Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla benimde aşırı saçlarım dökülüyor
hormonlarına baktır özgecim

slm şekerim
her sabah yağ-bal yemeyi, ara öğün olarak bisküviyi ve de öğlen için k.flakes'i alma derim
öğle normal yemek ye porsiyonu az olsun
ara olarak da meyva en fazla sütlü tatlı ye.. diğerlerinin içeriği fos ama kalorisi bomba.. bi de sabırlı olmalısın.. ben başladım 10 gün oynamadı ibre.. bi de baştan çok kısma yavaş yavaş azalt derim..

çok değil biliyorum ama yaklaşık 1 yıldır ben zayıflamaya çalıştıkça üstüne koyuyorum bu canımı sıkıyor eeeee yaşta ilerledikçe metabolizma iyice yavaşladı tabi
spor hızlandırıyo cnm

tinkerbell bi kavuşamadık senle..

kızlar ben yokken de buralar böyle sessiz olsun yoksa takip etmesi zor oluyor kaydirigubbakcemile3
öyle olabilir özgecim.. kimse olmuyor veya az kişi oluyo ben yine de yazıyorum.. geçmişe de bakıyorum.. sonra hiç cevap veren olmuyo boşuboşuna kendikendime konuşmuş oluyorum valla boshayallersmile eskiden ne güzel nerdeyse hepimiz geçmişi takip ederdik..

sabah-öğle arası yapmadım

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pilav
2 kepçe kıymalı patlıcan
havuçlu maydonoz ve rokalı salata
4 dilim portakallı dokuzz katt (paketin 1/3ü)

ara
1 elma
1 dilim ekmek
1 dilim pastırmaaa

kızlar ben yokken de buralar böyle sessiz olsun yoksa takip etmesi zor oluyor kaydirigubbakcemile3
Valla şekerim melis ben ve Olala bazen geceleri döşeyebiliyoruz sayfaları söz vermiyim. kaydirigubbakcemile3
Bende yazıyorum valla akşam girsem de bazen gündüz konuşulanlara bir şekilde cevap yazıyorum mutlaka Kopukluk olmasın diye..
tinkerbell sabaha yumurta ekle
Ya evet başlıycam haşlama yapmasamda bazı günler küçük menemen yapmayı düşünüyorum hazır domates biber bolken
özgecim çıkayım mı orda mısın??

yarın teyzemin kızının kına gecesi var

Gerçi yarınmış özge ama İyi eylenceler şimdiden Hayırlısı olsun

Öğlen 3 dolma biber ,1 kase yoğurt,söğüş domates ve salatalık. ekmek yemedim dolmada pirinç var diye
Şimdide yeşil çayımı içiyorum. Aslında tam yürüyüşe çıkma saatim ama biraz üşeniyorum Akşama leslie yaparım diye avutuyorum kendimi bakalım....

Kızlar hepinize merhaba zemuszemus
umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün yediklerimi paylaşıyorum hemen
egzersizlerim:
15 dk normal tempo yürüyüş
15 dk spor yaptım
15 dk daha spor yapacağım bunlar egzersiz, yoğun olarak kaslarımı çalıştırıyorum
yediklerim:
sabah:
- 1 dilim kepek ekmeği
- birazcık light peynir
- 1 adet zeytin
- yarım domates
- çeyrek salatalık
saat 13.00
- adaçayı ve 1 bardak şekersiz çay
saat 14.00
- 1 adet mercimek köftesi ama light , yane yağı az ve bol bol naneli
saat 18.30
- 2 kaşık ıspanak yemeği
- yarım kase yarım yağlı yoğurt
- 1 dilim kepek ekmeği
saat 19.00
- biraz dondurma
şimdilik bu kadar..
saat 21.30'da form bisküvi, saat 23.30'da biraz yoğurtla meyve yiyeceğim..
yediklerime bakınca 1000kalori oluyor yatana kadar hepsi ... ee yaktıklarım da var.. ama daha fazla yiyemiyorum anca bu kadr oluyor, bu arada ben kilo korumak , yada eğer olabilirse 1 kilo vermek istiyorum bu şekil ne kadar zamanda verebilirim SİZCE arkadaşlarım ?
daha da regl olmadım yaaaaaaaaa 31. gün oldu yakındır :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…