- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.001
hormonlar daha dengeye gelmemiştir cnm zamanla rahatlarsınya o şişlik problemi bendede var doğum yaptıktanm 44gün sanra regl gibi bişey oldum biraz inmiştim şimdi 56gün oldu doğum yapalı ve ben tekrar şiş...su fela içiyorum ama pek işe yaramıyo
cnm en iyisi hareket et sen.. bebek de yalnız bırakılmaz eve koşu bandı falan al derim.. emzirirken diyet yapamazsın.. ama abur cubur yeme en azından..ya canım emziriyorum ama sütüm yeterli gelmiyo..mama destekli gidiyoruz maalesef...doğumda 4kilo gitmişti eve gelincede ilk haftada 3kilo gitti bak üzerinden nerdeyse 6hafta geçti gr yok giden..zaten normaldede zor kilo veririm..şuan ciddi ciddi kabullenmeye başlıcam sanırım...düşündükçe canım sıkılıyo önümüz bayram kaldımmı davul gibi
doğru hem özel hem devlet2 çocuk olanların emeklilik 4 yıl düşüyormuş diye duydum doğru mu acaba
hoşgeldin cnmtünaydın kızlar
bakim ben yokken neler yaptınız şakkıdı
mervecim turşu kavurması nası bişi çok merak ettimgünaydın kızlar.egecim çookk geçmiş olsun arkadaşım.aysfn aramıza oşgeldin.inan kafaya takmayınca daha rahat oluyo kilo vermek kolaylaşıyo.
hemen akşamki menümü yazıyorum.bi tabak mercimek çorbası,3-4 kaşık kurufasulye,7-8 lahana sarma ve birazcık turşu kavurması
yes 2 yıl 1.ye, bi 2 yıl da 2.ye ama dışardan az bi ödeme yapman gerekiyo fakat değer.. yoksa mortlayınca emekli olabiliyoruz biliyosun artıkkacaba bende faydalanabilirmiyim özel sektör ya
sadece golden shoplarda varmış veya standlarında iştebugün yarın gidicem parfümeriye bakarım canım sağol opuyorumnanaktan
egecimm gelmiş geçmiş olsun canımmm :teselli: Allah beterinden saklasın :Saruboceq:
doktorun dediklerini yap canım ihmal etme kendini :kedi:
ne olacağımız belli değil işte görüyomusun :sinifsinif:
gülsü nerelerdesin sen :mymeka:
gülegüle cnm opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin cnm a.s.
bol bol emzir bebişini acayipp kalori yaktırıyomuş
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
turşu kavurması mıııııııı cokacimcoook
merve siz nerelisiniz ?
neşe bizi çok boşladınn kilo mu aldınn bakimmmburdayıım canım yaa. kızımdan fırsat bulamıyorum bir türlü.. siz nasılsınız..
kaydirigubbakcemile3kızlar ben biraz kafamı masaya koyuyorum görüşürüz
slm prensesselam kizlar nasilsiniz canlarim ben dondum tatilden kilolarimla birlikte 66 kiloyum fazla almadim allahtan ramazan sonu sIki bir rejim gerek bana.sizler ne yaptiniz kilolar gittimi ramazanda geldimi yoksa?kisa bir sure sonra gorusmek uzere o kadar isim varki cantalar yerlescek of of alisverise cikilacak optum hepinizi.
hoşgeldinnkizlar selam nasilsiniz???
az uyumuşsunnben geldim