Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya o şişlik problemi bendede var doğum yaptıktanm 44gün sanra regl gibi bişey oldum biraz inmiştim şimdi 56gün oldu doğum yapalı ve ben tekrar şiş...su fela içiyorum ama pek işe yaramıyo
hormonlar daha dengeye gelmemiştir cnm zamanla rahatlarsın

cnm en iyisi hareket et sen.. bebek de yalnız bırakılmaz eve koşu bandı falan al derim.. emzirirken diyet yapamazsın.. ama abur cubur yeme en azından..
2 çocuk olanların emeklilik 4 yıl düşüyormuş diye duydum doğru mu acaba
doğru hem özel hem devlet

tünaydın kızlar

bakim ben yokken neler yaptınız şakkıdı
hoşgeldin cnm

mervecim turşu kavurması nası bişi çok merak ettim

acaba bende faydalanabilirmiyim özel sektör ya
yes 2 yıl 1.ye, bi 2 yıl da 2.ye ama dışardan az bi ödeme yapman gerekiyo fakat değer.. yoksa mortlayınca emekli olabiliyoruz biliyosun artıkk

sadece golden shoplarda varmış veya standlarında işte

burdayıım canım yaa. kızımdan fırsat bulamıyorum bir türlü.. siz nasılsınız..
neşe bizi çok boşladınn kilo mu aldınn bakimmm

kızlar ben biraz kafamı masaya koyuyorum görüşürüz
kaydirigubbakcemile3

slm prenses

kizlar selam nasilsiniz???
hoşgeldinn

az uyumuşsunn

merhaba a.s.

uyudun mu cnm boshayallersmile

iyi çok çok şükür canım.hala regliyim boshayallersmile reglim bitmek üzere o yüzden kilomda farklılık oldu biraz..senin nasıl gidiyo ?

bugunlerde pek iyi sayilmaz valla misafirlik falan olunca cokda dikkat edilmiyor kilomda bir degisiklik yok ama almadigima sukretmem lazim sanirim...sen regl olunca kilomu veriyorsun?genelde siskinlik olur ve alinir ...ben ne alirim ne veririm...

ben son iki günlük menümü hatırlamıyorum o kadar bilinçsiz yedim ki :kedi: :kedi: akşama spora gidicem kaydirigubbakcemile2

Ben bugun akşam sadece corba ceyrek pide ve yoğurt yesem yeter mi?
Bagırsaklarımda rahatlar belki az yiyince...

Naf hoşgeldin..nirdeisn sen sabahtan beriii :)

slm kızlar nasılsınız ben cam perde temızlık olayına gırdım simdi oğlumu sallıyum uyku duzenını deıstırmeye calısıyorum gunduz cok uyuyor ıkı kere bıde gunde bunu 1 e ındırmeye calısıyorum uyusun kaldıgım yerden devam edıcem
ya bu arada bısey sorcam o kadar toz oluyorkı ewımde bas edemıyorum yerlrı parke yaptırdım koltukları camasır maknesını deıstım gardrobumu soktum gomme daha temız ısey yaptırdım olamdı olmadı olmadı dun ıtıbarıyle sıvı deterjanlara gectım camasırlarda ama yınede toz toz toz he perdelerı kuculttum toz tutuyordur dıye daha napmam lazım ya yoruldum ya baska bıseyde aklıma gelmıyor yanı supurgyeı deıstık yıne kış gelıyor oğlumun astımı var sımdıden onlem almam lazım buna

bugunlerde pek iyi sayilmaz valla misafirlik falan olunca cokda dikkat edilmiyor kilomda bir degisiklik yok ama almadigima sukretmem lazim sanirim...sen regl olunca kilomu veriyorsun?genelde siskinlik olur ve alinir ...ben ne alirim ne veririm...

reglimin başında bende çok çıkıyordum tartıda şuan bitimine yakın o yüzden tartıda düşük çıkıyo kilom,neler yedin yaz bakalım opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile kapı ve pencere aralıklarını süngerle cnm
zaten havalar soğuyunca bu kadar çok cam çerçeve açık olmayacağından toz derdin azalır

bi de çok takma bence yorma fazla kendini

canim havalandirma sistemi taktirin evinize..evdeki kotu kokularla birlikte havaya karismis olan tozlarida ceker...a.s

mrb kızlar nasılsınız:hulya: benim diyet ii gidio şimdilik kilo vermm durdu sanki.
dünkü iftar menümü yazayım dün giremedim
1kase çorba,7y.k güveçte patlıcan yemeği,5y.k domates soslu makarna,bol salata ve yine 2tulumba tatlısı..:kedi: hiç yemiyodum her gün yemeye başladım inş kilo olarak dönmez.
ardından yarım saat yürüyüş,bol su,üzüm 2tane incir,1avuç çekirdek
sahurda klasik kahvaltı yaptım 10dk de egzersizkaydirigubbakcemile2

oğluna geçmiş olsun canım,parken koyu renkse toz görünümü kaçınılmaz,koyu renk azıcık tozu belli ediyor..

oğlunun astımını okumamışım cnm kusura bakma

tulumbalar hariç gayet süper bence cnm

kevserim hosgeldin menun gayet guzel ve saglikli...tulumbalarida her gun yemiyorsan sorun olmaz sanirim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

kizlar ben ne dunku menumu yazayim ne siz okuyun felaketti...

iftarda 5 kasik bamya yemegi, 1 dilim ekmek, 2 kasik yogurt ,5 kasik pilav ve firinda kofte
ara 2 revani
sahurda hic canim bisey yemek istemedi midem tika basa dolu gibiydi karpuz ve uzum yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…