- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.661
60-69 Kilo Aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinde 03.09.2010 14:34 Tarihli yukarıda bulunan mesajdan bahsediyorsan ben o topikte değilim canım gözümden kaçması çok normal..
gittim geldimm gittim geldimm çok arkadaşlar geldi gitti ama kimsecikler bişi yazmadı nedense
gülüm yanlış anlamayın birbirinizi lütfenn opuyorumnanaktan2 ayrı topicte aktif olmak anormal mi kötü birşey mi suç mu anlayamadım
ben yanlış anlamış olabilirim öncelikle yanlış anladıysam özür dilerim ama sanki imalı bir msj gibi geldi bana
evet orayada yazdım regliyim tartılıcam ama kesinlikle verememişimdir çok ödemim var bu ay
eğer 2 topicte birden aktif olmak yasak filansa ayrılabilirim zaten tam anlamıyla aktif değilim hele hele okulum açıldı iyice zor artık
bakırköy pazarına gidip çanta ve ayakkabı alıcam galibaya bende sayfa bakımdadır diyo sayfayı yenileyince sinir oldum :1ninca:
ee napıyosun olalacım
2 ayrı topicte aktif olmak anormal mi kötü birşey mi suç mu anlayamadım
ben yanlış anlamış olabilirim öncelikle yanlış anladıysam özür dilerim ama sanki imalı bir msj gibi geldi bana
evet orayada yazdım regliyim tartılıcam ama kesinlikle verememişimdir çok ödemim var bu ay
eğer 2 topicte birden aktif olmak yasak filansa ayrılabilirim zaten tam anlamıyla aktif değilim hele hele okulum açıldı iyice zor artık
gülüm yanlış anlamayın birbirinizi lütfenn opuyorumnanaktan
bakırköy pazarına gidip çanta ve ayakkabı alıcam galiba
ceketime uygun aklinialirimsmile
doğru anlamışsın cnm imalı bir mesajdı sengözlerimebaksanab
ve benim ima etmek istediğim şey dün foruma girmiş ama kilo bildirim günü olduğunu bildiğin halde bu topiğe yazmadan diğer topiğe yazıp çıkıp daha sonra da gözden kaçmış sanırım demendi
yoksa iki topikte olunmaz diye birşey yok herkes özgürdür ve istediği topikte yazışabilir buna hiç kimse müdahale edemez :enbuyukkk:[/Qbir şey söylemek istemiyorum haklısın diyeyim
yalnız süper takip ediyorsunuz msjları bravo çok samimiyim
size hedeflerinizde başarılar
güzelim gerçekten çok alıngan bri dönemimdeyim 5 ay sozra işime geri döndüm yeni bir okula başladım kızım yeni bir okula başladı alışamıyor ben alışamıyorum evde birarada olmaya çok alışmışız çok zorlanıyoruz çok zor bir dönemdeyiz alınganım gerçekten sinirleniveriyorum gerçekten art niyetli değilim ve gerçekten ayrı topiclerde olmak doğru değilse bieyim bende
tekrar özür diliyorum
doğru anlamışsın cnm imalı bir mesajdı sengözlerimebaksanab
ve benim ima etmek istediğim şey dün foruma girmiş ama kilo bildirim günü olduğunu bildiğin halde bu topiğe yazmadan diğer topiğe yazıp çıkıp daha sonra da gözden kaçmış sanırım demendi
yoksa iki topikte olunmaz diye birşey yok herkes özgürdür ve istediği topikte yazışabilir buna hiç kimse müdahale edemez :enbuyukkk:[/Qbir şey söylemek istemiyorum haklısın diyeyim
kızlar ikiniz de iyiniyetlisiniz bence
naf kızma canım bak açıklamış oğlak alınganım diyor
sende de ne göz var gerçekten
ya ramazam ramazan boş yere tatsızlık olmasın lütfen ben ikiniz için de özür diliyorum
hadi ama kocaman kadınlarız hepimiz
önemli olan niyettir yoksa yanlış anlamalar hep oluyo hayatta
gülüm yanlış anlamayın birbirinizi lütfenn opuyorumnanaktan
bakırköy pazarına gidip çanta ve ayakkabı alıcam galiba
ceketime uygun aklinialirimsmile
evt sitedeki problemden olabilir
öğle menüm
2 kepçe tarhana çorba
2 y.k keçi!! yoğurdu
domates ve kırmızı biber dolması bulgurlu ve kıymalı
ya eşim keçi sütü almış ben de yoğurt yaptım
böyle kaşar peyniri gibi göz göz olmuş bi garip
ama tadı gayet iyi
bir şey söylemek istemiyorum haklısın diyeyim
kızlar ikiniz de iyiniyetlisiniz bence
naf kızma canım bak açıklamış oğlak alınganım diyor
sende de ne göz var gerçekten
ya ramazam ramazan boş yere tatsızlık olmasın lütfen ben ikiniz için de özür diliyorum
hadi ama kocaman kadınlarız hepimiz
önemli olan niyettir yoksa yanlış anlamalar hep oluyo hayatta
bi tartısma oldu sanırım buarada naf gercekten cok dikkatlisin
kızlar ben çıkıyorum
naf bak oğlak aşırı hassasım bu dönem diyo açık açık üstelik özür dilemiş
neyse toparlanır durum diyorum
ve bakırköy pazarına akıyorum artıkk
benim icin sorun deyil bayramda bildirim yapmayalim
temizlik yapmam gerekiyo ama canım hiç istemiyo
tmm cnm not ettim olumunekankayizsmile
asyacım sende bu aralar bir durgunluk var bir problem yoktur umarım olumunekankayizsmile
bilmiyorum ramazandan mı baska bişeyden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?