- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.381
raffaelllo pizza çeşiti falan mı canım
İşe giderken atsana çantana cnm 1 elma.
Hem çok da tok tutar seni
bende pilav sevmem çok az yerim o yüzden sempatiksalakcinni
makarnaaya bende bayılıyorum canım her çeşidini yerimm hiç farketmezz boshayallersmile :kedi:
ben makarnayı iki kişilik yapıyorum eşime daha fazla dolduruyorum kalanı ben yiyorum ee haliyle az yemiş oluyorum yoksa bende kendimi durduramam :roflol: :roflol: :roflol:
a.s anladım cnm güzel bişeye benziyor içindekiler merak ettim bendeyok bebişim çikolata desem değil böyle hindistancevizli içi kremalı bademli ceviz büyüklüğünde bir top tatlı gibi bişeyy ayy anlatamadım :kedi:
google' a adını yaz bak görüntüsüne çok güzel bir tadı var karşı koyamıyorum :kedi: gamyoncuiremsu
aslında haklısın canım iş yerine getirirsem yerim öyle yapayım ben boshayallersmile bide elma acıktırıyor beni nedense :uhm:
a.s anladım cnm güzel bişeye benziyor içindekiler merak ettim bende
en kolayı rahat akmayan damlamayan diye elma dedim. Yap tabi istediğin meyvayı kırmızı erik kuru meyvelerde olabilir hem çok faydalı hem de tatlı isteğini köreltir.
Ben yürüyüşe çıkıyım Nafım kaydirigubbakcemile2 sonra kalıveriyorum hava kararıyor hemencecik. Baktım dışarıya şimdi başlamışlar yürümeye bile. Çaktırmadan birde yürürken tempolu onlarla yarışıyorum :roflol:
Görüşürüz cnm opuyorumnanaktan
gecmiş olsun canım insallah bu sefer olur allahım olmayan herkese versinÇıktın zannettim cnm seni sayfayı dönünce gördüm kusura bakma ..
Yok cnm benim .Bizim bir problemimiz var. Normal yolla çok zor dediler mikro denedik geçen sene bir düşük yaptım. Bu kilolanmamda bu yüzdendi zaten.(İğnelerden) Yakın bir zamanda tekrar deniycez Allah izin verirse..
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
yok şekerim, bir iki hafta hiç bişi yapmadığım bile oldu.. ama diyette hiççç aksatmadım.. bi de ben zaten rejimden önce de bisiklete binerdiğm, ama yürümezdim hiç.. yürümek alışkanlık oldu boshayallersmile eskiden küçümserdim yürümeyi ama sıkı kondisyon yapıyormuş her gün her gün çıkınca.. bugün ufaktan karın hareketlerine de başladım ve de şinava:hulya:cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkis
bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:
bence iyi cnm
yalnız yarım porsiyon yap sütlü tatlıyı
mesela ben eşime daha büyük kaseler koyuyorum tatlısını, kendime aynı kaselerin ufaklarından aldım yaklaşık yarısı, aynı tatlıyı kendim için o ufak kaseler koyuyorum..
opuyorumnanaktan Naber cnm
evet cnm benziyor ben de çok hızlı vermedim iyi kide öyle yapmışım kaydirigubbakcemile3 baksana yinede aldım geri... kimbilir hızlı verseydim ne olacaktı...Ben aslında iyi korurdum ramazan beni bozdu. Öğün atlamak işi bozdu.sıcaklardan da sporu bıraktım tabi. Senle ayrılan en önemli noktamız da bu ama :) sen sporu asla bırakmadın. alkisalkisalkis
asyacım protein ve sebze yok, en azından akşama salata ve ızgara tavuk göğüs ekle..bende bugün yediklerimi yazıyım sabah
1.5 tost sucuklu ve kasarlı cay
öğle
spagetti çok az çok azda corba
sabahla öğle arası biraz fındık yedim bi nescafe içtim 2 bardak kola içtim
aksamda bulgur pilavı ve cacık yapcam buda aksamki menüm
nasıl kola kahve olmasa iyi dimi
kolaya yorum yok sempatiksalakcinni
not edeyim de bakayım..asya nasılsın cnm opuyorumnanaktan Bence iyi ama o kola işte bozuyor aslında eve sokmamak lazım. Bizde eşim sağolsun pek bir sever böyle şeyleri ne kadar engellemeye çalışsamda, bir iki dirensemde bende bazen içiyorum :)
:roflol: kendin bittin şimdi arkadaşlarına mı sürüyorsun. Geçen gün gittim kendime 5-6 renk oje aldım senden ve olaladan özendim:)) bayanssulusmile French yapmak için flormar 310 ve 077,305. Ben bu güne kadar 319 la ve Kalyonla işi götürüyordum:)) Geri kalmışım Meğer millet artık bunları kullanıyormuş daha doğalmış hakikatende daha güzel durdu.
renkli frenç nasıl ola ki??
bugün yüzük alınca farkettim..gösterişli modeller ten rengi ojeli tırnağa güzel gidiyormuş..
ben de renkten yoruldum valla.. daha hafif sürüyorum bu aralar.. kırmızı hep favorim ama tabi..
durman hatakola olmasa iyiymiş canımolumunekankayizsmile doktorum sağolsun bana yasakladı çok canım çekerse birkaç yudum alıyorum artık
:jeyyar: :jeyyar:
arkadaşı da ayarttım :roflol: :roflol: gülegüle kullan ojelerini canım benim zemuszemus
tabi canımmm devir değişti artık renkli french yapıyolar şekerim geçenlerde gördüm kıskandım bende yapıcemmm :roflol: :roflol: :roflol:
olala bana oje bloğu aç bedavaya ojelerde gelir dedi hala düşünüyorum delikafadulden delikafadulden
yok oje biriktircem falan bence hemen koymaya başla
sonra sponsor bulursun
bak ben kendi kozmetiğimi bedavaya getireyim diye avona başladımm aklinialirimsmile
tavuk göğüs ızgara.. banvit lezzetli oluyo..Bu arada akşam için ayşe kadın fasülye yapmıştım.1 dilim t. buğday ekmekle yidimm .Geç kalktığım için saatler sarkıyor Yeşil çayımı içiyorum şimdi. Akşam aynı şeyi yemek istemiyorum .şimdi yanına ne yapsam karar veremedim neyse artık onu yerim sadece salatayla...
amaninnn naffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniseviyorsan domatesli makarna yap canım hımmmmmmm cokacimcoook
40-50 tane ojem var biraz çoğalması lazım blog açmak için canım şimdiden başlarım resim çekmeye ilerde açarım belkim belli olmaz bana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evet hastalık oluyor bende yeni oje aldım mı her gün değiştiriyorum ojeyi silip sürüyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
eşim gitti paracıklar diyo :roflol: babamda sür para sil para derdi bekarken :roflol:
ne bu erkeklerden çektiğimm :roflol: :roflol:
birde bende şu durum var ojeyi beğendiysem yedekliyorum ya biterse ya üretimden kalkarsa diye :icecream: :icecream:
kuşum sende pko var mı??Çıktın zannettim cnm seni sayfayı dönünce gördüm kusura bakma ..
Yok cnm benim .Bizim bir problemimiz var. Normal yolla çok zor dediler mikro denedik geçen sene bir düşük yaptım. Bu kilolanmamda bu yüzdendi zaten.(İğnelerden) Yakın bir zamanda tekrar deniycez Allah izin verirse..
rafaello kaç gr ki??şimdi raffaello yedim bitane :1rolleyes: yaa bizim kızlar bana kötülük yapıyolar :kedi:
akşam yemeğine benimde dolma var dün yedik akşama yemek istemez canım salata yapıcam kendime şöyle güzel bol yeşillikli peynirli bir salata hımm nefis cokacimcoook
sonra da olalayı dinliycem ve şeftali yiycem gamyoncuiremsu
ye tabi şekerimm meyvaa
bakmiim ben daha eve getirdiğim şeyler bitmediii bilmiyorumkismileyok bebişim çikolata desem değil böyle hindistancevizli içi kremalı bademli ceviz büyüklüğünde bir top tatlı gibi bişeyy ayy anlatamadım :kedi:
google' a adını yaz bak görüntüsüne çok güzel bir tadı var karşı koyamıyorum :kedi: gamyoncuiremsu
aslında haklısın canım iş yerine getirirsem yerim öyle yapayım ben boshayallersmile bide elma acıktırıyor beni nedense :uhm:
vay be tinkerbell sempatiksalakcinni
Eskiden bende 1 paket yapardım 2 kişiyiz bizde . ertesi günde öğlen bitirirdim kalanıı Ayyy nasıl yiyormuşum ben yaa -tatlicadiarzu- Şimdi bende öyle ama mümkün olduğu kadar yapmıyorum Benim en sevdiğim yemek cokacimcoook
kolay gelsin şekerimmBen yürüyüşe çıkıyım Nafım kaydirigubbakcemile2 sonra kalıveriyorum hava kararıyor hemencecik. Baktım dışarıya şimdi başlamışlar yürümeye bile. Çaktırmadan birde yürürken tempolu onlarla yarışıyorum :roflol:
Görüşürüz cnm opuyorumnanaktan
kaçırdım seni naffben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
Görüşürüz cnm yarın akşamben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
Sağol cnm Amin inşallahgecmiş olsun canım insallah bu sefer olur allahım olmayan herkese versin
güle güle
yok şekerim, bir iki hafta hiç bişi yapmadığım bile oldu.. ama diyette hiççç aksatmadım.. bi de ben zaten rejimden önce de bisiklete binerdiğm, ama yürümezdim hiç.. yürümek alışkanlık oldu boshayallersmile eskiden küçümserdim yürümeyi ama sıkı kondisyon yapıyormuş her gün her gün çıkınca.. bugün ufaktan karın hareketlerine de başladım ve de şinava:hulya:
Bende yaptım 1 saat yürüyüşümü bu gün erken çıktım sonra üşenirim yapmam diye
asyacım protein ve sebze yok, en azından akşama salata ve ızgara tavuk göğüs ekle..
kolaya yorum yok sempatiksalakcinni
not edeyim de bakayım..
renkli frenç nasıl ola ki??
bugün yüzük alınca farkettim..gösterişli modeller ten rengi ojeli tırnağa güzel gidiyormuş..
ben de renkten yoruldum valla.. daha hafif sürüyorum bu aralar.. kırmızı hep favorim ama tabi..
ya öyleymiş olalacım neler neler var renkli frechler, açık pembe sürülüyormuş (yazdığım 077 çoook açık mat pembe sağlıklı tırnak rengi dedikleri) artık eskiden 319 la yapılırdı
durman hata
yok oje biriktircem falan bence hemen koymaya başla
sonra sponsor bulursun
bak ben kendi kozmetiğimi bedavaya getireyim diye avona başladımm aklinialirimsmile
bencede a.s
tavuk göğüs ızgara.. banvit lezzetli oluyo..
amaninnn naffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kuşum sende pko var mı??
Yok cnm pko. Eşimin ağır varikoseli var operasyon olsada doğal yolla olması biraz zor ve garanti li değil Bu yüzden ancak tedaviyle bebek sahibi olabiliriz.
rafaello kaç gr ki??
ye tabi şekerimm meyvaa
bakmiim ben daha eve getirdiğim şeyler bitmediii bilmiyorumkismile
vay be tinkerbell sempatiksalakcinni
Yaa ne çok yiyormuşum dimii. opuyorumnanaktan Napıyiim çok severim makarna zemuszemus Neden menümde hiç makarna görmüyonuz bu zamana kadar durduramam kendimi diye yapmıyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin şekerimm
kaçırdım seni naff
Fatma gülün suçu ne başlıyor hatta başladı kızlar Güzel diziye benziyor Biraz bakiiimm
Hoşçakalın
en fazla 200 gr bence
ama sen yine öğün atlıyorsun üstelik de ara yapmıyorsun ve çok az yiyorsun
bak demedi deme sonra bu kiloları korumak için yine çol az yemen gerekecek metabolizman yavaşlayacak..
oysa şimdi böyle yapmazsan sonra koruman kolay olurlmaz:
azzz çoook azzzzlmaz: klava:
evtt zatennn göbek çıktııı delircem yaaa yavaşaldııı iycee...metobiolizmaaa...:mymeka:
günaydın kuşum
özlettin kendini
bende izleidmm sonunaa kadarrr güzel idzizydii://Fatma gülün suçu ne başlıyor hatta başladı kızlar Güzel diziye benziyor Biraz bakiiimm
Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?