Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hayirli sabahlar herkezeee.
dun iftarda 1 kase sehriye corba, 1 tabak patatesli tavuk yemegi, az yorgurtlu semiz otu, az salata.
1 dilim kavun, 1 tane halka tulumba( sanirim cok fazla oldu)
sahurda 1 tane icli corek

halka tulumba mııııı akannehir akannehir akannehir

bence iyisin canım
üstelik orda aslında parmakları hiç de düzgün olmayıp bloguna resim koyanlar bile var ve oje ve tırnaklar özenli olduğundan yine de çok hoş duruyor
her gün bile oje değiştirdiğin oluyo düşünsene en azından emeğinin karşılığını alırsın
üstelik elinde pahalı markalar da var başlangıç için
biz de tıklarız seni merak etme şekerim :hulya:
sonuçta kaybedecek hiç bişi yok blog açmak çok kolay oje desen zaten sürüyorsun
para bile kazanılır şekerim

tercüme fiyatı sayfa başınadır

özge arapça bilen bi sürü insan var bulursun ya olmadı imam bulursunuz mahallede dolu

aslında ciddi ciddi düşüneyim ben bu konuyu sağol canımm olumunekankayizsmile

tercüme fiyatı sayfa başınadır

özge arapça bilen bi sürü insan var bulursun ya olmadı imam bulursunuz mahallede dolu

özge şakır şakır konuşabilecek birini arıyo canım imam olmaz sanırım :kedi:

gnydn kızlar herkese
bgn burda yagmurlu bır hava var serın serın ohhh oğlusu babanneye bırakıp gamzemle alısverıse cıkıcaz bakalım once pazara ardından da duzc merkeze ohhh:))) hanfendı bayramlık ıstıyormushır serın havayı degerlendırelım

ayyy ne sanslisin kaynanan yakin ve bakiyor cocuklarina isin oldugunda...benim yerimede gez bende alisverise cikicam bugun ogleden sonra birdaha giremem onlari yerlestir et aksam olur....

selam kizlar kimse yokmuuu???

selam cnm nasılsın boshayallersmile

tünaydın nazlıcım aynen burada da sabah yağmur vardı şimdi güneş açtı izmir havası işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gezin tabi bol bol miss gibim kaydirigubbakcemile2

iyiyim canim keyfim iyi bugun uzun bir sure sonra disari cikip biraz nefes alabilicem...vde otur otur istahim aciliyor can SIKINTISINDAN habire biseyler yiyorum yoksa:1no2:

ewet cnm sanslıyım annem e de yknız o olmazsa oluyor annem bıraz daha uzak sayılır o yuzden ılk etapta kayınvalde saolsun oda bakıyor
nafım nasıın ıyımsın maz devam edıcem bu hafta sanırım pek gz bi sonuc alamıycam talları kacırdım ccok bıde yetmez gıbı kayınvaldem baklav yapmıs getırmıs bana ıslamadım daha bıde ıslarsam dusununbenı :)))
3gundur doğru duzgun paylasım yapamıyorum bıraz kacırdım bırazda vaktım olmmuyor ıseımı yoluna koyar koymaz devam eıcem ınsallah

hadi ordan:mymeka: hergun burdasin yaziyorsunda biseyler yediklerini yazmayami vaktin olmadi:jeyyar: seni anliyorum askummsempatiksalakcinni

iyiyim canim keyfim iyi bugun uzun bir sure sonra disari cikip biraz nefes alabilicem...vde otur otur istahim aciliyor can SIKINTISINDAN habire biseyler yiyorum yoksa:1no2:

git gez tabi canım kendine gelirsinn moral motivasyon tavan yapar :lepi: :lepi:

iyiyim cnm sende iyisin umarım boshayallersmile

baklavayı şerbetleyince bende düşünemiyorum seni canımm artık menüleri hiç paylaşmazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi ordan:mymeka: hergun burdasin yaziyorsunda biseyler yediklerini yazmayami vaktin olmadi:jeyyar: seni anliyorum askummsempatiksalakcinni

evet suçlu olunca kimse menü yazmıyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ben sucluda olsam yaziyorum valla oklavalar kafama kafama iniyor ama utaniyorum bir sonraki gun yine yazacagim icin dikkat etmeye calisiyorum...Aslinda yazmak en iyisi....a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…