Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Olala yok canım kırmızı et krizi yaşadım.. bi de artık bisiklete biniyorum.. o gün iki bçk saat bindim haliyle çok geç yedim.. zaten akşam da salata ve tatlı yedim sadece.. sporu abartmadığım günler genelde abartmıyorum sempatiksalakcinni ben ekmek yapma makinasıyla yapıyorum ekmek hamuru al bence [COLOR="SeaGreen" .!.:
ya böyle söylüyorsun şu bisiklete bende özeniyorum çok severimde sürmeyi ama buralarda çok zorr :1no2: En keyifli sporlardan biri. [/COLOR]

oo burdada sohbet koyu kolay gelsın kızlar kım o sarelle yıyenn aaa ne kadar aypı bayram ustuuu

Anaa ben de tam bu sayfaya bakıyoduumm seni gördüm makeup caıncım, ben de biraz önce çilek reçelinin tanelerinden 3-4 tane yedim, iyi geldi, yoksa etrafa saldıracaktım yaaaasempatiksalakcinni

Bacakta görülen en sık tuzak nöropatisidir. Bacağın alt dış yarısındaki sinir sıkışıklığını ifade eder. Erkeklerde daha sık görülmektedir. Hemen hemen her yaşta rastlanabilir. Bu bölgedeki sıkıntı bası hızla felce ilerleyebilmektedir. Düşük ayak, duyu kaybı ve ağrıda eşlik edebilir ama genelde ağrısızdır. Nedenleri arasında travmalar, şeker hastalığı ve bu bölgedeki kitlelerin bası etkisi yer almaktadır. Bacak bacak üstüne atma ve bağdaş kurarak uzun oturmalar sinir travmasına neden olabilir. Ayırıcı tanıda bel fıtığı akılda tutulmalıdır. EMG tanıda değerlidir. Cerrahi basıyı kaldırmaya yöneliktir. Sonuçları olumludur.bu canımmmm işteeeeeeeeeeeyvahedigeldismile

Tarsal tunel sendromu
(Tibial sinir tuzak nöropatisi)

Ayak bileğinin iç arka tarafında seyreden sinirin sıkışıklığı ile ortaya çıkmaktadır. Ayak parmaklarında, tabanında ve topukta ağrı ve uyuşukluklar olabilir özellikle geceleri artmaktadır. Yürümekle uzun süre ayakta durmakla artmaktadır. Atletlerde sık görülmektedir. Diabet romatoid artrit ayırıcı tanıda düşünülmelidir. Bölgeye anestetik ve steroid enjeksiyonu yapılabilir. Tanı da EMG yardımcıdır. Cerrayi basıyı kaldırmaya yöneliktir. İlaç ve ayak bileği destekleri ile sonuç alınmayınca önerilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…