Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

raffaelllo pizza çeşiti falan mı canım

İşe giderken atsana çantana cnm 1 elma.
Hem çok da tok tutar seni

yok bebişim çikolata desem değil böyle hindistancevizli içi kremalı bademli ceviz büyüklüğünde bir top tatlı gibi bişeyy ayy anlatamadım :kedi:

google' a adını yaz bak görüntüsüne çok güzel bir tadı var karşı koyamıyorum :kedi: gamyoncuiremsu

aslında haklısın canım iş yerine getirirsem yerim öyle yapayım ben boshayallersmile bide elma acıktırıyor beni nedense :uhm:

Eskiden bende 1 paket yapardım 2 kişiyiz bizde . ertesi günde öğlen bitirirdim kalanıı Ayyy nasıl yiyormuşum ben yaa -tatlicadiarzu- Şimdi bende öyle ama mümkün olduğu kadar yapmıyorum Benim en sevdiğim yemek cokacimcoook

a.s anladım cnm güzel bişeye benziyor içindekiler merak ettim bende
en kolayı rahat akmayan damlamayan diye elma dedim. Yap tabi istediğin meyvayı kırmızı erik kuru meyvelerde olabilir hem çok faydalı hem de tatlı isteğini köreltir.

Ben yürüyüşe çıkıyım Nafım kaydirigubbakcemile2 sonra kalıveriyorum hava kararıyor hemencecik. Baktım dışarıya şimdi başlamışlar yürümeye bile. Çaktırmadan birde yürürken tempolu onlarla yarışıyorum :roflol:

Görüşürüz cnm opuyorumnanaktan

Kuru incir filan seviyorum olmadı onlardan da yerim sağol canım benim opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

bende dün aletlerde spor yaparken bana bakan varmı acaba diyorum sağa sola bakınıyodum :roflol:

iyi yürüyüşler canım iyi akşamlar olumunekankayizsmile

gecmiş olsun canım insallah bu sefer olur allahım olmayan herkese versin
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz

güle güle

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
Görüşürüz cnm yarın akşam
gecmiş olsun canım insallah bu sefer olur allahım olmayan herkese versin

güle güle
Sağol cnm Amin inşallah

tinkerbell umarım en kısa sürede bebişiniz olur

pembeli frençi denemek lazım..

bugün çıkmadım ben yürüyüşe.. ama çoook güzeldi hava boshayallersmile

iygecler kızlarr ben geldim tabi kimse yok haliylee...

sabah 1dilim kepeek kahvaltı ...............öglen süt bebe büskütü 5 adett
akşam taze fasulye 4 adet etli sarma
nescafe

oliş çok haklııısn hemde çokk hem yavaşaldı hemde göbek çıktı yaarın ögeln girememm tartıldım ben 63.8 yanii aldım malesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…