- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.141
1.60 boyundaysa senin 50 kilo olman lazim 9 kilo vermelisin acilen bu ay dikkatli beslenirse 4 kilosu hatta belkide 5 kilosu gider bence....kilon cok gercekten...spor da yapsan iyi olur bolgesel zayiflama icin bisiklete falan binsen veya stepper alsan super olur ..bende var harika bacak ve basen inceltiyor ayrica selulitlerdende kurtuluyorsun yerimseniben
mehayim kilon çokmu dedin bizim boylar imral le aynı sayılır o 59 kiloda bense 61kafamçokkarıştı bana ne diceksin çok merak ediyorumşakkıdı
evet canim 160 boya 50 kilo olmalidir kilo her zaman boydan yani cm sinden 10 eksik olmalidir...
mesela 160 birinin 50 kilo olmasi
1.70 birinin 60 kilo olmasi
1.80 birininde 70 kilo olmasi gibi...hesaplayicilarda bunu dogruluyor zaten ...
ama sende basen yok sanirim sen daha zayif geldin bana canim...
oruçla baya bir zor olacak ama artık çaba sarfetmek istiyorum çok teşekkürler yardımlarınız için
Slm kızlar Yine düzelmemiş görünmüyor altta kimse böyle çok kötü yaa :1ninca:
mehayim kilon çokmu dedin bizim boylar imral le aynı sayılır o 59 kiloda bense 61kafamçokkarıştı bana ne diceksin çok merak ediyorumşakkıdı
kizlar ben cikiyorum oglum uyandi
evet canim 160 boya 50 kilo olmalidir kilo her zaman boydan yani cm sinden 10 eksik olmalidir...
mesela 160 birinin 50 kilo olmasi
1.70 birinin 60 kilo olmasi
1.80 birininde 70 kilo olmasi gibi...hesaplayicilarda bunu dogruluyor zaten ...
ama sende basen yok sanirim sen daha zayif geldin bana canim...
benimde 52 olmam lazım canım normalde..o gördüğün fotolarda 57-58 kilo arasındaydım..
61 kilodayım şuanda ama dediğin gibi basen yok bende fazlalıklarım göğüslerde göbekte ve kollarımda..hele göbeğim okadar kilo verdim sanki daha aynen duruyo:çok üzgünüm:delikafadulden
mehaya bak be kızı yerden yere vurmuş acilen falan diyeee :roflol:
imral cım bende aşırı bir kilon yok abartılacak kadar oyüzden yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak hem zayıflayıp hem incelebilirsin ama panik yapmadan
kvsr evet canım başka bir topikte konuşmuştuk seninle
hoşgeldinn opuyorumnanaktan evet cnmm kim var kim yok belli değil :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gülegüle şekerim :hulya:
biz obez oluyoruz o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
keşke bendede o bölgelerde fazlalık olsaydı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlaar selam özgecim
aşağıda gözükmüyo gelenler bi ses etsinn boshayallersmile
denicem mervecim sğl
bende de var aynı durum.. yalnız bende şişkinlikten.. kilo aynı sayılır yarım kilo oynadı sadece ki zaten 52 olmak istiyordum.. ama şişlik beni sanki eskiyle aynıymışım gibi hissettiriyor.. aynı kiloda hafif bol kotun karnı sıkınca delleniyorum valla.. o yüzden daha sık yürüyüşe çıkıyorum özellikle akşam yemeğinden hemen sonra.. ve yeşil sebze pişirmeye başladım daha çok.. tinkerbell sende şişkinlik yoksa psikolojik olabilir canım.. emin olmak istersen bence mezurayla göğüs bel göbek kalça ölçülerini al ve karşılaştır.. ha bu arada sen de elmaydın galiba.. elmalar direk bel ve karın çevresinde yağlandığından belki böyle hissediyorsun.. bence ölç mutlaka için rahat etsin çünkü eminim fıstık gibisindir opuyorumnanaktan
Demek sende de var cnm çok şiş hissediyorum. Karnım taş gibi sivrildi birde. Bol su içiyorum kayısı yiyorum ama yinede şişkinlik devam Tuvalet düzenim bozuldu büyük olasılık bundan kaydirigubbakcemile3 Gece yemek yemeden bütün gün aç kalmak. Elma tipim bende evet.Alıyım ölçülerimi cnm sağol
konser bu akşammış kapıdan döndük komikti :kedi:
en iyi kardenin yağı canım çok tatlı kokuyordu diğerleri gibi değil
ama dikkat et kışın diplere getirme saç çabuk yağlanabiliyo
ne demek şekerim
Ben saç dibime sürüyorum Çünkü genel olarak kuru saç yapım var cildimde öyle 2 gün yıkamasam da yağlanmıyor saçım badem yağıyla dengelemiş olurum kışın dediğim gibi sıklaştırıcam
hortumlattırmıştır o yağlarını severim ama sereni..
bende severim nedense :)
bence iyi cnm yürüyüş de harika
günaydın özgeee naberr
alışveriş yaptık canım :kedi: sabah 10 akşam 7 oturduğumuz ve durduğumuz süre toplamda 2 saat filandır kalanında komple karşıyaka-kemeraltı yürüdük kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama canım çıktıı bidaha tövbee bu kadar abartmam sempatiksalakcinni
ücretsiz konser olacağı için bende sanmıyorum ama umarım iyi vakit geçirmişsindir olalacım olumunekankayizsmile
o zaman hoşgeldin diyelim a.s.
takıntı yapmış olabilirsin canımcım :kedi:
Başa dönme korkusu da var Şu şişkinliğimden kurtulsam daha rahat edicem
günaydın kuzucum zemuszemus
Bu gün burası da öyle Cam açık yatmışız sabah üşüyerek uyandım sırnaşık şey Özlemişim üşümeyidün spor yapamadım eve geç gittiğim içinn ama temizlik yaptım bugünde ütü yapıcam kaydirigubbakcemile
hava yağmurlu bugün mis gibi toprak kokuyor her taraf :kedi:
akşama yağmaya devam ederse evde spor yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin Çoğumuzda var ramazan yeme şeklimizden dolayı b.ihtimalle...slm kızlar bende 59 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum ama oruç tuttuğum dolayı hiç birşey yapamıyorum şişkinlik ve tuvalet sorunum var benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ne yapmam lazım
hoşbulduk kızlar boyum 1,60 canım bayramdan sonra nişanım var biraz kesinlikle zayıflamam lazım benim
kesinlikle buünden itibaren ekmeği azaltcam kızlar kvsr evet nişanlancam allah izin verirse canım sen neyaptın seninle biraz konuşmuştuk baska bir topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?