Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu aksamki iftar menum soyle kizlar:
5 kasik bamya yemegi ,1 dilim ekmek, 3 kasik yogurt, 3 kasik pilav ve 1 dilim firinda patates pureli kasarli kofte
1 dilimde revani yerim (kalmasin atmaya kiyamiyorum)
sahurdada kahvalti dusunuyorum ....nasil sizce???

akşama iftara pikniğe gidiyoruz mangal yapılcak.mercimek çorbası kurufasulye pilav salata turşu kavurması ve lahana sarması var menüde.he tabi tavuk ızgara.onu ben yimediğim için saymadım :) çorba içerim.bikaç sarma yerim.bol bol kola falan içerim üzgününm kızlar kendimi tatlıdan ekmekten herşeyden kessemde koladan kesemiyorum.çok susuyorum yaa.

bu aksamki iftar menum soyle kizlar:
5 kasik bamya yemegi ,1 dilim ekmek, 3 kasik yogurt, 3 kasik pilav ve firinda patates pureli kasarli kofte
1 dilimde revani yerim
sahurdada kahvalti dusunuyorum ....nasil sizce???

mehay pilav yediğinde ekmek yeme sanki biraz çok gibi ya.yada ekmek illede yicem dersen tatlı yeme.

cok susuyorsan su ic canim yaa yada ayran ic illa bisey icmek istiyorsan ...o da olmadi kalorisi dusuk gazsiz bisey mesela ice tae ic...
bak ben tatliyi cok severim ekmegi makarnayi pilavi yemem kolayi sevmeme ragmen 10 yil olmasin aramam ama tatliya dayanamiyorum bende...herkesin hassas oldugu yiyecek veya icecekler var iste...boshayallersmile

teşekkür ederim tatlım... :1hug:
kpss bence iyiydi 86,5 aldım , bana yeter. kopya olayları hele ki düşük alanların iptal edilsin diye uğraşmaları çok can sıkıcı. haberleri takip ediyorum işte
sen öğretmen misin canım? inşallah atanırsınn

camlar silindi tüller asıldı ev temizlendi akşama iftarı ormanda yapcaz kızlar.piknik gibi yani.
canım çekti valla ormanda iftar muhteşem
eline sağlıkk

kola susatır ama canımm
menü de harikaa

haklisin tatli yemiyorum zaten normalde ama dolapta duruyor esimin tatliyla arasi yok bende atmak istemiyorum yazik...en iyisi ya ekmek ya pilav yemiyeyimboshayallersmile
mehaycım bence kesinlikle yeme revaniyi
çok canın çekiyorsa bi kibrit kutusu kadar ye bilemedin iki
100 gr tatlı 500 kalori ve besin değeri olarak hiç bi artısı yok..
ki senin dilim 100 grdan daha büyüktür
hele atılacak diye yiyeceksen kesinlikle yeme derimm

canım benimm gelmedin buğünn

[ nersin özge sen yaaa..naftan ögrendimde misafirlerin varmış..ctside çalışmışın...

cnm çok teşekkürler güzel sözlerin için Şeniz

ya kızlar canım kaç gündür kızartma çekiyordu çok fena
2 ayı geçmişti ağzıma kızartma koyalı
pazar günü doydum sonunda kızartma olayına ama
2.5 saat de bisiklete bindimm

iyi yapmışsın bebişim aklında kalacağına midende kalsın kaydirigubbakcemile3
hiç değilse spor yapmışsın harikasın Şeniz

ooo formundasın kuşum olumunekankayizsmile

hu hu kızlar kimse yok mu???????????

bugün herkes tatilde :hulya:

[ fcanım bendeş şimdi geldimm buğün çok geç girdim kkya dışardaydık...ifatra sonrada gezdik..anenemgil felan derken gece geldik...özlrdimm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…