- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.581
bende onaylıyorum bebişim
kızlar bugün acayip acıktım ya sahurda hiç birşey yemedim şimdi bir saat uyumuşum rüyamda hep yemekler gördüm kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum iftara az kaldı sayılır hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
diğer kızlarla ara ara görüşebilirimde nafım sende bilg.yok kaç gün görüşemeyeceğiz kendine iyi bak
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan
naf sen hala çıkmadın mı
anladım canımşimdi çıkıcam canım arife mesaisi yapıyoruz akşam 7 ye kadar kalıyoruz iki üç gündür sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hadi görüşürüz asyacım öpüyorum seni opuyorumnanaktan
hoşçakalın kızlarrrrr iyi akşamlarrr olumunekankayizsmile
selam kızlar.bende yarından itibaren giremicem.belki ara ara girer okurum yazıştıklarınızı.ama yazamayabilirim.pazartesi sevgilim istanbulda olcak.1 hafta beraberiz onunla.annemlerde memlekete gidiyolar.evden erkencikten çıkarım geç gelirim gezer tozarım.17.09.da yararım bildirimimi.kilo almasam iyidir.çünkü piknik falan filan gibi hayallerimiz var.öpüyorum hepinizi.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.
tebrikler cnmhayirli sabahlar herkeze
kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60
gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))
tebrikler gülsuuKızlar kalamıycam hiç vaktim yok..
hoşcakalın...
umarım hepmiz vermişizdir en az 1 kilo...
her hafta 1-2 kilo yeter zati....
hoşcakalın...
beni kupa törenine koyma nafcım.. çünkü dediğim gibi 2 haftalık bu 1400 gram..
tebriklerrkizlarrrr selammmm :teytey::teytey:cok mutluyum bugun:dance::dance: bu haftanin 4 gununu abartarak yememe ragmen 3 gun dikkat etmem dogrultusunda yinede kilo vermisim....60.1 kilom nafim eklersin....:sm_cool:5 li rakamlari gormeme az kaldi...aslinda bu hafta dikkat etsem gorurdum 5 li rakamlari ama olmadi cokacimcoookhaftaya insallah...kaydirigubbakcemile2
kıyafet su farkıdırhedef kilom 53 canım şuan işyerinde tartıldım tartıda bir problem yoktu 60 çıktım evde 59 çok moralim bozuldu
fazla deil canım az bile ama protein ve sabze alsaydın ekmeğe de fazla gerek yokdünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek
baya fazla kaçırdım ama oruç olunca böyle olabiliyor
olmayız bencearkadaşlar üstüste üç hafta bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkartsak çokmu acımasız olmuş olur ?
kızz 15 tl tartııkızlar hayrınıza bi tartı gönderin bana baribayanssulusmile tartılmaya babanneme gidiorum tartılıp gelmekte olmuo kadına ayıp olcak oturuyorum artık muhabbete dalıyorm..2tane tartıları var işlerine yaramıyo birini ben alayım diorum vermiyolarda okadar kıymetli eşyaları..böyle sona kalıyorum almam şart oldu artık zemuszemus
ege naberçizelgemi değiştirmedim daha 92.1 nafcım
egecim koltuk değneği önerdimvalla dizim beni çok zorluyor.10 gün boyunca üstüne basmıcaksın dedi.mümkün mü allahaşkına?oturup ayağımı uzatıyım biraz diyorum yarım saat sonra kalçam acımaya başlıyor.biraz hareket edip az bişey yürüyorum dizim ağrıyor.oturmayada alışkın değilim.akşam 6 dan sonra oğlum evde oluyor zaten çok oturamıyorum.gündüzde büroyu boş bırakamıyorum.malum öğrencilerin kayıt dönemi.ben bu gidişle ameliyat olurum heralde.
yok canım kırmızı et krizi yaşadım.. bi de artık bisiklete biniyorum.. o gün iki bçk saat bindim haliyle çok geç yedim.. zaten akşam da salata ve tatlı yedim sadece.. sporu abartmadığım günler genelde abartmıyorum sempatiksalakcinniBu arada ilk defa senin böyle yediğini görüyorum Pilav 3 et 3 ekmek . İsyanmıydı bu kaydirigubbakcemile3
:roflol: Tabi misafiri yolcu etmeden senin gitmen ayıp olurmuş
Özge normal yemek mi yemiyor Abur cuburu versen eline yiyormu peki. Neden sordum benim yiğenimde böyle olmuştu bir dönem hiç bişey yediremiyorduk ablam sinirinden ağlardı düşün Doktor bu dönemde abur cubur vermekten çekinmeyin hiçbişey yememesinden iyidir demişti O yemeyen çocuk abur cubur şeyleri yerken ağzını açıveriyordu. Sonraları düzene girdi dönemlik bişeydir yani Ama tabi yinede göster doktora hem belki vitamin takviyesi falan verir
ben ekmek yapma makinasıyla yapıyorumben buralardayım nafcım yemek bölümünü geziyorumşöyle gerçeğe yakın pizza hamuru tarifi bakınıyorum Bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim bu arada
sempatiksalakcinnibende dolaşıyorum o topik senin bu topik benim kaydirigubbakcemile2
canım kalın hamur seviyorsann fırından hazır hamur tavsiye ederim çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum cokacimcoook
nafcım eline sağlık canım
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----900 gr aldı
oyelken--------79.7-----------------------71.3--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------81.8-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.6------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----900 gr verdi
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------63.4------------------------62-----200 gr verdi
merve52--------96-------------------------74---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------1400 gr verdi
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Kilosunu korumuş
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------600 gr aldı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------1.400 gr verdi
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------2.400 gr verdi
imral----------59---------------------------59----------------------------53 ------Aramıza yeni katıldı
olala----------55.7-------------------------51.7-------------------------51.2----Kilosunu korumuş
ONUR KONUĞUMUZ
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 03.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : feyza85( 2.400 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : Hazalim1985( 1.400 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : mehay( 900 gr ile ) :hooray:
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
NOT : Ggulsu arkadaşımız iki haftalık bildirim yaptığı için kendi rızası da alınarak kupa törenine katılımı yapılmamıştır. Bilgilerinize buyrunnnnnnnnn
insan bıkıyor ben deeAynen bende çok üşengecim biraz da bıktım sanırım zamanında çok şeyler yaptım çok misafir ağırladım zamanla bıkıyorsun derdi annem doğruymuş İstediği zaman yine döktürürüm ama isteyim işte :))
olur cnmBu konudaki fikrinizi lütfen bildirin arkadaşlar bir karara bağlayalım kaydirigubbakcemile5
gözünaydın mervecim :lepi:selam kızlar.bende yarından itibaren giremicem.belki ara ara girer okurum yazıştıklarınızı.ama yazamayabilirim.pazartesi sevgilim istanbulda olcak.1 hafta beraberiz onunla.annemlerde memlekete gidiyolar.evden erkencikten çıkarım geç gelirim gezer tozarım.17.09.da yararım bildirimimi.kilo almasam iyidir.çünkü piknik falan filan gibi hayallerimiz var.öpüyorum hepinizi.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.
askerde gözünde tütmüştür ev yemekleri..benim bitanem kurabiyelerimi keklerimi özlemiş.pasta börek çörek birsürü siparişim var.hergün bişey yapcam ona.anası beceremiyo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?