- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #17.881
evt ben de çok severim hiç sıkılmam her gün gideyim yine de sıkılmam.. yani gezmeyi tozmayı da sporu da alışverişi de vitrin bakmayı da herbişi severim.. oysa arkadaşlarım genelde öyle değil.. kitap okuyan entel olup alışverişi sevmeyen, spor yapıp süslenmeyi sevmeyen, alışveriş sevip dierlerini sevmeyen arkadaşlarım var... ben herbişi seviyorum oysam ki.. bi de tutarlıyım ama çok çabuk sıkılıyorum.. keyfim iyiyse süper eğlenceli olurum herkese sevdiririm kendimi ama değilse acaip kıl olurum.. ve ne yapsam da duygularımı gizleyemiyorum.. fakat sürekli deiştiklerinden millet gizlediğimi sanıyor.. ve hiç bi zaman çok fazla canımı sıkamam canım en fazla yarım gün sıkılır akşama alışveriş merkezi turluyo veya bisiklete biniyo ve mutlu olurum.. annen de böyle mi??
ooo hiç saymiim yediklerimi eve dönünce tartılcam bakalım kendimi kebap ve künefeye verdim pişmanım valla
ooo hiç saymiim yediklerimi eve dönünce tartılcam bakalım kendimi kebap ve künefeye verdim pişmanım valla
ben hic pisman degilim kaydirigubbakcemile2senede 2 kez bayram oluyor ondada bayram yapalim bari dimi ama hergun diyetle geciyor zaten...:hulya:ooo hiç saymiim yediklerimi eve dönünce tartılcam bakalım kendimi kebap ve künefeye verdim pişmanım valla
kunefe olsada yesem..hic pismanlik duymam..
benim bayram cok guzel gecti. her hittigim yerde yedim:)))))))hayir dedikce israr ettiler.. amaaaaa zayifl adigimi soylediler....cok motive oldum...
ayyy canim yaa ben sana sadece acilen psikologa git diyorum baska bisey demiyorum cok kotu durumdasin psikolojik olarak...bu kadar kaptima kendini sagligini dusun once saglik....:1no2:kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................ye dirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyy canim yaa ben sana sadece acilen psikologa git diyorum baska bisey demiyorum cok kotu durumdasin psikolojik olarak...bu kadar kaptima kendini sagligini dusun once saglik....:1no2:
canııııııııım soruma cevap ver nolurr2 kre kustum 1 kere wc çıktım, bugün de 1 kere çıktım. çok su içsem bugün 500 kalorilik diyet yapsam yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş yapsam dünküler gidip 48 buçuk olrmymm mafoldumbenmafoldumben
evet olursun 500 kalorilik diyetle ama ertesi gun normal yiyince firlarsin yine 49 a daha ne diyim(
sora 1000le devam etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?