Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy kızlar slm nasılınız kac gundur sadece bıra< kuyup gundemdekılerı takıp edıp cıkıyorum vaktım olmuyor hıc ıftarda az corba bır alabalık salata
sahurda ıkı kasık yesıl mercımek bır tatlı suuuu

Kızlar ben çıkıyorum iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

ıftarda :bolcA salata ve ıkı kucuk dılım pıde tatlı yok sımdıdde yuryuse cıkıcam baya bı yurucem ama :))) kararlıyım bu hafta bkalım ınsallah bozulmaz

ben sahsım adıma 4kılo dıyd dusunuyoum her haftay a bır kılo ıdeal bence ya da 3-5 arası

ee buğün gene oruç tutumadım ben reglden doalayı

sabah kahvaltı 1dilim kepekle kaşr...sarelele bu arada çikoltaya dadandım offffffff(
ögeln hiç
akşam öorba ve 2 tane dolam biber..50 dak koşu bandında yürü koşşguclubacismile

onaylıyorum nafcım çok uygun bence..
buarada bugünkü menüm
1kase çorba,balık,bol salata,1avuç çekirdek,1tane baklava..
dünkü iftar menüm
1kase çorba,salata,güveçte et yemeği,pilav, yoğurtkaşık sayısını hatırlayamıyorum..
yemekten sonrada yarım saat yürüş

gunaydin arkadaslar. dun misafirim vardi o yuzden hic giremedim nete.
dunku menum: yogurt corbasi, cop kebabi,maginin citir tavuk(firin posetinde). pilav ,sebze karsimi firin posetinde.
tatli olarakta etimek tatlisi...
hepsinden cok az yedimm..

sahurdada yufka kizarttim...

Amann şu erkeklerde dünya onların etrafında dönüyor sanki konuşsun dursun :umursamaz:
Bende tatlım ezan okunanana kadar uyumadım sonrada sağa dön sola dön uykum kaçmış, birde çok erken yatmışım gibi dokuzda dikildim şimdi de sürünüyorum.İftara kadar nasıl dayanıcam yemekde yapmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…