- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.121
hoşbulduk kızlar boyum 1,60 canım bayramdan sonra nişanım var biraz kesinlikle zayıflamam lazım benim
hoşbulduk kızlar boyum 1,60 canım bayramdan sonra nişanım var biraz kesinlikle zayıflamam lazım benim
hosgeldin aramizaa.s. kilo ve yas kac??
1,60 yazmışya kısss daha ne soruyonkaydirigubbakcemile3
1,60 yazmışya kısss daha ne soruyonkaydirigubbakcemile3
kilosunu sordum lennn:mymeka:
kızlar ben cıayım yavastan haklısınız aslında yazmaya o kadar seyı uzun uzun usendım walla hem yazsam da kafamı oklavalrdınız yemekler ii de tatlıları duymayın hıc
koptummm :roflol: :roflol: :roflol:
tmm şekerim gülegüle :ecrin_bebek:
bende yazmamıştım ama olala söyle dedi söyledim :kedi: gerçi yorumda gelmedi yırttım yani aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama bu hafta böyle gidersem benim ramazan maceram kilo alarak kapatmak olacak :2:
koptummm :roflol: :roflol: :roflol:
tmm şekerim gülegüle :ecrin_bebek:
bende yazmamıştım ama olala söyle dedi söyledim :kedi: gerçi yorumda gelmedi yırttım yani aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ama bu hafta böyle gidersem benim ramazan maceram kilo alarak kapatmak olacak :2:
naniknaniknaniknaniknaniknanik
hele bir gorseydim ben varyaaklava: klava: klava:
ben yemeğe iniyom
22 yasında 1,60 boyunda ve 59 kiloyum vede basenim var kızlar bu gün giyecek bişey bulamadım yok göbek yok basen derken bugün çok kızdım kendime ve zayıflamak için nerden baslayacağımı bilmiyorum
22 yasında 1,60 boyunda ve 59 kiloyum vede basenim var kızlar bu gün giyecek bişey bulamadım yok göbek yok basen derken bugün çok kızdım kendime ve zayıflamak için nerden baslayacağımı bilmiyorum
haklısın canım peki önerebileceğiniz besinler varmı metobolizmayı hızlandıracak şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?