- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.321
slm mervecimgünaydın kızlar.dün gelemedim.asalında ara ara girip yazıştıklarınızı okuyup çıktım.sanırım bugünde öyle yaparım birazcık..şimdi evi silip süpürcem.sonrada yemek yapılcak.kardeşim okul kaydına gitmişti geldi bu sabah.bisk pastasına bayılır ona pasta yapcam kusana kadar yedircemkaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni öpüldünüz kolay gelsin.akşam iftar öncesi bildirimimi yaparım nafcım.
yer olmazm ki
kaz dağlarına kampa gidin severseniz orda kamping yeri vardı ormanın ve denizin kıyısında
bakkal da vardı hava temizz miss kamp ucuz
ama tabi bebekle zor
doğru ya zor aslında
başlangıç bu sabah olduğundan hedef ve başlangıç aynı
ama istersen 2 bçk ay önceki başlangıcı verebilirim 55.7 kg
bu sabah az çıktım tuvalet etkisi oldu çok da şaştım 51.7
51.2 olmak istiyorum
epi topu 500 gr ama müthiş hızımla 2 hafta alır çünkü ölçme tartma olayı yok bu sefer daha çok yicem abur cubur kesin yasaklıcam bilmiyorumkismile
aslında şişliğe çözüm lazım ya neyse
kızlar ben sabah tuvalet derdine şöyle bi çare buluyorum
yarım sigara içiyorum ve tuvaletim geliyor genelde hemen
tavsiye etmiyorum ama bilginiz olsun işe yarıyabiliyo
türk kahvesi içtiğimde de aynı şey oluyo ama daha az
günaydın kızlar.dün gelemedim.asalında ara ara girip yazıştıklarınızı okuyup çıktım.sanırım bugünde öyle yaparım birazcık..şimdi evi silip süpürcem.sonrada yemek yapılcak.kardeşim okul kaydına gitmişti geldi bu sabah.bisk pastasına bayılır ona pasta yapcam kusana kadar yedircemkaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni öpüldünüz kolay gelsin.akşam iftar öncesi bildirimimi yaparım nafcım.
görüşmek üzere kızlar
galiba bisiklete binicem
hoşgeldin özge..nasılısn_
minyatürkü şiddetle tavsiye ederim..ben cok begenmiştim...istanbulda gezilecek o kadar çok yer varki
kapalıçarşı,yerebatansarayı (ben gitmedim ama),sultanahmet,bir sürü camiler var eyüp sultan,piyerloti
iyiyim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?