn maşALLAH.. Yok yok ay masada..o masa süslenmesede olurdu ki zaten...kızlar cumartesi kaynanamlar görümcemler iftara geldiler.halamın kızı geldi masayı bir süsledi anlatamam ben hayatta beceremezdim öyle peçeteler,peçetelikler,yiyecekler bile şekilliydi ben çorba,karnıyarık,pilav,tavuk,püre,barbunya,kızartma,sigara böreği,kakaolu ve sadece kek,tatlı meyve,kola,çay,türk kahvesi verdim...kaynanam iftara 10 dk kala geldi masanın en başına oturdu ben ve annem mutfakta yedik (masaya sığmadık)sonra kaynanam bir tabah bile getirmedi mutfağa geçti balkonda oturdu kocasıyla
iyi yapmışsın öyle kaynanaya bööle gelin..sonra pazar günü kaynanam bizi iftara çağırdı ben giyindim süslendim iftara 10 dk kala çıktım direk salona girdim eşimin halasıyla oturdum menüde de kabak dolması ve pilav vardı ortada hiç çeşit yok...
sonra iftardan sonra da sadece eşimin tabağını ve kendi tabağımı götürdüm mutfağa sonra da çeyiz görmeye gideceğiz diyip kalktık kaydirigubbakcemile3
ahh sorma yelkencim benmde hiç bilgim yok..valla benim hiç bilgim yok gülsu
evet haklı olabilirsin...iftar diye pek sebze yemeği yapmaz oldum..genelde ete yöneldik..corba eksik etmem ama bi onunla olmuyor demek ki...cnm
bol su iç
yemeklerden sonra yürüyüş yap
yeşil sebze yemekleri yap zeytinyağlı fasulye gibi
yemeklerdeki yağı biraz arttır veya öğün öncesi bi tatlı kaşığı falan zeytinyağı iç
bol meyve, sebze, salata ye
sulu yemekler, çorba tüket
tabi bi günde sonuç bekleme 2-4 gün böyle devam etmek lazım
bunlar bende çok işe yarıyor, hatta günde iki kez sabah akşam diyebilirim..
sirkeye devam yani...canım kabızlık genel sebebi prebiyotik eksikliğiymiş,prebiyotik ihtiyacınıda mayalanmış yani sirke,kefir,yoğurt vs gibi bekletilmiş ürünlerden alabiliyormuşsun.
oyelken iftarın ve sahurların nasıldı canım,dikkat edebildinmi?
yok cnm ben ramazanda hiç dikkat edemiyorum yaaa mafoldumben
mrb arkadaşlar
bebekten fırsat buldukça forumu okuyorum..ama maşallah okunarak bitecek gibi değil sayfanız:)))
çok güzel bi arkadaşlık kurulmuş burda,,zayıflamak için desstek oluyonuz birbirinize ne güzell
ben 2ay önce doğum yaptım.hamilelik boyuncada 25kilo aldım bunun sadece 7kilosu gitti gerisi bana piyangodan çıkmış gibi kaldı maalesef
diyetisyene gittim ama nafile evde yapamadım verdiklerini..oğlumun bigünü bigününü tutmuyo..
şimdi termal sauno şort aldım bugün ilk giyişim,,daha önce kullanan varmı aranızda...bu arada kilomuda söyliyim(önceden hiç söyleyemezdim şimdi okadar uçukki rahatlıkla söylüyorum sanki ben değilim bu kilodaki:)))87 kiloyum ve hep bacak basen bölgesinde birikmiş durumda yağlar:sinifsinif:
dün alışverişe çıktım tabiiki eli boş döndüm..sadece lcwdan bi pantolon alabildim 46beden...1ay sonra işe başlıcam nasıl olcek bu işler bilmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?