Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bu gece artma olayı en kötüsü.Uyku haram gibi bişeydir bilmiyorumkismile Ne sıkıntıdır cnm ya

Bu çok güzel yakışıyordu sana Ne kız deli gibi dediğin bu mu Allah iyiliğini versin ne alaka kaydirigubbakcemile3 hoş bir kız bu şekerim. Tabi sen nasıl istersen ama bence bu daha hoşş

yaa beyaz gömlekli deli gibi geldi:))eskiye döndüm..kuliştnn aldım avilerii..
zemuszemus
bumu hoşşş..öbürümüüsempatiksalakcinni

Meliss nereye kayboldun kaydirigubbakcemile3 Misafirle bıraktın beni
Misafir deyince Olala aklıma geldi Ne güldüm bu gün yazısını görünce kaydirigubbakcemile3

ay evet dimiii hihoyyyt Kulittacım buluyor bana tinkerbell avatarlarını değişik değişik kullanıyorum bende Bayılıyorum oraya Kulitta da çok zarif biri yaaa sağolsun

Hmm koltuk işi bayramdan sonraya kaldı cnm Maskoya gidip dolaşıcam Ama L ye karar verdim ölçtüm küçük L ler sığar

Misafir deyince Olala aklıma geldi Ne güldüm bu gün yazısını görünce kaydirigubbakcemile3
geeldimm yavrim burdayımm kulişi kim sevmiyokii bend eçok seviyorum onu..tataile gititi diyee yas tututum beeee

haa iyyy l lerr bende severim şık raaht olurr hemm

ne dedikii oliş

ohhh gezin bakalım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

benim bitanem kurabiyelerimi keklerimi özlemiş.pasta börek çörek birsürü siparişim var.hergün bişey yapcam ona.anası beceremiyo sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

nafcım eline sağlık canım

rica ederim canım guclubacismile

süper :lepi: :lepi:

kızlar iftar menümü yazıp çıkıyorum,köfte,piyaz ayran..

güzelmişş zemuszemus

oo burdada sohbet koyu kolay gelsın kızlar kım o sarelle yıyenn aaa ne kadar aypı bayram ustuuu

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben olalanın evine misafir geldi sanmıştım kendime güldümmm :roflol: :roflol: :roflol:

ÖNEMLİDİR

Sevgili arkadaşlarım bayram tatili nedeni ile 08-09-10-11-12 EYLÜL 2010 Tarihlerinde aranızda olamayacağım.

10.09.2010 Cuma bildirim günümüz olması ancak gerek sizlerin gerek ise benim topiğimize girişimizin net olmaması nedeni ile bildirim gününün iki haftalık olarak 17.09.2010 Tarihine alınmasını oylamanıza sunuyorum.

Sırası İle Onaylayan Arkadaşlarımız

NaF
Asya27
feyza85
oyelken
merve_52
olala
melisdeniz

tmmdır cnm olumunekankayizsmile

ÖNEMLİDİR

Sevgili arkadaşlarım bayram tatili nedeni ile 08-09-10-11-12 EYLÜL 2010 Tarihlerinde aranızda olamayacağım.

10.09.2010 Cuma bildirim günümüz olması ancak gerek sizlerin gerek ise benim topiğimize girişimizin net olmaması nedeni ile bildirim gününün iki haftalık olarak 17.09.2010 Tarihine alınmasını oylamanıza sunuyorum.

Sırası İle Onaylayan Arkadaşlarımız

NaF
Asya27
feyza85
oyelken
merve_52
olala
melisdeniz
nazlıbahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…