Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet adetimden 27 gün geçti regl olmadım daha

aaaaaaaaaaaa böyle kal mı diyonuz yaaaakannehir

ben sana boyle kal demiyorum diger arkadaslarda demiyor hatta bence 45 bile olabilirsin ama saglikli beslenerek sabahtan aksama kadar 1 dilim ekmekle durarak veya kova kova kusarak degil....ama sanirim senin bu sekilde zayiflamak kolayina geliyor..bu sekilde zayiflayamazsin bunu aklindan cikarlmaz:

olumunekankayizsmile sagolc anm

h.b askım uzun bır aradan sonra kavustuk gene
ama okullarda acılıyor artık gamze salı gunu baslıyor bende onunla gıder gelırım bır hafta sanırım sonrada benım okul ıste sanırım boraz uzak kalıcam bende

20 de de ben baslıyorum cnm aksamları rtık ıkı cocuk bır kocadan vakıt olursa gorerım ama hıc sanmıyorum uzakta kalırım dıye dusunuyorum ama yıne takıp ederım fırsat buldukca

bende aksamlari giremem buyuk bir ihtimal..biz vedalasalim en iyisi simdidensenağlamasenağlamasenağlama
hakkini helal et nazlimsenağlamaŞeniz

ayyy aşgum senle vedalasamam hatırlıyomusun 3yıl oncede bır takıma katılmıstım bana gorusemeyızdaha demıstın cok uzulmustum ben ama burayı hıc bırakmamıstım ben yıne gelırm daha var hem daha sımdıden vedalasma olmaz zaten hıc de vedalasmıaz hep beraber olcaz ınsallah

tabiki canim hosgeldin aramiza kilo boy ve yas kac??

teşekkür ederim
boy:173
kilo:78

bugün diyete başladım lahana çorbası yaptım ama ona baglı kalmadım tek başına sağlıksız buluyorum
sabah 1kase gevrekle süt 1 elma 2 kayısı kurusu yedim
ögle salata
ikindi 1kupa hazır çorba 1 kepekli drisini
akşam 1kase lahana çorbası
birazdanda 1 elma yiyip yürüyüş yapıcam
3ltre su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…