- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.721
benimde doğum günüm bugün :) 17 yaşımı doldurdum kızlar
bana yardımcı olurmusunuz
ben 49 kiloyum ve 160 boyundayım
45 kilo olmak istiyorum ve 1000 kalorilik ya da 1100 kalorilik bir rejim yapıyorum
ne yersem kilo alcam sanıyorum
mafoldumben yardım edin bana nolursunuz
slm cnm basket dünya şampiyonasına takıldı gözüm çok rahat yendikMerhaba olalaNe güzel pazara gitmişsin Ben bu tarafa taşındığımdan beri pazara hiç gitmedim nerde ne pazarı var doğru düzgün bilmiyorum Daha önceleri salı pazarına giderdim ara sıra da olsa hoşuma gidiyordu dolaşmak.
slm cnm basket dünya şampiyonasına takıldı gözüm çok rahat yendik
pazarları öldürdüler cnm ya burda vardı çok güzel pazarlar.. leventde perşembe pazarı vardı mesela süperdi.. bizim semt pazarının da yeri değiştirip kuşa döndürdüler..
bi de sanki eski çeşitlilik ve kalite yok..
ilk bi ay önce falan gitmiştim bakırköy pazarına.. mağazalarda 50ye sattıkları ayakkabılar 25eydi.. zaten her yer çin malı ha mağaza ha pazar.. bi çanta görmüştüm o sefer harikaydı ama 80 liraydı.. bu sefer hiç bişi çarpmadı ama gözüme.. sezon değişince yeni mallar gelir ama sanırım
evt kadırılalı yıllar oldu.. bayram öncesi baya bi kalabalıktı valla ve arabalarında minik bebeklerle dolaşan hatunlara şaştım ben de boshayallersmile üçte birine baktım sonra tüydüm valla..Bir tek bildiğim bu yakada Ulus pazarı vardı dediğin bu değil mi perşembeleri kurulurdu. Çok eskiden gitmiştim sonra arnavutköye taşıdılar sonra da tamamen kaldırdılar herhalde bilmiyorumkismile . Her şey çin malı gerçekten mağazalarda da aynı mal. Ama işte fazla kalabalık olmayan saatlerde dolaşmak çok zevkli pazarda
sen neler yaptın şekerim
baktığım tüm rujların genelde kötü bi kokusu ve dokusu oluyor.. bunlar hem canlı hem de kalıp gibi durmuyor.. aslında avonun tester setini alıcam galiba..
canım çıkıyorum ben erken uyumak istiyorum bu gece
öptüm çok
canımm tırkelebell link vermiş bak sen oraya ordan avatralrı buluyoz ekliyoz...kaydirigubbakcemile5meliscim nerden buluyosun bu avatarları ve nasıl yüklüyosun ben bir türlü beceremedim
istanbulda kbilmiyorumkismileim var asyaaaaayarın yokum ben istanbula gidiyorum gece sahurdan sonra çıkarız herhalde salı günü görüşmek üzere
ikizler meliscim son derece ikizler aklinialirimsmile
sag göster sol vur demiiiiiiiiiii:kedi:
az yemişssinn :umursamaz:ama hafifi bi göbek çıktı gibi..regliykel şiştim çikoltyaı çok yedimeyvahedigeldismile
meliscim tinkerbell nasısınız karşılaşamıyoruz hiç
iyiyz olişim sen..pazardan nee aldın çanta diyodun
Nerde burdasınklava: geziniyordun bekledim seniialsanaalsanasmile sonra çıktım bende
geldimmm kuşum..anca gridm misafirlere arkadaşalr geeldii şimdiii gitilerrrboshayallersmileEvdeydim ama çok uykusuzdum gece geç yattım ben halbu ki kafamı koysam giderim ne olduysa dün gece hiç uyuyamadım Sonra da iftar hazırlıklarına giriştim Pizza yaptım bu arada kaydirigubbakcemile3 (Melis duysun dün kendime merdane aldım hemde kaydirigubbakcemile3 ) Merdaneyi kullanmam gerek diye deneme amaçlı yaptım. Çokk yorucuydu. :)
anamm pekmezimm burdaaaaaaaaaa:kedi:Meliiisssss naber cnm nasılsın
içinee ne katıtnkii hamurun piza hamurundan fazla anlamamm yaaa
En iyisi senin ekmek hamuruydu dimi o tarifini yapıcam bi daha bundan daha iyi olacağı kesin
acepp sütmü katsaydın kabartma tozu attınmıı yumuşatıyorr...Özgür şefin sitesinden yaptık. Görüntü pizza hut :roflol: ama hamur kıtır
500 gr un 15 gr maya 1 yumurta, ılık su az yağ diyor yok ya ben daha önce de denemiştim olmuyor onların ki gibi ev yapımı. Püf noktaları var kesin yumuşacık olmuyor dediği süre pişirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?