Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya o şişlik problemi bendede var doğum yaptıktanm 44gün sanra regl gibi bişey oldum biraz inmiştim şimdi 56gün oldu doğum yapalı ve ben tekrar şiş...su fela içiyorum ama pek işe yaramıyo

ya canım emziriyorum ama sütüm yeterli gelmiyo..mama destekli gidiyoruz maalesef...doğumda 4kilo gitmişti eve gelincede ilk haftada 3kilo gitti bak üzerinden nerdeyse 6hafta geçti gr yok giden..zaten normaldede zor kilo veririm..şuan ciddi ciddi kabullenmeye başlıcam sanırım...düşündükçe canım sıkılıyo önümüz bayram kaldımmı davul gibi

canım hayırlı olsun bebeğin,güle güle büyütün inşallah,ben henüz çocuk sahibi olmadığım için bi bilgim yok ama emzireceğin için verirsin yavaş yavaş canım..

Aysfen hoşgeldin arkdaşım..
ALLAH bağışlasın bebegini...
Kilolarda zor olsada gitmesi azmedersen verirsin..Eski kilona dönemesende 10-15 kilo verebilirsin diye düşünüyorum... Acele edipde sterse girme bence..evde olmnında etkisi vardır kilo verememende..
çalışırken verirsin inş.

merhaba cnm bende senin gibi aynı dertten muzdaripim bende 25 kg aldım
bence en önemli şey az ve sık yemek arada ağzına kuru kayısı at bol su iç çok acıkmanı önlemek için ara öğünler yap basit hafif şeyler ye ve spor yapmaya çalış

sıkılcak birşey yok kararlı ol yeter tabii önce bebeğin gelecek mümkün olduğunca emzir benimkide emmedi mama verdik hep oyüzden sıvı şeyler tüket bolbol

canım hayırlı olsun bebeğin,güle güle büyütün inşallah,ben henüz çocuk sahibi olmadığım için bi bilgim yok ama emzireceğin için verirsin yavaş yavaş canım..

feyzacım darısı başına

cocuk emdikce sutun cogalir. benimde basimadan gecti oglum 3 aylik felandi. doymuyor saniyordum 2 3 hafta ek gida verdim. ama yengem kizdi bana. mama asla verme dedi. sen emzirdikce daha cok gelir dedi.
sutun olmasi icin bol su ic. corba, hosaf felan.
az ve sik yiyeceksin .......

hayırlısıyla inşallah canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.egecim çookk geçmiş olsun arkadaşım.aysfn aramıza oşgeldin.inan kafaya takmayınca daha rahat oluyo kilo vermek kolaylaşıyo.
hemen akşamki menümü yazıyorum.bi tabak mercimek çorbası,3-4 kaşık kurufasulye,7-8 lahana sarma ve birazcık turşu kavurması

özgecim eve 4 yıl emeklilik var.biz 2 kardeşiz.annem benden sonra değilde kardeşimden sonra çalışmış zamanında.o yüzden 2 yıl erken emekliliği var.

günaydııın herkese.. epeydir uğrayamıyordum. dün de tatildi kızımdan fırsat bulup giremedim. amma ilerlemiş sayfalar bir kaç sayfa anca okuyabildim. herkes iyidir umarım. yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum. canını sıkma arkadaşım bende 9 ay önce doğum yaptım maalesef şu kilolar 7 aydan önce pek gitmiyor. tabii bünye meselesi. bende öyle olmuştu. inşallah bir an önce toparlanırsın. sana akıl versemde aslında bende çok takıyorum amaa. kızıma bakıncada değer diyorum onun için herşeye değerr..

kendi kendime konuşuyo gibi oldumm ama okuyosunuzdur herhalde di miii

naaaaaf golden rose'un ceramic diye bi serisi var
çok farklı renkler var beni fethetti
fiyat 2.90

bugün yarın gidicem parfümeriye bakarım canım sağol opuyorumnanaktan

egecimm gelmiş geçmiş olsun canımmm :teselli: Allah beterinden saklasın :Saruboceq:

doktorun dediklerini yap canım ihmal etme kendini :kedi:

ne olacağımız belli değil işte görüyomusun :sinifsinif:

Günaydın arkadaşlar..
Ben giremiyorum 3-5 gündür...
Ne var ne yok mrk ettim...
cuma gün kilo bildirimide yapamadım,tartılmayıp giremediğim için..
bi bakayım bulabilirsem cuma şampiyonlaırna

gülsü nerelerdesin sen :mymeka:

kızlar ben çıkıyorum
öptümm

gülegüle cnm opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin cnm a.s.

bol bol emzir bebişini acayipp kalori yaktırıyomuş

2 çocuk olanların emeklilik 4 yıl düşüyormuş diye duydum doğru mu acaba

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

turşu kavurması mıııııııı cokacimcoook

merve siz nerelisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…