Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar.dün gelemedim.asalında ara ara girip yazıştıklarınızı okuyup çıktım.sanırım bugünde öyle yaparım birazcık..şimdi evi silip süpürcem.sonrada yemek yapılcak.kardeşim okul kaydına gitmişti geldi bu sabah.bisk pastasına bayılır ona pasta yapcam kusana kadar yedircem kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni öpüldünüz kolay gelsin.akşam iftar öncesi bildirimimi yaparım nafcım.

slm mervecim

sabah kahvaltım:
şekersiz çay
domatez salatalık
1 t.k zeytinyağı
1.5 k.k dil peyniri
3 yeşil zeytin
bi dilim de çavdar ekmeği

Son düzenleme:

tmm cnm not aldım şişliğe çözüm bulursan bana da söyle çünkü yarın büyük bir sürprizle karşılaşabilirim acayip şiş vücudum alsanaalsanasmile

kokusuna dayanamıyorum içemem sanırım :1ninca:

günaydın cnm kolay gelsin sana boshayallersmile

görüşmek üzere kızlar

galiba bisiklete binicem

gülegüle cnm olumunekankayizsmile

bizde bayramda köye gitcez kayınvalidemin yanına benim için iyi olmasada çocuklar orda çok mutlu oluyolar
bu arada pazartesi de istanbula gidiyorum kardesimin okul kayıtı için işimiz bitincede gezeriz istanbula bi kere gittim gezilecek yerleri söylermisiniz biz fatih e gitcez okul orda

istanbulda gezilecek o kadar çok yer varki
kapalıçarşı,yerebatansarayı (ben gitmedim ama),sultanahmet,bir sürü camiler var eyüp sultan,piyerloti

istanbulda gezilecek o kadar çok yer varki
kapalıçarşı,yerebatansarayı (ben gitmedim ama),sultanahmet,bir sürü camiler var eyüp sultan,piyerloti
minyatürkü şiddetle tavsiye ederim..ben cok begenmiştim...
Ayasofya-DOlmabahçe sArayı-Topkapı sarayı- emirgan koru süper birde mesela SArıyer tarafında...
Ayy nasıl özleidm İstanbulu..kikm gidecek istanbula gezmeye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…