- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.901
oy kıyamam askıma ben ayy yorgunda olsa yaparım be n askım sen kendını uzme :)))
bu aksamki iftar menum soyle kizlar:
5 kasik bamya yemegi ,1 dilim ekmek, 3 kasik yogurt, 3 kasik pilav ve firinda patates pureli kasarli kofte
1 dilimde revani yerim
sahurdada kahvalti dusunuyorum ....nasil sizce???
mehay pilav yediğinde ekmek yeme sanki biraz çok gibi ya.yada ekmek illede yicem dersen tatlı yeme.
akşama iftara pikniğe gidiyoruz mangal yapılcak.mercimek çorbası kurufasulye pilav salata turşu kavurması ve lahana sarması var menüde.he tabi tavuk ızgara.onu ben yimediğim için saymadım :) çorba içerim.bikaç sarma yerim.bol bol kola falan içerimüzgününm kızlar kendimi tatlıdan ekmekten herşeyden kessemde koladan kesemiyorum.çok susuyorum yaa.
canim feci manti istiyor benimde bugunlerde yaaa...yapsam cok yerim en iyisi yapmamak...
sen öğretmen misin canım? inşallah atanırsınnteşekkür ederim tatlım... :1hug:
kpss bence iyiydi 86,5 aldım , bana yeter. kopya olayları hele ki düşük alanların iptal edilsin diye uğraşmaları çok can sıkıcı. haberleri takip ediyorum işte
canım çekti valla ormanda iftar muhteşemcamlar silindi tüller asıldı ev temizlendi akşama iftarı ormanda yapcaz kızlar.piknik gibi yani.
kola susatır ama canımmakşama iftara pikniğe gidiyoruz mangal yapılcak.mercimek çorbası kurufasulye pilav salata turşu kavurması ve lahana sarması var menüde.he tabi tavuk ızgara.onu ben yimediğim için saymadım :) çorba içerim.bikaç sarma yerim.bol bol kola falan içerimüzgününm kızlar kendimi tatlıdan ekmekten herşeyden kessemde koladan kesemiyorum.çok susuyorum yaa.
mehaycım bence kesinlikle yeme revaniyihaklisin tatli yemiyorum zaten normalde ama dolapta duruyor esimin tatliyla arasi yok bende atmak istemiyorum yazik...en iyisi ya ekmek ya pilav yemiyeyimboshayallersmile
canım benimm gelmedin buğünn
[ nersin özge sen yaaa..naftan ögrendimde misafirlerin varmış..ctside çalışmışın...
ya kızlar canım kaç gündür kızartma çekiyordu çok fena
2 ayı geçmişti ağzıma kızartma koyalı
pazar günü doydum sonunda kızartma olayına ama
2.5 saat de bisiklete bindimm
selamlar şekerleer opuyorumnanaktan
bugün erken kalktım çok mutluyum :)) 7buçuk gibi kahvaltı yaptım sonra 45 dk yürüdüm koşu bandında az sonra da öğle yemeğimi yiyeceğim... ama ne yiyeceğim onu bilmiyorum bilmiyorumkismile
hu hu kızlar kimse yok mu???????????
İyigeceler
Tatlım geldim açtım bilg. ama eşim bişeyler yiyip yatıyım ben dedi ona hazırladım sahur o arada ama gitmişsin.
Bana uykucu diyene bak bu gece erkencisin sempatiksalakcinni Bende çıkcam birazdan zaten Öptüm cnm İyigeceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?