Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gene az yiyosun delii opuyorumnanaktan
napım yafff canım istemiyorr ama sütlaçedim bak sonrasındaa:kedi:

1kilo aldın diyeemii şaçmalama sadece pskolojik o insan nasıl verince azimle daha çok inmeye çaılışyor kendini zayıf zinde hissediyo buda tam tersiiiiiiaklinialirimsmile
Nerdesin cadı sen lmaz:
Şeniz Şeniz
geldim gleidmm 2ğündür birazcık ğirip çıktım fazla kalamadım dışarda yada misafirlikteyiz..sen nersesin özledim haaaaaaakötükedihüso:1hug:

tatlı yemedigin için orantılı kevserrrvereliniortak

bende özledim kuşum opuyorumnanaktan
nirdesin topiktemisn alatan göremiyomm seniiiiiiilmaz:

Bende göremiyorum altta bilmiyorumkismile Survivor kaydirigubbakcemile3 forumundaydım

bende özledim kuşum opuyorumnanaktan
gelcenii haber etsene bende ozamn gelim delüüüüüüboshayallersmile

Bende göremiyorum altta bilmiyorumkismile Survivor kaydirigubbakcemile3 forumundaydım
ne ediyon orda:)
Burdamısın :roflol: ne kötü kendimi kör olmuş gibi hissettim bir an şakkıdı
alah koruusn beeeelülülülülülüama böyle kötü oldu görmiyozz site bomboş gibiiiiiii:umursamaz:

evett önceden yazda geliyim barii böyle göremicez
senin dedgin gibi karabayak olduk kuşumm:))

online deil gibimiiCADIARZU

naaptın buğün nerdeydinn ne yedin anlattt:kedi:

Vallaha karabatak gibiyiz bir var bir yok kaydirigubbakcemile3
Evdeydim iş yaptım mecbur. Tesisatçı geldi eve batırdı gitti Ne yedim 7-8 sarma yemeği 1 kase yoğurt salata Ama akşam magnum karadutlu yedim herşeyi mahvettim :mymeka:
Sen ne yaptın

tatlım ya bir cevap yazıyorum sonra gönder diyorum sonra 5 harfden kısa yazmışsınız diyor kendi kendine editletiyor daha önce de olurdu ama şimdi arka arkaya :bbo: bayağı sorun var bu gece kk da

günaydın kızlaar selam özgecim

aşağıda gözükmüyo gelenler bi ses etsinn boshayallersmile

olala canım evet soğanları yemeklik veya jülyen doğra turşularıda doğra soğanları kavurup at içine.biz salça katmıyoruz.pul biber katıyoruz az bişey.
denicem mervecim sğl

bende de var aynı durum.. yalnız bende şişkinlikten.. kilo aynı sayılır yarım kilo oynadı sadece ki zaten 52 olmak istiyordum.. ama şişlik beni sanki eskiyle aynıymışım gibi hissettiriyor.. aynı kiloda hafif bol kotun karnı sıkınca delleniyorum valla.. o yüzden daha sık yürüyüşe çıkıyorum özellikle akşam yemeğinden hemen sonra.. ve yeşil sebze pişirmeye başladım daha çok.. tinkerbell sende şişkinlik yoksa psikolojik olabilir canım.. emin olmak istersen bence mezurayla göğüs bel göbek kalça ölçülerini al ve karşılaştır.. ha bu arada sen de elmaydın galiba.. elmalar direk bel ve karın çevresinde yağlandığından belki böyle hissediyorsun.. bence ölç mutlaka için rahat etsin çünkü eminim fıstık gibisindir opuyorumnanaktan

konser bu akşammış kapıdan döndük komikti :kedi:
en iyi kardenin yağı canım çok tatlı kokuyordu diğerleri gibi değil
ama dikkat et kışın diplere getirme saç çabuk yağlanabiliyo
ne demek şekerim

hortumlattırmıştır o yağlarını severim ama sereni..

bence iyi cnm yürüyüş de harika

günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın özgeee naberr

alışveriş yaptık canım :kedi: sabah 10 akşam 7 oturduğumuz ve durduğumuz süre toplamda 2 saat filandır kalanında komple karşıyaka-kemeraltı yürüdük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama canım çıktıı bidaha tövbee bu kadar abartmam sempatiksalakcinni

kızlar cevahire volkan konak konserine gidicez inşallah nezih bi ortam vardır pek sanmıyorum ama..

ücretsiz konser olacağı için bende sanmıyorum ama umarım iyi vakit geçirmişsindir olalacım olumunekankayizsmile

Öhöm. Herkese selamlar opuyorumnanaktan Bende zayıflamak istiyorum. 2 haftadır diyet yapıyorum yarın başka bi diyete başlıycam kaydirigubbakcemile2 . Yediklerimi bende yazarım sempatiksalakcinni

o zaman hoşgeldin diyelim a.s.

takıntı yapmış olabilirsin canımcım :kedi:

günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın kuzucum zemuszemus

günaydın sabah şekerlemelerimmm ballı lokmalarımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…