- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #16.961
ya o şişlik problemi bendede var doğum yaptıktanm 44gün sanra regl gibi bişey oldum biraz inmiştim şimdi 56gün oldu doğum yapalı ve ben tekrar şiş...su fela içiyorum ama pek işe yaramıyonabersinizz kızlar
çok kalamıcamm
kaç haftadır şiştim dün yürüyüş yaptım bi bçk saat şişlik inmeye başladı
ya ben şişmicem diye her allahın günü akşam yemeğinden sonra bi bçk saat yürüyemem ki..
neyse buna da şükür diyorum...
rejimdeyken sıfır şişlik vardı ama o zaman her akşam yürüyordum..
ILk basta gunaydin herkeze
aysfen bebegin hayirli olsun insallah. ben ender saractan duymustum o termal sort sadece su kaybediyormus. onemli olan verdigin kilolarin yagdan gitmesi.
bence en guzeli emzirmek. yediklerine dikkat edersen ve emzirirsen bence eski formuna kavusabilirsin. cunku emzirmek cok kalori yakiyormus.
ben bunu hic bilmiyordum ve dogumdan sonra dikkat etmedim acikcasi.
oglumu halen emziriyorum 2 ay sonra 2 yasina girdikten sonra birakacagim....:ecrin_bebek:
mrb arkadaşlar
bebekten fırsat buldukça forumu okuyorum..ama maşallah okunarak bitecek gibi değil sayfanız:)))
çok güzel bi arkadaşlık kurulmuş burda,,zayıflamak için desstek oluyonuz birbirinize ne güzell
ben 2ay önce doğum yaptım.hamilelik boyuncada 25kilo aldım bunun sadece 7kilosu gitti gerisi bana piyangodan çıkmış gibi kaldı maalesef
diyetisyene gittim ama nafile evde yapamadım verdiklerini..oğlumun bigünü bigününü tutmuyo..
şimdi termal sauno şort aldım bugün ilk giyişim,,daha önce kullanan varmı aranızda...bu arada kilomuda söyliyim(önceden hiç söyleyemezdim şimdi okadar uçukki rahatlıkla söylüyorum sanki ben değilim bu kilodaki:)))87 kiloyum ve hep bacak basen bölgesinde birikmiş durumda yağlar:sinifsinif:
dün alışverişe çıktım tabiiki eli boş döndüm..sadece lcwdan bi pantolon alabildim 46beden...1ay sonra işe başlıcam nasıl olcek bu işler bilmemm
mrb arkadaşlar
bebekten fırsat buldukça forumu okuyorum..ama maşallah okunarak bitecek gibi değil sayfanız:)))
çok güzel bi arkadaşlık kurulmuş burda,,zayıflamak için desstek oluyonuz birbirinize ne güzell
ben 2ay önce doğum yaptım.hamilelik boyuncada 25kilo aldım bunun sadece 7kilosu gitti gerisi bana piyangodan çıkmış gibi kaldı maalesef
diyetisyene gittim ama nafile evde yapamadım verdiklerini..oğlumun bigünü bigününü tutmuyo..
şimdi termal sauno şort aldım bugün ilk giyişim,,daha önce kullanan varmı aranızda...bu arada kilomuda söyliyim(önceden hiç söyleyemezdim şimdi okadar uçukki rahatlıkla söylüyorum sanki ben değilim bu kilodaki:)))87 kiloyum ve hep bacak basen bölgesinde birikmiş durumda yağlar:sinifsinif:
dün alışverişe çıktım tabiiki eli boş döndüm..sadece lcwdan bi pantolon alabildim 46beden...1ay sonra işe başlıcam nasıl olcek bu işler bilmemm
ya canım emziriyorum ama sütüm yeterli gelmiyo..mama destekli gidiyoruz maalesef...doğumda 4kilo gitmişti eve gelincede ilk haftada 3kilo gitti bak üzerinden nerdeyse 6hafta geçti gr yok giden..zaten normaldede zor kilo veririm..şuan ciddi ciddi kabullenmeye başlıcam sanırım...düşündükçe canım sıkılıyo önümüz bayram kaldımmı davul gibi
canım hayırlı olsun bebeğin,güle güle büyütün inşallah,ben henüz çocuk sahibi olmadığım için bi bilgim yok ama emzireceğin için verirsin yavaş yavaş canım..
ya canım emziriyorum ama sütüm yeterli gelmiyo..mama destekli gidiyoruz maalesef...doğumda 4kilo gitmişti eve gelincede ilk haftada 3kilo gitti bak üzerinden nerdeyse 6hafta geçti gr yok giden..zaten normaldede zor kilo veririm..şuan ciddi ciddi kabullenmeye başlıcam sanırım...düşündükçe canım sıkılıyo önümüz bayram kaldımmı davul gibi
merhaba cnm bende senin gibi aynı dertten muzdaripim bende 25 kg aldım
bence en önemli şey az ve sık yemek arada ağzına kuru kayısı at bol su iç çok acıkmanı önlemek için ara öğünler yap basit hafif şeyler ye ve spor yapmaya çalış
sıkılcak birşey yok kararlı ol yeter tabii önce bebeğin gelecek mümkün olduğunca emzir benimkide emmedi mama verdik hep oyüzden sıvı şeyler tüket bolbol
feyzacım darısı başına
kendi kendime konuşuyo gibi oldumm ama okuyosunuzdur herhalde di miii
naaaaaf golden rose'un ceramic diye bi serisi var
çok farklı renkler var beni fethetti
fiyat 2.90
canım yaa sormayın başıma gelenleri.perşembe akşamı büroda ıslak yere basıp dengemi kaybettim.masanın yanındaydım bereket düşmedim.masaya tutundum ama dizimden hırt diye bir ses geldi ve sonra ben iptal.büroda yalnızım ve tel öbür odada.yakındaki sandalyeye uzanıp yanıma çekip oturdum ama 1,5 saat hiç hareket edemedim.eşim oğlanı alıp eve gitmişti ben geç kalınca merak edip geldiler allahtan.
sonra hastane röntgenler ve mr çekildi.sonuç menisküsüm yırtılmış ve dizimde travmadan dolayı sıvı birikmiş.şişlikte cabası tabi.
böyle işte.kaç gündür evdeydim.laptop da büroda kaldığı için nete giremedim.bugün bürodayım birazdan öğrencim gelecek.doktor 10 gün üstüne fazla basma dedi ama mecburen basıyorum.üstelik 10 gün sonra duruma göre ki bu yüzde 90 mış ameliyat olacakmışım.böyle işte kızlar.anlayacağınız 1 saniyede başıma olmadık işler açıldı.
Günaydın arkadaşlar..
Ben giremiyorum 3-5 gündür...
Ne var ne yok mrk ettim...
cuma gün kilo bildirimide yapamadım,tartılmayıp giremediğim için..
bi bakayım bulabilirsem cuma şampiyonlaırna
kızlar ben çıkıyorum
öptümm
mrb arkadaşlar
2 çocuk olanların emeklilik 4 yıl düşüyormuş diye duydum doğru mu acaba
günaydın kızlar.egecim çookk geçmiş olsun arkadaşım.aysfn aramıza oşgeldin.inan kafaya takmayınca daha rahat oluyo kilo vermek kolaylaşıyo.
hemen akşamki menümü yazıyorum.bi tabak mercimek çorbası,3-4 kaşık kurufasulye,7-8 lahana sarma ve birazcık turşu kavurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?