- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.601
tamamm sözz biğün erekn gelcemm özgemmmolumunekankayizsmilemelisim ya bir günde erken gir de muhabbet edelim
ama artık çok geç benim bugün son :sm_cool:
çıkmıştım cnm görmedim kusura bakma
tmm şekerimm opuyorumnanaktanok nafımm..
en
evet ankaradayım bacakalrım bazen ağrıyo bazen ağrımıyo dün akşam ama bacaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan böle ağrıda değil sızlıyo resmen tuhaf bi ağrı seninde agrıyo herhalde hala sanırım romatizma var havalar yağmurlu olunca böle oluyo
yaa bnede var evett huzursuz bacak sendorumu olmasın ya...boshayallersmilebenim ayagımda sinir sıkışmış asyaaaeyvahedigeldismile
ahaa yakaldımmm üşengeç seniiii benden kaçarmısın sen bakım..kuşummmm sarıııı civciv:kedi:Kalın yumuşak hamuru daha çok seviyorum inceler biraz bana kuru geliyor zaten tabi ev yapımlarında. Normal ekmek hamurunu diyorsun Melis duymasın :kedi: severim pratik şeyleri kaydirigubbakcemile3 mutlaka denerim sağol cnm
onayladım gitiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5ÖNEMLİDİR
Sevgili arkadaşlarım bayram tatili nedeni ile 08-09-10-11-12 EYLÜL 2010 Tarihlerinde aranızda olamayacağım.
10.09.2010 Cuma bildirim günümüz olması ancak gerek sizlerin gerek ise benim topiğimize girişimizin net olmaması nedeni ile bildirim gününün iki haftalık olarak 17.09.2010 Tarihine alınmasını oylamanıza sunuyorum.
kız o temmbel yapmaz ggider pizaa hamurumunda alırrr üzerine atar sebzeyi bitiiirica ederim cnm :kedi: melis tarifini vermişti ama insan hemen elinin altında oluversin istiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembelmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Olala yok canım kırmızı et krizi yaşadım.. bi de artık bisiklete biniyorum.. o gün iki bçk saat bindim haliyle çok geç yedim.. zaten akşam da salata ve tatlı yedim sadece.. sporu abartmadığım günler genelde abartmıyorum sempatiksalakcinni ben ekmek yapma makinasıyla yapıyorum ekmek hamuru al bence [COLOR="SeaGreen" .!.:ya böyle söylüyorsun şu bisiklete bende özeniyorum çok severimde sürmeyi ama buralarda çok zorr :1no2: En keyifli sporlardan biri. [/COLOR]
tamamm sözz biğün erekn gelcemm özgemmmolumunekankayizsmile
nerdesin kız sen alsanaalsanasmile
çıkmıştım cnm görmedim kusura bakma
tmm şekerimm opuyorumnanaktanok nafımm..
en
günahımı alıyorsun meliss Denedim ben. Ama her yol hazır hamura çıkarıyor beni :roflol:evet ankaradayım bacakalrım bazen ağrıyo bazen ağrımıyo dün akşam ama bacaklarımı koyacak yer bulamadım ağrıdan böle ağrıda değil sızlıyo resmen tuhaf bi ağrı seninde agrıyo herhalde hala sanırım romatizma var havalar yağmurlu olunca böle oluyo
yaa bnede var evett huzursuz bacak sendorumu olmasın ya...boshayallersmilebenim ayagımda sinir sıkışmış asyaaaeyvahedigeldismile
ahaa yakaldımmm üşengeç seniiii benden kaçarmısın sen bakım..kuşummmm sarıııı civciv:kedi:
tüh be okadar da duyma dedim ohaoldumsmile ama bak ben masumca sordum pizza hamuru bilen var mı diye onlar bana hazır hamur al dediler :roflol:
onayladım gitiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5
kız o temmbel yapmaz ggider pizaa hamurumunda alırrr üzerine atar sebzeyi bitiii
Güüüzell çok küçük bir ayrıntı unutmuşsun Meliscim kaydirigubbakcemile3 Ne kadar yedin kaç kaşıkayy sarellede yedimm unutmuşumm:))
[COLOR=magenta .!.:günahımı alıyorsun meliss Denedim ben. Ama her yol hazır hamura çıkarıyor beni :roflol: [/COLOR]
Güüüzell çok küçük bir ayrıntı unutmuşsun Meliscim kaydirigubbakcemile3 Ne kadar yedin kaç kaşık hee hazırcı üşengeç senii pratikk ler:)
kaç kaşıkk yedim 4 çay kaşıgııı:kedi:
geldimm kuşum:asigim:
naptın buğünn bakımmolumunekankayizsmile
oo burdada sohbet koyu kolay gelsın kızlar kım o sarelle yıyenn aaa ne kadar aypı bayram ustuuu
oo burdada sohbet koyu kolay gelsın kızlar kım o sarelle yıyenn aaa ne kadar aypı bayram ustuuu
gıcıkk teıekelbelllllllll karabatakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?