Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehayim kilon çokmu dedin bizim boylar imral le aynı sayılır o 59 kiloda bense 61kafamçokkarıştı bana ne diceksin çok merak ediyorumşakkıdı

mehayim kilon çokmu dedin bizim boylar imral le aynı sayılır o 59 kiloda bense 61kafamçokkarıştı bana ne diceksin çok merak ediyorumşakkıdı

evet canim 160 boya 50 kilo olmalidir kilo her zaman boydan yani cm sinden 10 eksik olmalidir...
mesela 160 birinin 50 kilo olmasi
1.70 birinin 60 kilo olmasi
1.80 birininde 70 kilo olmasi gibi...hesaplayicilarda bunu dogruluyor zaten ...
ama sende basen yok sanirim sen daha zayif geldin bana canim...

benimde 52 olmam lazım canım normalde..o gördüğün fotolarda 57-58 kilo arasındaydım..
61 kilodayım şuanda ama dediğin gibi basen yok bende fazlalıklarım göğüslerde göbekte ve kollarımda..hele göbeğim okadar kilo verdim sanki daha aynen duruyo:çok üzgünüm:delikafadulden

mehaya bak be kızı yerden yere vurmuş acilen falan diyeee :roflol:
imral cım bende aşırı bir kilon yok abartılacak kadar oyüzden yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak hem zayıflayıp hem incelebilirsin ama panik yapmadan

evet kızlar ekmeği fazla yiyorum meyva yemiyorum pek aramıyorum ee ramazan dolayısıylada yiyip direk yatınca olan oluyor aslında çok tatlı şeyler abur cubur yemem

Slm kızlar Yine düzelmemiş görünmüyor altta kimse böyle çok kötü yaa :1ninca:

hoşgeldinn opuyorumnanaktan evet cnmm kim var kim yok belli değil :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kizlar ben cikiyorum oglum uyandi

gülegüle şekerim :hulya:

biz obez oluyoruz o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

keşke bendede o bölgelerde fazlalık olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kvsr evet canım başka bir topikte konuşmuştuk seninle

nişanlanıyosun heboshayallersmile sevindim canım..kilolarıda verdinmi süper olcakkaydirigubbakcemile5 bende ekmek çok yiyodum ve meyve dediğin gibi hiç yemem ama diyete başladıkça bunlarda düzene girio canım..sen yeterki ekmeğini azalt anında farkını görürsünkaydirigubbakcemile2

naf'cım nasıl vericem o fazlalıkları banada en zor o bölgeler gelio..biyerde okumuştum göbek 2yılda erirmiş nekadar doğru bilemiyorum da:bbo:

Bu gün burası da öyle Cam açık yatmışız sabah üşüyerek uyandım sırnaşık şey Özlemişim üşümeyi
slm kızlar bende 59 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum ama oruç tuttuğum dolayı hiç birşey yapamıyorum şişkinlik ve tuvalet sorunum var benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ne yapmam lazım
Hoşgeldin Çoğumuzda var ramazan yeme şeklimizden dolayı b.ihtimalle...
hoşbulduk kızlar boyum 1,60 canım bayramdan sonra nişanım var biraz kesinlikle zayıflamam lazım benim

Hayırlısı olsun

kesinlikle buünden itibaren ekmeği azaltcam kızlar kvsr evet nişanlancam allah izin verirse canım sen neyaptın seninle biraz konuşmuştuk baska bir topikte

kesinlikle buünden itibaren ekmeği azaltcam kızlar kvsr evet nişanlancam allah izin verirse canım sen neyaptın seninle biraz konuşmuştuk baska bir topikte

benim aynı tas aynı hamam canım..seninki gibi bigelişme yok malesef:umursamaz: bizimde devam ama aynı kavga gürültü gidio öyle 5 doldurduk zar zor 6.yıla girdik :hulya:
esksi gibi takmıyorum artık kilolarımla uğraşıyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar yemeğe gidiyorum

çorba makarna var menüde cokacimcoook öptümm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…