Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra yine gelirim işleri toparlayayım öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar geçmişi okuyunca iştahım kabardı ne öyle pastırmalar dolmalar dondurmalar falan nasıl diyet sayfası bu ben bunları yersem 100 kilo olurum sanırım :1rolleyes: akşam sadece 3 form bisküvi ve aktiva yoğurt yiğebildim çünkü inanılmaz bir şişkinlik vardı sabah kahvaltısı da 1 yumurta 1/2 mangallık sucuk 1 zeytin 1/4 k.k peyaz peynir 1/2 dilim t.yağlı ballı ekmek 2 bardak çay tek şekerli 2 dilim ekmek birazdan da arayı yerim oda sanırım 1-2 dilim form bisküvi olur

slm
Erken kalkıcam dedim ama olmadı Alarmı bir güzel dokuza kurmuşdum ama kapatıp devam etmişim uykuya. :)
12:00 " k. kase special K (Üşendim kahvaltı hazırlamaya böyle zamanlarda kurtarıcım gibi oluyor)
Birazdan da elma yemeyi planlıyorum ara öğün olarak.Şimdilik bu kadar...

ya arkadaşlar kudurcam ! birtürlü kilo veremiyorum bi diyet listesi hazırlamıştım kendime net'ten bulup onu bi kaç gün denedim bi kaç kilo verdim ama dayanamıyorum sanki yicekler gel ye beni diye bağırıyolar

bazılarıda kilon iyi vücudun güzel mafetme kendini diyip caydırıyolar ama ben tığ gibi olmak istiyorum
bu o diyeti yapmadan önce kilom 68falana diyeti yaptım 65 oldum
Hedef kilom 55 falan
napmam gerek ? nası kendimi motive edebilirim ?

bugun bu saate kadar yediklerim bunlar:

sabah ceyrekten biraz az ekmek ,1 yumurta, peynir, 1 cay kasigi bal ve 3 tatli kasigi kiymali kavurma
ara 2 biskuvi ( 64 kalori) ve 1 elma
ogle 5-6 kasik barbunya yemegi ekmeksiz (sabah fazla kactigi icin)
ve 3 kasik yogurt
ara 1 sutlu tatli
aksamda sanirim izgara tavuk ve salata olucak

cokmu olmus kizlar yorum beklitorum??????

canim ne guzel bir kilodasin tam benim istedigim gibi boy kacti senin???ve ne kadar zamanda verdin kilolarini???

bence listeye gore diyet yapma insan o zaman hem daha cok yiyor hem cani surekli biseyler istiyor a.shani yasaklar tatli olurya o yuzden:1rolleyes:
ben kendimden biliyorum bunu listesiz hatta caninin istedigi seylerede abartisiz olarak yer verirsen daha saglikli zayiflarsin....
mesela tatli istiyorsan ya meyve ya meyveli tatli yada sutlu tatli ye.....yerimseniben

:lepi:

Ben kahvaltının sıkı yapılmasından korkulmamasından yanayım (Sanki bütün kaçamakları o kaldırabilirmiş gibi geliyor)bu yüzden benim için güzel başlangıç.Öğlen iyi seçim :lepi: baklagil ben bunu yapamıyorum işte hiç aram yok.Akşam ki planladığın menünde çok çok iyi. Sadece araları 1 porsiyon meyveyle geçiştirmeye çalışmak daha iyi bence

1.66 falanım herhalde . Ben 64 le başladım rejim serüvenime aslında Nasıl bir hırs geldiyse kaydirigubbakcemile3 her gün 1 saat yürüyüş düzenli beslenerek diğer topikte hedef kiloma ulaşmıştım. :) Ben öyle çok hızlı vermedim 4 ayfalan olmuştur herhalde Dengelemeye çalışıyordum hep ama yiyeceklerimi öğlen çok kaçırıysam akşam bende senin yaptığın gibi akşamdan kısıyordum mesela... Sadece ilk hafta 2 kilo daha sonraları 800gr 600gr devam etti. Öyle böyle verdim ama korumak çok zormuş yanlız :roflol: Ramazanda aldım ama 2 kilo hemen...

evettt saydım heheh :roflol: :roflol: yemiycem dedikçe gözüme soktular lmaz:

ama hiç tatlı yemedim :lepi: :lepi:

tmm canım kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkis

bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:

bence iyi cnm
yalnız yarım porsiyon yap sütlü tatlıyı
mesela ben eşime daha büyük kaseler koyuyorum tatlısını, kendime aynı kaselerin ufaklarından aldım yaklaşık yarısı, aynı tatlıyı kendim için o ufak kaseler koyuyorum..

yine kimsecikler kalmamışşş

ara:
1 elma ufak

öğle:
3 y.k pilav
1.5 kepçe kıymalı patlıcan
3 y.k yoğurt
kaşıklar tepelemeee

çok geç kaldım anca öğle yemeğini yedim
yalnız çok çok memnunum eskiden kan şekerim hemen düşerdi ve acil bişiler yerdim bi iki saatte bi sürekli..
artık karın yağlarımı azalttığımdan beri eski açlık ataklarını yaşamıyorum
sanırım karın yağları insülin mekanizması direk etkiliyo..

Kızlar hepinize sevgiler saygılar bugün yediklerimi yaptıklarımı anlatıyim hemen :)
gece 3 buçukta yattığım için sabah 11 buçukta kalktım
1 dilim kepek ekmeği,biraz light peynir yarım domates yedim
20 dakika egzersiz yaptım yoğun kas çalıştırdım.
duşa girdim
saat 1 buçuk oldu bitki çayı içtim
saat 3 buçukta 1 adet nektari yedim
şimdilik bu kadar:)

selam canım olumunekankayizsmile

diyet kelimesi bilee insanı yemeğe yönlendiriyor canım eyvahedigeldismile

çok değil bebişim sütlü tatlı olmasa yada yarım olsa iyi olurmuş ama olmuş artık afiyet olsun zemuszemus

ayyy bizim kizlardan hic ses seda yok bu haftaki kilo bildirimini cok merak ediyorum acikcasi :)))))

bende meraklardayım sabah regl olduğum için benim bildirim haftaya kaldı sempatiksalakcinni

cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkis

bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:

sağol canımmmmmmmmm :kedi:

patlıcan yemeyi özledimmmmmmmm :gitme: :gitme: :gitme:

edaaaaaaaa kahrımdan gidicem şimdi :1closedeyes: anacım çok az yiyosun sennn Allah korusun tansiyonunu filan düşecek bişey olacak korkuyorum vallahi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…