Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlart işimi bitirdim.oyyhh felaket yoruldum yaaa.mutfak dolabı parladı resmen :)) annemde yemekleri yaptı.şimdi duş alıp açıköğretim sınavım var ders çalışcam.1 dersten büte kalmışım.

kızlar ben çıkıyorum çok öpüyorum sizi hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan :kedi:

sanırım olala turşu kavurmasını sormuş geçmiş sayfalarda.canım biz karadenizliyiz.lahana turşusu olsun salatalık turşusu olsun fasulye turşusu olsun hangi turşu olursa olsun soğanla güzelce kavurup öyle yeriz.ve hem kahvaltı hem akşam yemeği soframızdan hiç eksik olmaz.

canım o naıl bi kayanana yaa bide senin hazırladıgına bakk olmamaışş ben anlamıyorum neden bukadar gelinlilerine itici dVRANIRLARKİİ..OGULALARINI ALDIK DİYEMİİ:roflol:
selam canım arkadaşılk teklifin için teşekürlerrr..seve seveee

[ege çok ü<ü<ldüm geçmiş olsun cnmma.s.

biz onu eşimin akrabalrında yemiştik samsunda ben begendimm çok ğzüell oluuyoduuucokacimcoook

naf ya naptın 7 saat trekking falan mı yaptınız??

mervecim soğanı bildiğimiz şekil kavurup sonra içine turşuları da ekleyip biraz kavuruyor muyuz? salça da ekleniyor mu??

dün sahurda k yemek kaşıgı yogurt vee 1dilim kepek ekmeekk

ifatrda muhtemnelnn olacaklarr etli fasulye pilav dünden.:kedi:
gene az yiyosun delii opuyorumnanaktan

olala canım evet soğanları yemeklik veya jülyen doğra turşularıda doğra soğanları kavurup at içine.biz salça katmıyoruz.pul biber katıyoruz az bişey.

Öhöm. Herkese selamlar opuyorumnanaktan Bende zayıflamak istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum yarın başka bi diyete başlıycam kaydirigubbakcemile2 . Yediklerimi bende yazarım sempatiksalakcinni

Slm kızlar. Bu diyet zayıflamak nasıl bişeydir yahu. Şimdi 1 kilo alsam kendimi eski halime dönmüş gibi kilolu hissediyorum :1shok: Aslında kilom da öyle çok oynamadı 1-2 kilo Takıntı mı yaptım acaba :sm_confused: bunu

Büyük geçmiş olsun ege Acil şifalar Basmamaya çalış cnm üzerine yinede.

Bende çok severim Volkan Konağı .Gidersen iyi eylenceler canikom sana . :hulya: Bu arada badem yağını sürdükten sonra streçle sarıyorum sanki nem iyice işliyor saçıma gerçekten Melisle sana teşekkürü borç bilirim tekrardan şekerim. opuyorumnanaktan Kışın sıklaştırıcam bunu.

hu hu kızlar kimse yok mu???????????
Asya merhaba cnm nasılsın opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle.
Şu sıralar bende öyleyim CADIARZU Büyük olasılıkla yememi arttırdığım için biraz da katı besleniyorum Gece yemek bana yaramıyor ramazan dolayısıyla. Bol su içmek gerekli Birde ben kayısıyı akşamdan bir bardak suda bekletip sabah kayısıyı yiyip üstüne suyunu içiyorum biraz daha iyi durum şimdi Tavsiye ederim
kızlar seren serengilin diyetini okudum gazetede peynir kesinlikle yasak diyette demiş kafamçokkarıştı
Neden acaba bilmiyorumkismile . Mayokini halini görünce inanamadım :1shok: nasıl zayıflamış Hiç bu kilolara inmemişti sanırsam

Nerdesin cadı sen lmaz:
Şeniz Şeniz

ii gecelr kızlar ben yine menümü yazıp çıkıcam..paylaşmadan uyuyamıyorumopuyorumnanaktan
1kase çorba,yine dnden kalan 5y.l patlıcan ve makarna budefa tatlı yemedim artık.vede yoğurt
yemekten sonra yarım saat yürüyüşe çıktım
birazda kraker yedim şimdde yatıyorum kızlar öptüm hepinizi:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…