- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.221
evet haklısın bütün iş burada bitiyor :))
bir şey soracam şu kilo çizelgesini nasıl ekliyoruz
Başka türlü düzene giremiycem bir kaç gün zorla erken kalkarsam erken uykum gelir herhaldeslm tınkerbell bencede alarm kurmak en mantıklısı
selam kizlar ayrica yeni gelenler hosgelmisler insallah atacagiz kilolari,
kizlar erken kalkma her zaman en iyisi bir zamnalar bende cok uyuyordum o donemde hep kilo aldim canlar aman uyku duzeninizi iyi ayarlayin.
bende iki gundur rejimdeyim yani az yiyorum ama sIK yiyorum bakalim ne olacak ayrica yaninda sogan suyuda iciyorum bakalim neler olacak.
birazdan bir bardak sogan suyu ardindan klasik diyet kahvaltisi yapacagim.sonrada yuruyusa cikacagim.
Başka türlü düzene giremiycem bir kaç gün zorla erken kalkarsam erken uykum gelir herhalde
Merhaba şu anda ben öyleyim evet düzen kalmadı sahuru bekledim yiyip yattım şimdi de normal halime geçişte zorlanıyorum Gerçektende kilo yapıyor oturdukça gece acıkıyorsun atıştırmalar falan derken.... Erken kalkamadığım içinde kahvaltım öğlen yemeği gibi oluyor bu yüzden...
Bu arada soğan suyunu içmek zor olmuyor mu? Aslında bende istiyorum sadece zayıflamaya yardımcı değil vücutta enfeksiyon gibi şeyleri de atmaya yarıyor diye biliyorum.
canim uyku duzenini iyi ayarla canim inan cok kilo yapiyor su uykueyvahedigeldismile
ben sogan suyunu hem zayiflamak hemde bebek olsun diye iciyorum canim yok zor olmuyor icilmeyacek bir tadi bildigin sogan istezemuszemus
liste varmi kizlar yine,benide alin su listeye kilo 66,5 cok siskoyum yahuohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?