Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende cıkyorum şimdilik kızlar oğlumu uytuyum biraz temizlik yapıyım sonra yine gelirim öptüm kocaman hepinizi görüşürüz

selam kızlar.özür dilerim bu saate kaldı benim kilo bildirimim.ama malesef sonuç kötü 600 gr almışım.:kedi:

selam cnm ayağın nasıl oldu daha iyimisin ?

akşam beşe kadar bildirim yapılabiliyor zaten cnm olumunekankayizsmile

sen yine benden iyisin ben 900 gr aldım nasıl aldıysamm alsanaalsanasmile

çizelgemi değiştirmedim daha 92.1 nafcım

tmm cnm :hulya:

kilo alanlar çoğalmaya basladı

:kedi:

valla dizim beni çok zorluyor.10 gün boyunca üstüne basmıcaksın dedi.mümkün mü allahaşkına?oturup ayağımı uzatıyım biraz diyorum yarım saat sonra kalçam acımaya başlıyor.biraz hareket edip az bişey yürüyorum dizim ağrıyor.oturmayada alışkın değilim.akşam 6 dan sonra oğlum evde oluyor zaten çok oturamıyorum.gündüzde büroyu boş bırakamıyorum.malum öğrencilerin kayıt dönemi.ben bu gidişle ameliyat olurum heralde.

ayyy canımm dikkat et kendinee :1hug:

haklısın doktorun her dediğini yapamıyoruz ameliyata kalmadan düzelirsin inşallahh egecimm olumunekankayizsmile :1rolleyes:

kzılar ben çıkıyorum akşam girebilirsem girerim herkese iyi günler.........
hepinizi öpüyorum çok

gülegüle kuşum opuyorumnanaktan

sağol canım.bakalım pzt.kontrole gitcem mr çekilecek.senin rahatsızlığın ne durumda?

hayırlısı inşallah canım olumunekankayizsmile

benim aynı sinir stres ve yemeğe dikkat etmezsem ağrıyor midem :sinifsinif:

14 gün tedavi paketim bitti şimdi farklı ilaçlar içiyorum ama o 14 günün acısı yeni yeni çıkıyor hesapladım günde 3060 mg 14 günde 42840 mg antibiyotik içmişim :1shok: :1shok: ( muhasebeci olunca herşeyin hesabını tutuyorum istemeden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

bakalım bu ilaçlar bitsin normalde tedavim ekim sonuna kadardı doktorumu değiştirip farklı bir doktora gidebilirim hayırlısı inşallah olumunekankayizsmile

offff.o kadar antibiyotikten sonra bırakta acısı çıksın yani.senin vücudunun bütün kimyası değişmiştir valla.zavallı toparlanmak için bir hayli çaba sarfedecek.ama eğer ufacıkta olsa durumda düzelme farkediyorsan dr.nu değiştirme derim.

durumumda düzelme var eskisi gibi değilim canım sadece kilo almaya başladım ramazan girdiğinden beri yerimde sayıyordum bu hafta patlak verdi 900 gr aldım düşün akannehir akannehir

birde eczacı bir arkadaş var bu ilaçlarla çok bir gelişme sağlayamazsın ben sana söyleyeyim dedi neye dayanarak söyledi bilmiyorum şimdi 3 ay iç iç ilaçları sonra doktora git yine endoskopi yine başa dön olsun istemiyorum bilmiyorum napıcam mafoldumben mafoldumben

naf canım geldim ben..bildirimimi yapayım hemen kilom aynı 60.9.ne almışım ne vermişim..ama sevindim okadar tatlıya alırım sanıyodum..

ben buralardayım nafcım yemek bölümünü geziyorum şöyle gerçeğe yakın pizza hamuru tarifi bakınıyorum Bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim bu arada

bende dolaşıyorum o topik senin bu topik benim kaydirigubbakcemile2

canım kalın hamur seviyorsann fırından hazır hamur tavsiye ederim çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum cokacimcoook

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----900 gr aldı
oyelken--------79.7-----------------------71.3--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.6------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----900 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------63.4------------------------62-----200 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------1400 gr verdi
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Kilosunu korumuş
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------600 gr aldı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------1.400 gr verdi
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------2.400 gr verdi
imral----------59---------------------------59----------------------------53 ------Aramıza yeni katıldı
olala----------55.7-------------------------51.7-------------------------51.2----Kilosunu korumuş

ONUR KONUĞUMUZ
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 03.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : feyza85( 2.400 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : Hazalim1985( 1.400 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : mehay( 900 gr ile ) :hooray:

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Ggulsu arkadaşımız iki haftalık bildirim yaptığı için kendi rızası da alınarak kupa törenine katılımı yapılmamıştır. Bilgilerinize buyrunnnnnnnnn

bende dolaşıyorum o topik senin bu topik benim kaydirigubbakcemile2

canım kalın hamur seviyorsann fırından hazır hamur tavsiye ederim çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum cokacimcoook

Kalın yumuşak hamuru daha çok seviyorum inceler biraz bana kuru geliyor zaten tabi ev yapımlarında. Normal ekmek hamurunu diyorsun Melis duymasın :kedi: severim pratik şeyleri kaydirigubbakcemile3 mutlaka denerim sağol cnm

ÖNEMLİDİR

Sevgili arkadaşlarım bayram tatili nedeni ile 08-09-10-11-12 EYLÜL 2010 Tarihlerinde aranızda olamayacağım.

10.09.2010 Cuma bildirim günümüz olması ancak gerek sizlerin gerek ise benim topiğimize girişimizin net olmaması nedeni ile bildirim gününün iki haftalık olarak 17.09.2010 Tarihine alınmasını oylamanıza sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…