Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kalın yumuşak hamuru daha çok seviyorum inceler biraz bana kuru geliyor zaten tabi ev yapımlarında. Normal ekmek hamurunu diyorsun Melis duymasın :kedi: severim pratik şeyleri kaydirigubbakcemile3 mutlaka denerim sağol cnm

rica ederim cnm :kedi: melis tarifini vermişti ama insan hemen elinin altında oluversin istiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembelmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

rica ederim cnm :kedi: melis tarifini vermişti ama insan hemen elinin altında oluversin istiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembelmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aynen bende çok üşengecim biraz da bıktım sanırım zamanında çok şeyler yaptım çok misafir ağırladım zamanla bıkıyorsun derdi annem doğruymuş İstediği zaman yine döktürürüm ama isteyim işte :))

selam herkeze..nafcım beni 2.400 gr vermiş olarak yazma bence,çünki geçen hafta regliydim ve 1 kilodan fazlası vücuttaki ödemden kaynaklıydı düşüncemce canım opuyorumnanaktan

evet canım istedim mi bende güzel işler çıkartıyorum ortayaa amaa istemedim mi de bir Allahın kulu yaptıramaz işin en kolayına kaçarım :roflol: :roflol:

tamam canımcım,ben regliyken bildirim yapmıyayım ozaman,çünki regli öncesi ve regli sonrası kiloda farklılık olabiliyo a.s

evet canım ben regl olan arkadaşlardan bunu söylediklerinde kilo bildirimi istemiyorum kaydirigubbakcemile5

ama zaten seni 64 de yazsam birinciydinn bence problem yok olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bende ev yapımı pizzayı çok seviyorum ama sucuktu,kaşardı,salamdı mısırdı derken hazır pizzayı buluyo :)) tabi bide emeğinde var işin içinde,ama hazır hamur fikri güzelmiş..

Bu konudaki fikrinizi lütfen bildirin arkadaşlar bir karara bağlayalım kaydirigubbakcemile5

kilo veren arkadasları tebrik ediyorum ve darısı basıma diyorum
nafcım seninde ellerine sağlık güzel bi liste yapmışsın
17.9.2010 tarihi benim için uygundur onaylıyorum

kilo veren arkadasları tebrik ediyorum ve darısı basıma diyorum
nafcım seninde ellerine sağlık güzel bi liste yapmışsın
17.9.2010 tarihi benim için uygundur onaylıyorum

sağol cnm olumunekankayizsmile

nafcım benim içinde o tarihte bildirim yapıması uygun canım..

tmm cnm olumunekankayizsmile

onaylayanlar : naf,asya27,feyza85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…