Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bugün acayip acıktım ya sahurda hiç birşey yemedim şimdi bir saat uyumuşum rüyamda hep yemekler gördüm kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum iftara az kaldı sayılır hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın
diğer kızlarla ara ara görüşebilirimde nafım sende bilg.yok kaç gün görüşemeyeceğiz kendine iyi bak
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

bende onaylıyorum bebişim

tmm aşkitom Şeniz

kızlar bugün acayip acıktım ya sahurda hiç birşey yemedim şimdi bir saat uyumuşum rüyamda hep yemekler gördüm kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah kabul etsin canım olumunekankayizsmile

araşırız bebişimm bayramını kutlarım ararım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Ben salı günü dahil burdayım canlarım olumunekankayizsmile inşallah bir problem çıkmaz ama çıkar da patron işe gelin derse çarşamba da burda olurum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hadi görüşürüz asyacım öpüyorum seni opuyorumnanaktan

hoşçakalın kızlarrrrr iyi akşamlarrr olumunekankayizsmile

selam kızlar.bende yarından itibaren giremicem.belki ara ara girer okurum yazıştıklarınızı.ama yazamayabilirim.pazartesi sevgilim istanbulda olcak.1 hafta beraberiz onunla.annemlerde memlekete gidiyolar.evden erkencikten çıkarım geç gelirim gezer tozarım.17.09.da yararım bildirimimi.kilo almasam iyidir.çünkü piknik falan filan gibi hayallerimiz var.öpüyorum hepinizi.şimdiden hepinize hayırlı bayramlar.

şimdi çıkıcam canım arife mesaisi yapıyoruz akşam 7 ye kadar kalıyoruz iki üç gündür sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anladım canım
hadi görüşürüz asyacım öpüyorum seni opuyorumnanaktan

hoşçakalın kızlarrrrr iyi akşamlarrr olumunekankayizsmile

güle güle:gitme::gitme::gitme:

oooooh ne güzel gez tabi fazla kaçırma ha

benim bitanem kurabiyelerimi keklerimi özlemiş.pasta börek çörek birsürü siparişim var.hergün bişey yapcam ona.anası beceremiyo sempatiksalakcinni

hayirli sabahlar herkeze

kilomu bildiriyorum:)))))
baslangic:100
suan:85.6
hedef :60

gecen hafta:87 kiloydum...1 kilo 400 gram vermisim:)))))))))))
tebrikler cnm

tebrikler gülsuu

tebriklerr

hedef kilom 53 canım şuan işyerinde tartıldım tartıda bir problem yoktu 60 çıktım evde 59 çok moralim bozuldu
kıyafet su farkıdır

dünki menüm 1 kase çorba 3yemek kaş.pilav 1 kase yoğurt 2 kasık mantar sote 2 dilim ekmek
baya fazla kaçırdım ama oruç olunca böyle olabiliyor
fazla deil canım az bile ama protein ve sabze alsaydın ekmeğe de fazla gerek yok

arkadaşlar üstüste üç hafta bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkartsak çokmu acımasız olmuş olur ?
olmayız bence

kızz 15 tl tartıı

çizelgemi değiştirmedim daha 92.1 nafcım
ege naber

egecim koltuk değneği önerdim
diz bu yaşlılığında hatta yaşlılığa kalmadan süründürür seni
drunu dinle uslu ol derimm farzet ayağın alçıda :asigim:
ameliyattan sonra istesen de basamayacaksın bi süre

yok canım kırmızı et krizi yaşadım.. bi de artık bisiklete biniyorum.. o gün iki bçk saat bindim haliyle çok geç yedim.. zaten akşam da salata ve tatlı yedim sadece.. sporu abartmadığım günler genelde abartmıyorum sempatiksalakcinni

ben buralardayım nafcım yemek bölümünü geziyorum şöyle gerçeğe yakın pizza hamuru tarifi bakınıyorum Bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim bu arada
ben ekmek yapma makinasıyla yapıyorum
ekmek hamuru al bence sempatiksalakcinni

bende dolaşıyorum o topik senin bu topik benim kaydirigubbakcemile2

canım kalın hamur seviyorsann fırından hazır hamur tavsiye ederim çok güzel oluyor ben öyle yapıyorum cokacimcoook
sempatiksalakcinni

nafcım eline sağlık canım

insan bıkıyor ben dee

Bu konudaki fikrinizi lütfen bildirin arkadaşlar bir karara bağlayalım kaydirigubbakcemile5
olur cnm

gözünaydın mervecim :lepi:

benim bitanem kurabiyelerimi keklerimi özlemiş.pasta börek çörek birsürü siparişim var.hergün bişey yapcam ona.anası beceremiyo sempatiksalakcinni
askerde gözünde tütmüştür ev yemekleri..
ne güzel seni de özlemiştir çok tadını çıkartın bu günlerin... çok romantik valla zemuszemus

bugünkü menüm:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
domatez salatalık
1 k.k dil peyniri belki daha az
3 yeşil zeytin
1. t.k fıstık ezmesi
1 ç.k reçel
şekersiz çay

arayı unuttum

öğle
2 kepçe tarhana çorbası
3 y.k pirinç pilavı
salata
1 ç.k zeytinyağı

ara
siyah üzüm ufak bi dal

akşam
2 kepçe tarhana çorbası
kıymalı bulgurlu 2 biber, 1 domates dolması (dolmalar hap kadardı)
2 y.k yoğurt

yatana kadar da bi ara daha yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…