Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ben yine kendi kendime konuşmaya başlamışım

yemek falan hazırlıcam haftasonu sınavım var ona hazırlancam

öptüm sizi görüşürüzz

herkese günaydıın kızlarr sengözlerimebaksanab
bugün 1dilim kepek ekmeği,azcık domates azcık salatalık,biraz light peynir,1 zeytimn yedim nasıl

kızlar bişi sorucam ve kaçıcam

boyadan saçlarımın özellikle uçları çok kurudu, karışıyo dolanıyo baya uğraşıyorum açarken..
bakım yapıyorum iyi de oluyor ama şampuanım kurutuyor..
oysa
gliss'in cansız&donuk veya kuru&yıpranmış saçlar için olan şampuanını kullanıyorum..

benzer sıkıntı yaşayanlarınızdan şampuan önerisi bekliyorum saçımın nemini koruyup kuruluğunu alacak..

öptümm

selam ilk mesaj buraya kısmetmiş :)

herkeste olduğu gibi bendede kilo problemi var işin kötüsü benim sabrım yok yani 3 gün rejim yapıyorum tartıya çıkıyorum kilo gitmediyse aman boşver deyip yemeye başlıyorum, geçen sene aralıkta 59 kiloydum 3 kilo versem yeter diyordum aralıktan bu zamana kadar hep böyle bozarak geldim diyetleri üstüne birde sigarayı bıraktım en son ramazanda geldi ben oldum 65 yaklaşık bir aydır şu tarçınlı elma çayını içiyorum ama banamısın demedi ramazanda 3 kilo aldım şimdi 3 gündür yine diyetteyim ama şöyle bir diyet : sabah kahvaltısı normal yani peynir zeytin yumurta yağ bal aşırıya kaçmadan yiyorum ara 2-3 kepekli bisküvi öğlen 1 kase corn flakes ara 2-3 bisküvi akşam yemeği yemekte ne varsa 1/4 kadar yiyorum sizce ben böyle kilo verebilirmiyim hedefim 5 ayda 10 kilo ???? ha bu arada sporda yok tabi

canım öncelikle 65 kg çokta abartılacak bir kg değil bence önce bunun paniğini yen ve rahat ol az ve sık yiyerek kg vereceğim diye kafana koy ama stres yapmadan

çok değil biliyorum ama yaklaşık 1 yıldır ben zayıflamaya çalıştıkça üstüne koyuyorum bu canımı sıkıyor eeeee yaşta ilerledikçe metabolizma iyice yavaşladı tabi

işte aslında bu işte psikoloji çok önemli
bende ramazandan önce hakim olaibliyordum herşeye
ama şimdi çikolata krizi tutuyor ama yine hakim olmam laızm
mini etekler,taytlar,bikiniler getir gözünün önüne birde yağlı bir göbek kaydirigubbakcemile3

bu arada angel burada çok sıcakkanlı arkadaşlarımız var onlarla muhabbet sohbet yazışmak derken bir bakmışsın hedefine gelmişsin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…