Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merhaba kızlar Nerdeyse 12 ye geliyordu uyandığımda çok zor uyandım yine. Bu ağırlık nedir hala geçmedi gitti. Ramazandan uyku düzenim iyiden iyiye bozuldu benim Çok uyku kilo demek benim için düzene girmeliyim şu bir kaç gün zorlada olsa alarm kurup erken kalkıcam
Sabah 1. t.buğday, peynir, biber,domates, 4 yeşil zeytin 1 poşet yeşil çay

selam kizlar ayrica yeni gelenler hosgelmisler insallah atacagiz kilolari,

kizlar erken kalkma her zaman en iyisi bir zamnalar bende cok uyuyordum o donemde hep kilo aldim canlar aman uyku duzeninizi iyi ayarlayin.

bende iki gundur rejimdeyim yani az yiyorum ama sIK yiyorum bakalim ne olacak ayrica yaninda sogan suyuda iciyorum bakalim neler olacak.

birazdan bir bardak sogan suyu ardindan klasik diyet kahvaltisi yapacagim.sonrada yuruyusa cikacagim.

slm tınkerbell bencede alarm kurmak en mantıklısı
Başka türlü düzene giremiycem bir kaç gün zorla erken kalkarsam erken uykum gelir herhalde

Merhaba şu anda ben öyleyim evet düzen kalmadı sahuru bekledim yiyip yattım şimdi de normal halime geçişte zorlanıyorum Gerçektende kilo yapıyor oturdukça gece acıkıyorsun atıştırmalar falan derken.... Erken kalkamadığım içinde kahvaltım öğlen yemeği gibi oluyor bu yüzden...

Bu arada soğan suyunu içmek zor olmuyor mu? Aslında bende istiyorum sadece zayıflamaya yardımcı değil vücutta enfeksiyon gibi şeyleri de atmaya yarıyor diye biliyorum.

canim uyku duzenini iyi ayarla canim inan cok kilo yapiyor su uykueyvahedigeldismile

ben sogan suyunu hem zayiflamak hemde bebek olsun diye iciyorum canim yok zor olmuyor icilmeyacek bir tadi bildigin sogan istezemuszemus

canim uyku duzenini iyi ayarla canim inan cok kilo yapiyor su uykueyvahedigeldismile

ben sogan suyunu hem zayiflamak hemde bebek olsun diye iciyorum canim yok zor olmuyor icilmeyacek bir tadi bildigin sogan istezemuszemus

Evet özellikle hamilelikten önce içilmesi tasviye ediliyor İbrahim Saraçoğlu tv de söylüyordu. Bende bu yüzden düşünüyorum. Enfeksiyon bişey varsa temizlensin diye. Bir ara bende baktım bayağı da var kürü uykuladıktan sonra hamile kalan burda .

selam kizlar bugun stresten sikintidan yedimde yedim cok mutsuzum bu yuzden vede pisman tabi
bu saate kadar yediklerim sunler (((

sabah 1 kase kellogs
ara 1 sutlu tatli
oglen 4 kasik barbunya 2 dilim ekmek 3 biber kizartmasi ve 3 dilim kiymali borek
5-6 tanede findik
aksama sadece tarhana corbasi yiycem ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…