- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.621
aa sen yazıyormuydun buraya ben bir ara baktım yoktun bende özeldeyim
burdayım işte bitanmemmopuyorumnanaktanGıcık mı çok ayıp :mymeka:
Baş karabatak çık bakalım ortaya zemuszemus
Tarsal tunel sendromu
(Tibial sinir tuzak nöropatisi)
Ayak bileğinin iç arka tarafında seyreden sinirin sıkışıklığı ile ortaya çıkmaktadır. Ayak parmaklarında, tabanında ve topukta ağrı ve uyuşukluklar olabilir özellikle geceleri artmaktadır. Yürümekle uzun süre ayakta durmakla artmaktadır. Atletlerde sık görülmektedir. Diabet romatoid artrit ayırıcı tanıda düşünülmelidir. Bölgeye anestetik ve steroid enjeksiyonu yapılabilir. Tanı da EMG yardımcıdır. Cerrayi basıyı kaldırmaya yöneliktir. İlaç ve ayak bileği destekleri ile sonuç alınmayınca önerilir.
Ya melis bir önceki avatarın daha güzeldi senin sana yakışıyordu şekerim
Bu gece artma olayı en kötüsü.Uyku haram gibi bişeydir bilmiyorumkismile Ne sıkıntıdır cnm ya
yaaa bunu sevmiyonmuu deli gibi gleid banadaa:))
gecclerrii olmuyorr çok şkürrr yaa::Saruboceq:
Bu çok güzel yakışıyordu sana Ne kız deli gibi dediğin bu mu Allah iyiliğini versin ne alaka kaydirigubbakcemile3 hoş bir kız bu şekerim. Tabi sen nasıl istersen ama bence bu daha hoşş
bu şu andaki hoş değişmişsin tmm deniz kenarında
heee denize deniz kenarıı:))
kelebegimm senin avinde çok tatlıııı en baaştan yazcaktım unutummm
sen koltuk işinii neyaptınn bakım
ay evet dimiii hihoyyyt Kulittacım buluyor bana tinkerbell avatarlarını değişik değişik kullanıyorum bende Bayılıyorum oraya Kulitta da çok zarif biri yaaa sağolsun
Hmm koltuk işi bayramdan sonraya kaldı cnm Maskoya gidip dolaşıcam Ama L ye karar verdim ölçtüm küçük L ler sığar
geeldimm yavrim burdayımm kulişi kim sevmiyokii bend eçok seviyorum onu..tataile gititi diyee yas tututum beeeeMeliss nereye kayboldun kaydirigubbakcemile3 Misafirle bıraktın beni
Misafir deyince Olala aklıma geldi Ne güldüm bu gün yazısını görünce kaydirigubbakcemile3
selam kızlar.bende yarından itibaren giremicem.belki ara ara girer okurum yazıştıklarınızı.ama yazamayabilirim.pazartesi sevgilim istanbulda olcak.1 hafta beraberiz onunla.annemlerde memlekete gidiyolar.evden erkencikten çıkarım geç gelirim gezer tozarım.17.09.da yararım bildirimimi.kilo almasam iyidir.çünkü piknik falan filan gibi hayallerimiz var.öpüyorum hepinizi.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.
benim bitanem kurabiyelerimi keklerimi özlemiş.pasta börek çörek birsürü siparişim var.hergün bişey yapcam ona.anası beceremiyo sempatiksalakcinni
nafcım eline sağlık canım
bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
domatez salatalık
1 k.k dil peyniri belki daha az
3 yeşil zeytin
1. t.k fıstık ezmesi
1 ç.k reçel
şekersiz çay
arayı unuttum
öğle
2 kepçe tarhana çorbası
3 y.k pirinç pilavı
salata
1 ç.k zeytinyağı
ara
siyah üzüm ufak bi dal
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
kıymalı bulgurlu 2 biber, 1 domates dolması (dolmalar hap kadardı)
2 y.k yoğurt
yatana kadar da bi ara daha yaparım
kızlar iftar menümü yazıp çıkıyorum,köfte,piyaz ayran..
oo burdada sohbet koyu kolay gelsın kızlar kım o sarelle yıyenn aaa ne kadar aypı bayram ustuuu
Meliss nereye kayboldun kaydirigubbakcemile3 Misafirle bıraktın beni
Misafir deyince Olala aklıma geldi Ne güldüm bu gün yazısını görünce kaydirigubbakcemile3
onaylıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?