- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.341
miniatürk bizim eve çok yakın ama hiç gitmedim biliyormusun
Yahu bu şişlik nedir hepimizde benimde öyle parmaklrım şiş kalkıyorumgünaydın kızlarrrrrrrrrrr zemuszemus
buyrunnnnnnnnn Naber cnm çok zor oluyor ama yinede iki lafın belini kırabildikgelin akşamları
bizim gece kuşları yine döktürmüş sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kahvaltıda 2 dilim tam tahıllı ekmek ve peynir yedim
bugün acayip şişimmm yüzüğüm olmadı parmağıma :sinifsinif: :sinifsinif:
günaydın kızlar
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
hava çoook güzel
iyi bence canım papatesler tefal kızartma ne de olsa et de yemelisin ama
tamam kuşumgörüşürüzzzzzopuyorumnanaktan
hepimiz öyleyiz
ama ben bu sabah yeniden doğdum sırnaşık şey
iftardan sonra yürümeni takdir ediyorum meliscim
tinkerbell naptın sigarayı??
Olalam idare ediyorum şu anda iyi bazen akşamları büyük istek duyuyorum eşim içtiği için de zor oluyor Geçen iftardan sonra bir tane yaktım ama vicdan azabı çekip söndürdüm :kedi: içemedim de Yanlızken çok rahatım aklıma gelmiyor ama biri yaksın karşımda aklıma düşmüyor değil...Bakalm ramazandan sonra ne olucak
ben de geçen tepehome'u gezip büyük bi evim olsa salonunu nası dekore ederdim onun hayalini kurdum
Ya bende sıkıldım çok evimde ki eşyalardan 8 senelik eşyalarım oldu artık. ama önce bir misafir odası yapıcam yerimseniben Bende gezdim güzel ve şu anda çok uygun fiyatlar
çıksana bugün cnm hava süper
Ben neden böyle ev kuşu oldum bilmiyorum cnm sıkıldığım halde üşeniyorum eve tıkılıyorum Halbu ki bayılırım gezmeye
aynen
ama 4 seneden sonra artık avmde yemek yiyebiliyoruz
hatta koçtaşa gidebiliyoruz
ha bi de bi mağazaya daha limit bu
ama buna da şükür sempatiksalakcinni
Yapı marketlere bende sürükleyebiliyorum evle ilgili olan şeylere düşkün allahtan. Kılık kıyafet alışverişini bile ben yaparım eşimin bir ayakkabısını birlikte alırız o kadar kaydirigubbakcemile3 adama mağaza gezmek tuhaf geliyor alsanaalsanasmile
ben aboneyim canım ayda 4.2 tlye geliyo 7 yerine
daha ucuzu var mı ki?? teyzem almış 4 bin tlye.. tepehome'da 3500'dü en düşük L'ler..
Tepede şu anda koltuk takımlarında kampanya var birde bahçe takımlarında falan .Köşe takımlar salon için olduğu için daha pahalı L ler 1200 1500 da var bazı yerlerde görüntüsü Modoko da adını sanını bilmediğimiz mobilyacılar var onlara bakmak lazım bir ara eşimi gezmeye kaydirigubbakcemile3 ikna edersem bakıcam mutlaka
günaydın canım çok enerjiksin bu sabah
bugün bekarmış hissiyatı yaşarsın dinlensin parmak özlesin yüzüğünü aklinialirimsmile
günaydn özgecim
Özgecim çok uzaklaşamayız diyorsanız İzmit taraflarında Kerpe var Kefkene yakın çok güzel oteller konaklıycak yerler var biz fazla gezemedik otelde tıkılıp kalmıştık eşimle ama güzel yerleri vardı Yeşilliği Ormanı denizi Hatta oğluşunla bizim kaldığımız Varuna da çok rahat edersin kumsalı tam k. çocuklara göreydi Kerpe diye bak bir goggle da cnmbende bayramda bir yerlere gitsek mi gitmesek mi karar veremiyorum
önerebileceğiniz yerler varmı
Yer bulmak çok zor evet millet ramazandan tatili kesti şimdi devambiz hep kamp yaptık cnm ya
bi de bayram diye herkes bi yere kaçıyodur zor olur yer bulmak
kızlar ben sabah tuvalet derdine şöyle bi çare buluyorum
yarım sigara içiyorum ve tuvaletim geliyor genelde hemen
tavsiye etmiyorum ama bilginiz olsun işe yarıyabiliyo
türk kahvesi içtiğimde de aynı şey oluyo ama daha az
Bu doğru ama yapmayın alışırsınız belki benim şu anda şişlik hissetmemin büyük sebeplerinden biri içmemem artık. Benim de sabah içtiğim nescafe hareketlendiirir bağırsaklarımı
anladım..asya gidecekmiş canım
istanbulda gezilecek o kadar çok yer varki
kapalıçarşı,yerebatansarayı (ben gitmedim ama),sultanahmet,bir sürü camiler var eyüp sultan,piyerloti
minyatürkü şiddetle tavsiye ederim..ben cok begenmiştim...
Ayasofya-DOlmabahçe sArayı-Topkapı sarayı- emirgan koru süper birde mesela SArıyer tarafında...
Ayy nasıl özleidm İstanbulu..kikm gidecek istanbula gezmeye??
asya ramazan olduğu için sultanahmet,beyazıt meydanı,feshane ve eyüp sultana gitmeni tavsiye ederim ramazan etkinlikleri oluyor
buraları gezdim bende bi kapalı çarsıyı gezmedim
Kapalı çarşıyı mısır çarşısını gez mutlaka Asyacım Ortakaköy deki ufak teknelerle boğaz turuna çıkıp mini bir tur yapabilirsin.Taksimi de gezip görmek keyifli olacaktır Daha önce görmediysen tabi ne kadar kalacağına da bağlı
benim akşam menüsüde değişti eşim aradı biraz önce mangal yapmaya gidelim dedi iyi oldu bamyada hiç çekmiyodu canım pek sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?