- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.021
bencede:kedi:naf küstün mü kızz kayboldunn
mehaycım revanileri 2lemişsinn
hamurişlerinde beceriklisin en iyisi mutfağa sokmamak..
bence çok abartmamışsın cnm
tabi tatlıları saymadan
kevserim hosgeldin menun gayet guzel ve saglikli...tulumbalarida her gun yemiyorsan sorun olmaz sanirim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
kizlar ben ne dunku menumu yazayim ne siz okuyun felaketti...
iftarda 5 kasik bamya yemegi, 1 dilim ekmek, 2 kasik yogurt ,5 kasik pilav ve firinda kofte
ara 2 revani
sahurda hic canim bisey yemek istemedi midem tika basa dolu gibiydi karpuz ve uzum yedim...
ben 3-4 gündür yiyorum malesef kırmız et..kızlar sanki çok az kırmızı et yiyorsunuz hatta hiç yoksa bana mı öyle geliyo
naf sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni menünü bekliyorummm
Ben bugun akşam sadece corba ceyrek pide ve yoğurt yesem yeter mi?
Bagırsaklarımda rahatlar belki az yiyince...
Naf hoşgeldin..nirdeisn sen sabahtan beriii :)
naf kızma vazgeçtimm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız ben cam perde temızlık olayına gırdım simdi oğlumu sallıyum uyku duzenını deıstırmeye calısıyorum gunduz cok uyuyor ıkı kere bıde gunde bunu 1 e ındırmeye calısıyorum uyusun kaldıgım yerden devam edıcem
ya bu arada bısey sorcam o kadar toz oluyorkı ewımde bas edemıyorum yerlrı parke yaptırdım koltukları camasır maknesını deıstım gardrobumu soktum gomme daha temız ısey yaptırdım olamdı olmadı olmadı dun ıtıbarıyle sıvı deterjanlara gectım camasırlarda ama yınede toz toz toz he perdelerı kuculttum toz tutuyordur dıye daha napmam lazım ya yoruldum ya baska bıseyde aklıma gelmıyor yanı supurgyeı deıstık yıne kış gelıyor oğlumun astımı var sımdıden onlem almam lazım buna
naf küstün mü kızz kayboldunn
mehaycım revanileri 2lemişsinn
hamurişlerinde beceriklisin en iyisi mutfağa sokmamak..
kizlar ben cikiyorum oglum uyandi byee
kızlar 7 kişiyizz ama herkes kayıp snıff snıff :a015:
görüşmek üzeree
bi daa hatırlatıyorum akşam cevahirde ücretsiz volkan konak konseri var
öptümm aklinialirimsmile
özgecim kayınvalidene çok iyi yapmışşın.az bile.ama bence birdahaki sefere ki bu bir dahaki ramazanda olur heralde o kadar çeşit yapma derim.o senin için ne kadar zahmete girdiyse sende o kadar gir fazlasına gerek yok.üstelik sen çalışan ve çocuğu olan bir kadınsın.
aaa ilk defa bugün çizelgeleri gördüm ve naffım sana teşk.etmediğim aklıma geldi
çok güzel olmuş bebişim ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?