Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nabersinizz kızlar

çok kalamıcamm

kaç haftadır şiştim dün yürüyüş yaptım bi bçk saat şişlik inmeye başladı

ya ben şişmicem diye her allahın günü akşam yemeğinden sonra bi bçk saat yürüyemem ki..
neyse buna da şükür diyorum...
rejimdeyken sıfır şişlik vardı ama o zaman her akşam yürüyordum..

kızlar saç uçlarım epey kurumuştu boyadan sonra
badem yağı sürüyodum ama tüm gece bekletmiyordum
geçen gün tüm gece beklettim sonuç harika oldu yani yağlı bakım yapıyorsanız tüm gece bekletin derim
ama dibe sürmeyin saçınız çok yağlanabilir

kendi kendime konuşuyo gibi oldumm ama okuyosunuzdur herhalde di miii

naaaaaf golden rose'un ceramic diye bi serisi var
çok farklı renkler var beni fethetti
fiyat 2.90

ya bu akşam şişli cevahir önünde volkan konak konseri var ücretsiz haberiniz olsunn

hadi yaa dün cevahire gittilk

özgecim yokluunu farkettik

ayyy öyle miiii Şeniz

ilk defa duydum hiçte yapmadım cnm böyle şeyler

hadi yaa dün cevahire gittilk

ayyy öyle miiii Şeniz

ilk defa duydum hiçte yapmadım cnm böyle şeyler
cnm konser bu akşam
tatlı badem yağını tavsiye ederim,
şişesi 4 tl falan
ben 4 kere kullanabiliyorum
inanılmaz nemlendiriyo ve yumuşatıyo yıpranmış saçı
2 şampuanda da çıkıyor

kız özge anlat çıkıcam
magazin programı gibisin azz sonraa

nerdesin cnm ya merak ettik seni

canım yaa sormayın başıma gelenleri.perşembe akşamı büroda ıslak yere basıp dengemi kaybettim.masanın yanındaydım bereket düşmedim.masaya tutundum ama dizimden hırt diye bir ses geldi ve sonra ben iptal.büroda yalnızım ve tel öbür odada.yakındaki sandalyeye uzanıp yanıma çekip oturdum ama 1,5 saat hiç hareket edemedim.eşim oğlanı alıp eve gitmişti ben geç kalınca merak edip geldiler allahtan.
sonra hastane röntgenler ve mr çekildi.sonuç menisküsüm yırtılmış ve dizimde travmadan dolayı sıvı birikmiş.şişlikte cabası tabi.
böyle işte.kaç gündür evdeydim.laptop da büroda kaldığı için nete giremedim.bugün bürodayım birazdan öğrencim gelecek.doktor 10 gün üstüne fazla basma dedi ama mecburen basıyorum.üstelik 10 gün sonra duruma göre ki bu yüzde 90 mış ameliyat olacakmışım.böyle işte kızlar.anlayacağınız 1 saniyede başıma olmadık işler açıldı.

kızlar cumartesi kaynanamlar görümcemler iftara geldiler.halamın kızı geldi masayı bir süsledi anlatamam ben hayatta beceremezdim öyle peçeteler,peçetelikler,yiyecekler bile şekilliydi ben çorba,karnıyarık,pilav,tavuk,püre,barbunya,kızartma,sigara böreği,kakaolu ve sadece kek,tatlı meyve,kola,çay,türk kahvesi verdim...kaynanam iftara 10 dk kala geldi masanın en başına oturdu ben ve annem mutfakta yedik (masaya sığmadık)sonra kaynanam bir tabah bile getirmedi mutfağa geçti balkonda oturdu kocasıyla

sonra pazar günü kaynanam bizi iftara çağırdı ben giyindim süslendim iftara 10 dk kala çıktım direk salona girdim eşimin halasıyla oturdum menüde de kabak dolması ve pilav vardı ortada hiç çeşit yok...
sonra iftardan sonra da sadece eşimin tabağını ve kendi tabağımı götürdüm mutfağa sonra da çeyiz görmeye gideceğiz diyip kalktık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…