- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.541
selam kızlar.özür dilerim bu saate kaldı benim kilo bildirimim.ama malesef sonuç kötü 600 gr almışım.:kedi:
çizelgemi değiştirmedim daha 92.1 nafcım
kilo alanlar çoğalmaya basladı
bende cıkyorum şimdilik kızlar oğlumu uytuyum biraz temizlik yapıyım sonra yine gelirim öptüm kocaman hepinizi görüşürüz
valla dizim beni çok zorluyor.10 gün boyunca üstüne basmıcaksın dedi.mümkün mü allahaşkına?oturup ayağımı uzatıyım biraz diyorum yarım saat sonra kalçam acımaya başlıyor.biraz hareket edip az bişey yürüyorum dizim ağrıyor.oturmayada alışkın değilim.akşam 6 dan sonra oğlum evde oluyor zaten çok oturamıyorum.gündüzde büroyu boş bırakamıyorum.malum öğrencilerin kayıt dönemi.ben bu gidişle ameliyat olurum heralde.
ayyy canımm dikkat et kendinee :1hug:
haklısın doktorun her dediğini yapamıyoruz ameliyata kalmadan düzelirsin inşallahh egecimm olumunekankayizsmile :1rolleyes:
kzılar ben çıkıyorum akşam girebilirsem girerim herkese iyi günler.........
hepinizi öpüyorum çok
sağol canım.bakalım pzt.kontrole gitcem mr çekilecek.senin rahatsızlığın ne durumda?
gülegüle kuşum opuyorumnanaktan
hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile
benim aynı sinir stres ve yemeğe dikkat etmezsem ağrıyor midem :sinifsinif:
14 gün tedavi paketim bitti şimdi farklı ilaçlar içiyorum ama o 14 günün acısı yeni yeni çıkıyor hesapladım günde 3060 mg 14 günde 42840 mg antibiyotik içmişim :1shok: :1shok: ( muhasebeci olunca herşeyin hesabını tutuyorum istemeden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )
bakalım bu ilaçlar bitsin normalde tedavim ekim sonuna kadardı doktorumu değiştirip farklı bir doktora gidebilirim hayırlısı inşallah olumunekankayizsmile
offff.o kadar antibiyotikten sonra bırakta acısı çıksın yani.senin vücudunun bütün kimyası değişmiştir valla.zavallı toparlanmak için bir hayli çaba sarfedecek.ama eğer ufacıkta olsa durumda düzelme farkediyorsan dr.nu değiştirme derim.
naf canım geldim ben..bildirimimi yapayım hemen kilom aynı 60.9.ne almışım ne vermişim..ama sevindim okadar tatlıya alırım sanıyodum..
asya tefal kızartma yapıyordun di mi sen
sebze ve proteini unutma ama
asyacım sultanahmet fatihe yakın yürümeyi severseniz beyazıttan eminönüne yürüyün derim bu arada sultanahmete ayasofyaya uğrayabilirsiniz hepsi yolüstü yürümesi de toplam yarım saat alır.. eminönünden de vapura atlayıp kadıköye geçip güzel vapur keyfi yapabilirsiniz, gitmesi 20 dk sürer vapurla.. orda da bi kafede soluklanabilirsiniz ya da nebiliim gezinip yine vapurla eminönüne veya beşiktaşa veya minibüsle bi dolu yere dönebilirsiniz.. yalnız cuma günü trafiğine yakalanmayın deniz yolunu tavsiye ederim.. iftar cuma derken trafik kabusu yaşammayın..
Olsun cnm uzun yazığının farkındayım o sırada. İftar yaklaşmıştı masayı kurmaya gitiim bende :))Yahu bu şişlik nedir hepimizde benimde öyle parmaklrım şiş kalkıyorum
sigaradan olabilir canım adapte olur ama vücut.. ben normalde içmem.. sebzeye, suya ağırlık ver bi de yağlı yap biraz daha yemeklerini..
Eskisi gibi su içemiyorum doğru ve dediğin gibi sigara da büyük ihtimal
herkes oruç açmaya sultanahmete gidiyordu güzeldi baya sultanahmette de iftar yapabilirsiniz asyacım
Ya şunu bir ben yapmadım herhalde çok da merak ediyorum iftar açmak çok zevklidir eminim sultanahmette
o zaman beyazıt, sultanahmet ve eminönü derim
bamya ayıklaması kabuss
ödül günün yaklaşmış sempatiksalakcinni
tebrikler canım
bence iyi canım
ama sonra bi porsiyon meyve ile ara yap derim
ve süt de içebilirsin
yağsız lapayla kabız olma nafboshayallersmile
iyyyk sempatiksalakcinni
patis geliyo ama konuşmuyo sankii
gözünaydın canım allah kavuştursun
ya tinkerbell çok geç gördüm msjını gittin galiba bilmiyorumkismile
Bu arada ilk defa senin böyle yediğini görüyorum Pilav 3 et 3 ekmek . İsyanmıydı bu kaydirigubbakcemile3kızlar kendim ve bir misafirimizle başbaşayımm
bari yediklerimi yazayım:
bugün kırmızı et krizine girdim
öğlen yemeğim
3 y.k pilav
1 y.k nohut
6 dilim karpuz
3 dilim antrikot yağları dahil
3 dilim ekmek
ara:
3 siyah erik
türk kahvesi
:roflol: Tabi misafiri yolcu etmeden senin gitmen ayıp olurmuşmisafirimiz de gitmiş
görüşmek üzere kızlar
hayırlı iftarlar herkesee
Özge normal yemek mi yemiyor Abur cuburu versen eline yiyormu peki. Neden sordum benim yiğenimde böyle olmuştu bir dönem hiç bişey yediremiyorduk ablam sinirinden ağlardı düşün Doktor bu dönemde abur cubur vermekten çekinmeyin hiçbişey yememesinden iyidir demişti O yemeyen çocuk abur cubur şeyleri yerken ağzını açıveriyordu. Sonraları düzene girdi dönemlik bişeydir yani Ama tabi yinede göster doktora hem belki vitamin takviyesi falan verirgünaydın canım
oğlum 2-3 aydır hiç yemek yemiyor dün akşam beni sinir etti
kızdım ağladı ağladı yine ağzını açmıyo
ne yapıcam bilmiyorum
bende dolaşıyorum o topik senin bu topik benim kaydirigubbakcemile2
canım kalın hamur seviyorsann fırından hazır hamur tavsiye ederim çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?