- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.061
napım yafff canım istemiyorr ama sütlaçedim bak sonrasındaa:kedi:gene az yiyosun delii opuyorumnanaktan
1kilo aldın diyeemii şaçmalama sadece pskolojik o insan nasıl verince azimle daha çok inmeye çaılışyor kendini zayıf zinde hissediyo buda tam tersiiiiiiaklinialirimsmileSlm kızlar. Bu diyet zayıflamak nasıl bişeydir yahu. Şimdi 1 kilo alsam kendimi eski halime dönmüş gibi kilolu hissediyorum :1shok: Aslında kilom da öyle çok oynamadı 1-2 kilo Takıntı mı yaptım acaba :sm_confused: bunu
geldim gleidmm 2ğündür birazcık ğirip çıktım fazla kalamadım dışarda yada misafirlikteyiz..sen nersesin özledim haaaaaaakötükedihüso:1hug:Nerdesin cadı senlmaz:
Şeniz Şeniz
ii gecelr kızlar ben yine menümü yazıp çıkıcam..paylaşmadan uyuyamıyorumopuyorumnanaktan
1kase çorba,yine dnden kalan 5y.l patlıcan ve makarna budefa tatlı yemedim artık.vede yoğurt
yemekten sonra yarım saat yürüyüşe çıktım
birazda kraker yedim şimdde yatıyorum kızlar öptüm hepinizi:a015:
bende özledim kuşum opuyorumnanaktannapım yafff canım istemiyorr ama sütlaçedim bak sonrasındaa:kedi:
1kilo aldın diyeemii şaçmalama sadece pskolojik o insan nasıl verince azimle daha çok inmeye çaılışyor kendini zayıf zinde hissediyo buda tam tersiiiiiiaklinialirimsmile
.................Ya ne tuhaf insanoğlu zayıfladıkca daha çoğunu istiyor ne biliyim 1-2 kilo öncesi daha iyi görüyordum şimdi sanki yine yanağım, karnım şişti 1-2 kilo bu kadar farkettirir mi ki Acaba ödem mi yaptı .........................
geldim gleidmm 2ğündür birazcık ğirip çıktım fazla kalamadım dışarda yada misafirlikteyiz..sen nersesin özledim haaaaaaakötükedihüso:1hug:
nirdesin topiktemisn alatan göremiyomm seniiiiiiilmaz:
tıkeelbll2 kızzzzzzzz:gitme:
ne ediyon orda:)bende özledim kuşum opuyorumnanaktan
gelcenii haber etsene bende ozamn gelim delüüüüüüboshayallersmile
Bende göremiyorum altta bilmiyorumkismile Survivor kaydirigubbakcemile3 forumundaydım
alah koruusn beeeelülülülülülüama böyle kötü oldu görmiyozz site bomboş gibiiiiiii:umursamaz:Burdamısın :roflol: ne kötü kendimi kör olmuş gibi hissettim bir an şakkıdı
ne ediyon orda:)
Aman akşam başağın potunu konuşuyordum sen seyrettin mi
alah koruusn beeeelülülülülülüama böyle kötü oldu görmiyozz site bomboş gibiiiiiii:umursamaz:
evet çok kötü bazen kendimi yeşil değil sarı yanıyormuş gibi de görüyorum ben
evett önceden yazda geliyim barii böyle göremicezbir daha gelince mesaj yazarım burdayım diye en iyisi
evett önceden yazda geliyim barii böyle göremicez
senin dedgin gibi karabayak olduk kuşumm:))
online deil gibimiiCADIARZU
naaptın buğün nerdeydinn ne yedin anlattt:kedi:
denicem mervecim sğlolala canım evet soğanları yemeklik veya jülyen doğra turşularıda doğra soğanları kavurup at içine.biz salça katmıyoruz.pul biber katıyoruz az bişey.
bende de var aynı durum.. yalnız bende şişkinlikten.. kilo aynı sayılır yarım kilo oynadı sadece ki zaten 52 olmak istiyordum.. ama şişlik beni sanki eskiyle aynıymışım gibi hissettiriyor.. aynı kiloda hafif bol kotun karnı sıkınca delleniyorum valla.. o yüzden daha sık yürüyüşe çıkıyorum özellikle akşam yemeğinden hemen sonra.. ve yeşil sebze pişirmeye başladım daha çok.. tinkerbell sende şişkinlik yoksa psikolojik olabilir canım.. emin olmak istersen bence mezurayla göğüs bel göbek kalça ölçülerini al ve karşılaştır.. ha bu arada sen de elmaydın galiba.. elmalar direk bel ve karın çevresinde yağlandığından belki böyle hissediyorsun.. bence ölç mutlaka için rahat etsin çünkü eminim fıstık gibisindir opuyorumnanaktanSlm kızlar. Bu diyet zayıflamak nasıl bişeydir yahu. Şimdi 1 kilo alsam kendimi eski halime dönmüş gibi kilolu hissediyorum :1shok: Aslında kilom da öyle çok oynamadı 1-2 kilo Takıntı mı yaptım acaba :sm_confused: bunu
konser bu akşammış kapıdan döndük komikti :kedi:Büyük geçmiş olsun ege Acil şifalar Basmamaya çalış cnm üzerine yinede.
Bende çok severim Volkan Konağı .Gidersen iyi eylenceler canikom sana . :hulya: Bu arada badem yağını sürdükten sonra streçle sarıyorum sanki nem iyice işliyor saçıma gerçekten Melisle sana teşekkürü borç bilirim tekrardan şekerim. opuyorumnanaktan Kışın sıklaştırıcam bunu.
hortumlattırmıştır o yağlarını severim ama sereni..Asya merhaba cnm nasılsın opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle.
Şu sıralar bende öyleyim CADIARZU Büyük olasılıkla yememi arttırdığım için biraz da katı besleniyorum Gece yemek bana yaramıyor ramazan dolayısıyla. Bol su içmek gerekli Birde ben kayısıyı akşamdan bir bardak suda bekletip sabah kayısıyı yiyip üstüne suyunu içiyorum biraz daha iyi durum şimdi Tavsiye ederim
Neden acaba bilmiyorumkismile . Mayokini halini görünce inanamadım :1shok: nasıl zayıflamış Hiç bu kilolara inmemişti sanırsam
Nerdesin cadı senlmaz:
Şeniz Şeniz
bence iyi cnm yürüyüş de harikaii gecelr kızlar ben yine menümü yazıp çıkıcam..paylaşmadan uyuyamıyorumopuyorumnanaktan
1kase çorba,yine dnden kalan 5y.l patlıcan ve makarna budefa tatlı yemedim artık.vede yoğurt
yemekten sonra yarım saat yürüyüşe çıktım
birazda kraker yedim şimdde yatıyorum kızlar öptüm hepinizi:a015:
günaydın özgeee naberrgünaydın kızlarrrrrrrrrr
naf ya naptın 7 saat trekking falan mı yaptınız??
mervecim soğanı bildiğimiz şekil kavurup sonra içine turşuları da ekleyip biraz kavuruyor muyuz? salça da ekleniyor mu??
gene az yiyosun delii opuyorumnanaktan
kızlar cevahire volkan konak konserine gidicez inşallah nezih bi ortam vardır pek sanmıyorum ama..
Öhöm. Herkese selamlar opuyorumnanaktan Bende zayıflamak istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum yarın başka bi diyete başlıycam kaydirigubbakcemile2 . Yediklerimi bende yazarım sempatiksalakcinni
Slm kızlar. Bu diyet zayıflamak nasıl bişeydir yahu. Şimdi 1 kilo alsam kendimi eski halime dönmüş gibi kilolu hissediyorum :1shok: Aslında kilom da öyle çok oynamadı 1-2 kilo Takıntı mı yaptım acaba :sm_confused: bunu
günaydın kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?