Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar bu aksamki menum soyle

5 yemek kasigi taze fasulye 2 dilim ekmek 2 kasik yogurt ve salata...
ara 1 sütlu tatli
gece kellogs ve 1 meyve...

kızlar ben cıayım yavastan haklısınız aslında yazmaya o kadar seyı uzun uzun usendım walla hem yazsam da kafamı oklavalrdınız yemekler ii de tatlıları duymayın hıc

1,60 yazmışya kısss daha ne soruyonkaydirigubbakcemile3

kilosunu sordum lennn:mymeka:

koptummm :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben cıayım yavastan haklısınız aslında yazmaya o kadar seyı uzun uzun usendım walla hem yazsam da kafamı oklavalrdınız yemekler ii de tatlıları duymayın hıc

tmm şekerim gülegüle :ecrin_bebek:

bende yazmamıştım ama olala söyle dedi söyledim :kedi: gerçi yorumda gelmedi yırttım yani aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ama bu hafta böyle gidersem benim ramazan maceram kilo alarak kapatmak olacak :2:

naniknaniknaniknaniknaniknanik

hele bir gorseydim ben varyaaklava:klava:klava:

22 yasında 1,60 boyunda ve 59 kiloyum vede basenim var kızlar bu gün giyecek bişey bulamadım yok göbek yok basen derken bugün çok kızdım kendime ve zayıflamak için nerden baslayacağımı bilmiyorum

22 yasında 1,60 boyunda ve 59 kiloyum vede basenim var kızlar bu gün giyecek bişey bulamadım yok göbek yok basen derken bugün çok kızdım kendime ve zayıflamak için nerden baslayacağımı bilmiyorum

1.60 boyundaysa senin 50 kilo olman lazim 9 kilo vermelisin acilen bu ay dikkatli beslenirse 4 kilosu hatta belkide 5 kilosu gider bence....kilon cok gercekten...spor da yapsan iyi olur bolgesel zayiflama icin bisiklete falan binsen veya stepper alsan super olur ..bende var harika bacak ve basen inceltiyor ayrica selulitlerdende kurtuluyorsun yerimseniben

cnm bana göre kilon boyuna göre güzel ama bölgesel kilom var diyorsan o farklı tabiki

öncelikle öğün atlama,az beslenmeyi düşünme cnm sağlıksız kilo verir daha sonra fazlası ile geri alırsın kaydirigubbakcemile5

günde 3 ana 3 ara öğün beslenmelisin yerimseniben akşam uyku düzenine göre öğün saatlerini kendine özel ayarlamalısın yerimseniben

biz yediklerimizi buraya yazıyoruz ister öğünden sonra yazarsın istersen akşam toplu halde yazarsın cnm yerimseniben

gün içinde fırsat buldukça hareket etmeye çalış,spor yapabiliyorsan ilk başlarda 20 dk ile başla sonra arttırırsın zaten cnm kaydirigubbakcemile2

oruç tutuyorsan perşembe iftardan önce tartılıyorsun, tutamıyorsan da cuma sabah tartılıp aynı gün saat 17:00 ' e kadar buraya bildirimde bulunuyorsun canım listemiz var senide ekliyoruz olumunekankayizsmile

haklısın canım peki önerebileceğiniz besinler varmı metobolizmayı hızlandıracak şeyler

en dogru cozum saglikli beslenmek
ekmegi azaltmak, kizartma ve hamur islerinden uzak durmak ve tabi tatlilardanda ha birde cok yagli yememek ve booolll su icmek...
hergun mutlaka vucudun ihtiyaci olan kalsiyum ,protein , karbonhidrat ve vitaminler alman lazim yoksa yag degil kas ve su kaybedersin ki..diyeti biraktigin an hepsi kat kat geri gelir....
hadi simdi basarilaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…