Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kimsecikler yok herkes suc isliyor sanirim
ben dun bol bol tatli, borek ve abur cubur yedim bugunde koca bir tabak patlamis misir :))

kızlarr süpper bir bayram geçirdimM:) şeker çikolata çok az yedim ,günde 1000kaloriyi geçmedim,şerbetli tatlı sevmediğim için hiç yemedim,asitli içecek sevmediğim için tüketmedim,vee boll bol gezdiğim için bayaa da spor yapmış oldum:)
bu sabah
1 dilim kepek ekmeği
bir parça light peynir
yarım domates
1 tane zeytin
yedim daha sonra kızlarla gezmeye çıktık,saat 3 te çok küçük bir parça çikolata ve sadece 4 kalorilik kahve içtim:) bolbol su içtim saat 5 olduğunda birazcık dondurma yedim bol bol yürüdüm eve geldiğimde ,
saat 7de 3 tane yaprak sarma,yarım kase yoğurt,1dilim kepekli eklmek yedim.saat 9 buçukta 1 tane form bisküvi ve saat 11 buçukta elma yemeği düşünüyorum

[öylee canım anlalatın gibi .işteee:)kaydirigubbakcemile5

kzılarr ben gelidmm baymram tatilimz bitii..konyadaydık mevlanayı gezdil pikni kyaptık çbiraz fazla atıltırıdım cuma günü ne çıkar bilmiyorum:)herkeze mutlu bayramalrrrrropuyorumnanaktan

ooo hiç saymiim yediklerimi eve dönünce tartılcam bakalım kendimi kebap ve künefeye verdim pişmanım valla
ben hic pisman degilim kaydirigubbakcemile2senede 2 kez bayram oluyor ondada bayram yapalim bari dimi ama hergun diyetle geciyor zaten...:hulya:
kunefe olsada yesem..hic pismanlik duymam..

aynennnboshayallersmile

benim bayram cok guzel gecti. her hittigim yerde yedim:)))))))hayir dedikce israr ettiler.. amaaaaa zayifl adigimi soylediler....cok motive oldum...

benim bayram cok guzel gecti. her hittigim yerde yedim:)))))))hayir dedikce israr ettiler.. amaaaaa zayifl adigimi soylediler....cok motive oldum...

israr etmeselerde yedim bayram nede olsa...senede kac gun bayramki??bugun yemiycezde ne zaman yiycez??bayramdan sonra telafi ederiiiizzzzz 1 haftamizi alir alinan kiloyu geri vermek....ve en azindan bayrami bayram gibi yasamis oluruzyerimseniben

kızLarr anlatıyorum hemen bir yardım edin bana hemen hemen hemeeeeeen çok kötüyüm ve sanırım gerçekten ben bu psikolojiyle ölüme kadar gidebilirim yardımmm allah rızası için
dün sabah bir dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir yedim,akşama kadar sadece su içtim
akşama da 3 tane sarma ve biraz yoğurt yedim,briaz da diyet bisküvi..
sonra olan oldu , nişanlım geldi zayıfladığımı görnce hırs yaptı,bana dondurma yedirdi,biraz bulgur pilavı,1tane şekerpare,kuruyemiş,çikolata....................ye dirdi de yedirdi.ben çok kötü oldum ama sanki duramıyordum
sanki sürekli yiyordum sonra birden tuvalete gittim,öğüre öğüre yarım kova kustum..annem üzüldü bana ekmek arası peynir yaptı verdi bastırsın die ve miğdem boş diye.. ben onu yediğim için bir yarım kova daha kustum ve ekmek kustuğum bariiz belliydi yane.biraz daha ekmek verdi ydim ve uyudum. ya ben zar zor 48 buçuk kiloya inmiştim 49dan .. çok ağladım tekrar 49 olmuşumdur diye..o kdar kötüydüm ki ellerim titredi damarlarım çıktı annem korktu.. bugün çok az yiyip dengemi sağlasam 48 buçuk olurmuyum nolur bana doğruları söyleyinnn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayyy canim yaa ben sana sadece acilen psikologa git diyorum baska bisey demiyorum cok kotu durumdasin psikolojik olarak...bu kadar kaptima kendini sagligini dusun once saglik....:1no2:

ayyy canim yaa ben sana sadece acilen psikologa git diyorum baska bisey demiyorum cok kotu durumdasin psikolojik olarak...bu kadar kaptima kendini sagligini dusun once saglik....:1no2:

canııııııııım soruma cevap ver nolurr 2 kre kustum 1 kere wc çıktım, bugün de 1 kere çıktım. çok su içsem bugün 500 kalorilik diyet yapsam yarım saat egzersiz yarım saat yürüyüş yapsam dünküler gidip 48 buçuk olrmymm mafoldumbenmafoldumben

ben sana saglik diyorum sen hala o sorunun cevabinin pesindesinklava:klava:klava:klava:
psikolojin mahvolmus senin :1no2:

sora 1000le devam etsem?

bence en az 1400 kalorilik diyetle 1 haftada saglikli bir sekilde eski kilona inersin hatta tam yerlesmemis olacagi icin altinada inersin ve yag kaybedecegin icin almazsina.s
sok diyetleri deneme sakin yag degil su ve kas kaybedersin ve geri alirsin tercih seninyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…