- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.241
hormonlarına baktır özgecimvalla benimde aşırı saçlarım dökülüyor
slm şekerimselam ilk mesaj buraya kısmetmiş :)
herkeste olduğu gibi bendede kilo problemi var işin kötüsü benim sabrım yok yani 3 gün rejim yapıyorum tartıya çıkıyorum kilo gitmediyse aman boşver deyip yemeye başlıyorum, geçen sene aralıkta 59 kiloydum 3 kilo versem yeter diyordum aralıktan bu zamana kadar hep böyle bozarak geldim diyetleri üstüne birde sigarayı bıraktım en son ramazanda geldi ben oldum 65yaklaşık bir aydır şu tarçınlı elma çayını içiyorum ama banamısın demedi ramazanda 3 kilo aldım şimdi 3 gündür yine diyetteyim ama şöyle bir diyet : sabah kahvaltısı normal yani peynir zeytin yumurta yağ bal aşırıya kaçmadan yiyorum ara 2-3 kepekli bisküvi öğlen 1 kase corn flakes ara 2-3 bisküvi akşam yemeği yemekte ne varsa 1/4 kadar yiyorum sizce ben böyle kilo verebilirmiyim hedefim 5 ayda 10 kilo ???? ha bu arada sporda yok tabi
spor hızlandırıyo cnmçok değil biliyorum ama yaklaşık 1 yıldır ben zayıflamaya çalıştıkça üstüne koyuyorum bu canımı sıkıyor eeeee yaşta ilerledikçe metabolizma iyice yavaşladı tabi
tinkerbell bi kavuşamadık senle..Merhaba kızlar Nerdeyse 12 ye geliyordu uyandığımda çok zor uyandım yine. Bu ağırlık nedir hala geçmedi gitti. Ramazandan uyku düzenim iyiden iyiye bozuldu benim Çok uyku kilo demek benim için düzene girmeliyim şu bir kaç gün zorlada olsa alarm kurup erken kalkıcam
Sabah 1. t.buğday, peynir, biber,domates, 4 yeşil zeytin 1 poşet yeşil çay
öyle olabilir özgecim.. kimse olmuyor veya az kişi oluyo ben yine de yazıyorum.. geçmişe de bakıyorum.. sonra hiç cevap veren olmuyo boşuboşuna kendikendime konuşmuş oluyorum valla boshayallersmile eskiden ne güzel nerdeyse hepimiz geçmişi takip ederdik..kızlar ben yokken de buralar böyle sessiz olsun yoksa takip etmesi zor oluyor kaydirigubbakcemile3
elbise diktirmiştin amabaşka şeyeydi galiba di miyarın teyzemin kızının kına gecesi var
aaa bak doğru hatırlamışım bayanssulusmile ben olmuştur diye düşünmüştümmyok bunun için diktirmiştim cnm
öptmm görüşürüzz iyi eğlencelerr :lepi:olala cım çıkıyorum canım ben kendine iyi bak
aaa bak doğru hatırlamışım bayanssulusmile ben olmuştur diye düşünmüştümm
süper eğlen o zaman bizim için de göbek att kaydirigubbakcemile2
Valla şekerim melis ben ve Olala bazen geceleri döşeyebiliyoruz sayfaları söz vermiyim. kaydirigubbakcemile3kızlar ben yokken de buralar böyle sessiz olsun yoksa takip etmesi zor oluyor kaydirigubbakcemile3
Bende yazıyorum valla akşam girsem de bazen gündüz konuşulanlara bir şekilde cevap yazıyorum mutlaka Kopukluk olmasın diye..hormonlarına baktır özgecim
slm şekerim
her sabah yağ-bal yemeyi, ara öğün olarak bisküviyi ve de öğlen için k.flakes'i alma derim
öğle normal yemek ye porsiyonu az olsun
ara olarak da meyva en fazla sütlü tatlı ye.. diğerlerinin içeriği fos ama kalorisi bomba.. bi de sabırlı olmalısın.. ben başladım 10 gün oynamadı ibre.. bi de baştan çok kısma yavaş yavaş azalt derim..
spor hızlandırıyo cnm
tinkerbell bi kavuşamadık senle..
Ya sorma burdayım sende buralardasın ama şu an dolaşıyorsun sanırım
öyle olabilir özgecim.. kimse olmuyor veya az kişi oluyo ben yine de yazıyorum.. geçmişe de bakıyorum.. sonra hiç cevap veren olmuyo boşuboşuna kendikendime konuşmuş oluyorum valla boshayallersmile eskiden ne güzel nerdeyse hepimiz geçmişi takip ederdik..
tinkerbell sabaha yumurta ekle
Ya evet başlıycam haşlama yapmasamda bazı günler küçük menemen yapmayı düşünüyorum hazır domates biber bolken
özgecim çıkayım mı orda mısın??
yarın teyzemin kızının kına gecesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?