- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.921
ya allak askına wc ye cıktıgını bıle sayıyosun sen zaten tartıda 1 kılo ıkı kılo yedıklerımızden dolayı fark eder reglıde dahı aama bu bızım vucudumuzun yaglanıdıgını ve kılo aldıgımızı gosterme
ayrıca erkeklr o kadar zayıf hatun sevmez yakında terk edılırsen dahaa depresyona gırecegını soylemek durmunudayım offf yaa nasıl bı cehalet buuuuu
evet adetimden 27 gün geçti regl olmadım daha
ha onu bılıyom bızım takıma yazmıssınn ıyı ne guzelıste yavas yavas curumeye baslmaısınn aferımm bu gun adet yarın medettt
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
aaaaaaaaaaaa böyle kal mı diyonuz yaaaakannehir
ben sana boyle kal demiyorum diger arkadaslarda demiyor hatta bence 45 bile olabilirsin ama saglikli beslenerek sabahtan aksama kadar 1 dilim ekmekle durarak veya kova kova kusarak degil....ama sanirim senin bu sekilde zayiflamak kolayina geliyor..bu sekilde zayiflayamazsin bunu aklindan cikarlmaz:
h.b askım uzun bır aradan sonra kavustuk gene
ama okullarda acılıyor artık gamze salı gunu baslıyor bende onunla gıder gelırım bır hafta sanırım sonrada benım okul ıste sanırım boraz uzak kalıcam bende
sen ne zaman basliyorsun kiz???ayy desene bir ben kalicam eskilerden:a015:
20 de de ben baslıyorum cnm aksamları rtık ıkı cocuk bır kocadan vakıt olursa gorerım ama hıc sanmıyorum uzakta kalırım dıye dusunuyorum ama yıne takıp ederım fırsat buldukca
sağol canım iyiyim yorgunum biraz güzeldi bayram..iyiyiz canim sen nasilsin??ha bu arada bayramda kilo almamana sevindim:lepi:
kızlar slm bende aranıza katılabilirmiyim???
make kac kilosun kiz boy ve yas kac???
tabiki canim hosgeldin aramiza kilo boy ve yas kac??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?