- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.341
canim ne guzel bir kilodasin tam benim istedigim gibi boy kacti senin???ve ne kadar zamanda verdin kilolarini???slm
Erken kalkıcam dedim ama olmadı Alarmı bir güzel dokuza kurmuşdum ama kapatıp devam etmişim uykuya. :)
12:00 " k. kase special K (Üşendim kahvaltı hazırlamaya böyle zamanlarda kurtarıcım gibi oluyor)
Birazdan da elma yemeyi planlıyorum ara öğün olarak.Şimdilik bu kadar...
ya arkadaşlar kudurcam ! birtürlü kilo veremiyorum bi diyet listesi hazırlamıştım kendime net'ten bulup onu bi kaç gün denedim bi kaç kilo verdim ama dayanamıyorum sanki yicekler gel ye beni diye bağırıyolar
bazılarıda kilon iyi vücudun güzel mafetme kendini diyip caydırıyolar ama ben tığ gibi olmak istiyorum
bu o diyeti yapmadan önce kilom 68falana diyeti yaptım 65 oldum
Hedef kilom 55 falan
napmam gerek ? nası kendimi motive edebilirim ?
:lepi:leslie ne cnm??
ben çıktım bi buçuk saat yürüdüm
cevahirde theshe diye bi bijuteri açılmış migrosun katında hemen girişte solda
%50 indirim var açılış diye yarın da varmış
baya güzel takılar var ben çok beğendimm
taşlı olanların pırıltısı da süper
yarın almayı planlıyorumm bi kaç parça
süslüden sadeye baya çeşit var yalnız gümüş değiller ama kalite duruyolar bence..
Walk at home by Leslie Sansone programı varya cnm
popülerite güzel şey boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 Nedemezsin o telefonlar olsa olsa eşimden ne yemek var, Yada annemden naptıın bu gün raporu
güzel menü cnm
günaydınnn hanımlar
tmm canımm
cosmo çoktan bitti :hulya:
dün eylülün instyle dergisini buldum bi yerde karıştırdım beğendim de baya..
yani cosmonun yerini tutamaz ama hoş fikirler ve tüyolarvardı.. daha çok moda ağırlıklı..
cosmonun 174 sayfasındayım sonbaharr krayosyonu sarışın bi hatunu giydirmiş ler yaa kıyafetten çok şaçalrı dikk aaetimi çektiiii:kedi:çok hoşş
patlama yaşamışsınn meliscim normal ama kaç gün mahrum kaldın hepsini aynı güne sıkıştırmışsın keyif aldıysan bozma moralciğini bi de biraz arttır porsiyonları hedefine yaklaştıkça ben öyle yapmıştım sonra normale dönünce kilo almiim diye
çok yedimm amaaa yaa utandımm kıtlıktan çıktım sankiii..
midem şişti bidaha yememe galibaa diyomm:)ama dayanamadımm...cuma günüüü yansırmı bilmiyorum kiloyaa oliş
]
süperrr menüüü kuşmm:lepi:
Öğün atlama kuşum hem az yemişsinbuğünkü menümm
sabah 1dilim kepeepk ekemekk kahvaltı
ögeln hiç
akşam bi tost ayran doamtes biberr...elmaa
günaydın lokumlarımmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Günaydın nafcım opuyorumnanaktan
lütfen beni yuhlamayınızzz :tomato: işlerimin yoğunluğu nedeni ile gelemedim ama özledim sizi opuyorumnanaktan
geçmişi okuyorum ve hemen geliyorum zemuszemus
hoşgeldin canım seni aramızda görmekten mutluluk duyarız a.s.
güzel cezalar veriyorsun kaydirigubbakcemile5
bencede
:roflol::roflol::roflol:
nasıl bişey acaba o hamursuz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
benimde eşim içiyor ama pek kokusu sinmez üstüne parfümle yıkandığı için :roflol: :roflol: :roflol:
Ne yapsa etse siner cnm.
:mymeka:
aramıza hoşgeldin cnm a.s.
geçmiş olsun mehaycım olumunekankayizsmile
ben yoktum ya ondandır sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hayır dengeli değil canımlmaz:
tmm cnm öpüyorum olumunekankayizsmile
hepsini senmi yedin akannehir akannehir
yoğundum balım :kedi:
akannehir akannehir akannehir
asyacım nasılsın keyfin nasıl :ecrin_bebek:
işlerim yoğundu gelemedim canım :kedi:
dikkat et balım olumunekankayizsmile
neşe cuma günü bekliyorum kilo bildirimine opuyorumnanaktan
yazık pisiciğe yaa
işlerim vardı canım ondan gelemedim :kedi:
mevsimselmiş kuaförüm söyledi :hulya:
ohh yarasın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hoşgeldin canım hayırlısı ile beraber veririz kilolarımızı olumunekankayizsmile
yağlı göbek :roflol: :roflol: :roflol:
hangi listemiz :uhm:
Cuma günü bildirim yapılan listeden bahsettim cnm her seferinde kopyalayıp değiştirmiyormuydun Edit olmayınca baştan mı yapılacak herhafta
alalım canım ne demek olumunekankayizsmile cuma günü bildirim günü saat 17:00 ' e kadar :hulya:
evet kuşum ondan gelemedim :kedi:
telefonlaşırız bebişim olumunekankayizsmile
çok sağlıksız besleniyorsun canımlmaz:
Allah yardımcın olsun nazlım zor iş vallahi kaydirigubbakcemile5
şu lapa olayını yapamadım ben canım yaa bugün regl oldum bidaha denesem mi acaba kafamçokkarıştı
öğlen hiç milmaz:
Ben kahvaltının sıkı yapılmasından korkulmamasından yanayım (Sanki bütün kaçamakları o kaldırabilirmiş gibi geliyor)bu yüzden benim için güzel başlangıç.Öğlen iyi seçim :lepi: baklagil ben bunu yapamıyorum iştebugun bu saate kadar yediklerim bunlar:
sabah ceyrekten biraz az ekmek ,1 yumurta, peynir, 1 cay kasigi bal ve 3 tatli kasigi kiymali kavurma
ara 2 biskuvi ( 64 kalori) ve 1 elma
ogle 5-6 kasik barbunya yemegi ekmeksiz (sabah fazla kactigi icin)
ve 3 kasik yogurt
ara 1 sutlu tatli
aksamda sanirim izgara tavuk ve salata olucak
cokmu olmus kizlar yorum beklitorum??????
canim ne guzel bir kilodasin tam benim istedigim gibi boy kacti senin???ve ne kadar zamanda verdin kilolarini???
bence listeye gore diyet yapma insan o zaman hem daha cok yiyor hem cani surekli biseyler istiyor a.shani yasaklar tatli olurya o yuzden:1rolleyes:
ben kendimden biliyorum bunu listesiz hatta caninin istedigi seylerede abartisiz olarak yer verirsen daha saglikli zayiflarsin....
mesela tatli istiyorsan ya meyve ya meyveli tatli yada sutlu tatli ye.....yerimseniben
cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkisevettt saydım heheh :roflol: :roflol: yemiycem dedikçe gözüme soktularlmaz:
ama hiç tatlı yemedim :lepi: :lepi:
tmm canım kolay gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:kızlar bu arada dün resmen spora başlamış bulunuyorum zemuszemus zemuszemus
akşam saat 20:30 gibi eşime dedim beraber gidelim gelmedi bende çıktım parka aletlere gittim yakın zaten 1 saat aletlerde spor yaptım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
sabah bisiklet sürdüm 10 dk kaydirigubbakcemile2
bu akşam da karnım çok ağrımazsa bisiklet turu yapmayı planlıyorum olmadı parka gidicem yine sempatiksalakcinni
bence iyi cnmbugun bu saate kadar yediklerim bunlar:
sabah ceyrekten biraz az ekmek ,1 yumurta, peynir, 1 cay kasigi bal ve 3 tatli kasigi kiymali kavurma
ve 3 kasik yogurt
ara 1 sutlu tatli
:lepi:
Öğün atlama kuşum hem az yemişsin
tinkerbell senin rejim serüvenin ve düzenin bana çok benziyor valla opuyorumnanaktanBen kahvaltının sıkı yapılmasından korkulmamasından yanayım (Sanki bütün kaçamakları o kaldırabilirmiş gibi geliyor)bu yüzden benim için güzel başlangıç.Öğlen iyi seçim :lepi: baklagil ben bunu yapamıyorum iştehiç aram yok.Akşam ki planladığın menünde çok çok iyi. Sadece araları 1 porsiyon meyveyle geçiştirmeye çalışmak daha iyi bence
1.66 falanım herhalde . Ben 64 le başladım rejim serüvenime aslında Nasıl bir hırs geldiyse kaydirigubbakcemile3 her gün 1 saat yürüyüş düzenli beslenerek diğer topikte hedef kiloma ulaşmıştım. :) Ben öyle çok hızlı vermedim 4 ayfalan olmuştur herhalde Dengelemeye çalışıyordum hep ama yiyeceklerimi öğlen çok kaçırıysam akşam bende senin yaptığın gibi akşamdan kısıyordum mesela... Sadece ilk hafta 2 kilo daha sonraları 800gr 600gr devam etti. Öyle böyle verdim ama korumak çok zormuş yanlız :roflol: Ramazanda aldım ama 2 kilo hemen...
ve evet ben de zorlanıyorum korurken.. boshayallersmile
slm
Erken kalkıcam dedim ama olmadı Alarmı bir güzel dokuza kurmuşdum ama kapatıp devam etmişim uykuya. :)
12:00 " k. kase special K (Üşendim kahvaltı hazırlamaya böyle zamanlarda kurtarıcım gibi oluyor)
Birazdan da elma yemeyi planlıyorum ara öğün olarak.Şimdilik bu kadar...
ya arkadaşlar kudurcam ! birtürlü kilo veremiyorum bi diyet listesi hazırlamıştım kendime net'ten bulup onu bi kaç gün denedim bi kaç kilo verdim ama dayanamıyorum sanki yicekler gel ye beni diye bağırıyolar
bazılarıda kilon iyi vücudun güzel mafetme kendini diyip caydırıyolar ama ben tığ gibi olmak istiyorum
bu o diyeti yapmadan önce kilom 68falana diyeti yaptım 65 oldum
Hedef kilom 55 falan
napmam gerek ? nası kendimi motive edebilirim ?
bugun bu saate kadar yediklerim bunlar:
ve 3 kasik yogurt
ara 1 sutlu tatli
ayyy bizim kizlardan hic ses seda yok bu haftaki kilo bildirimini cok merak ediyorum acikcasi :)))))
cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkis
bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:
yine kimsecikler kalmamışşş
ara:
1 elma ufak
öğle:
3 y.k pilav
1.5 kepçe kıymalı patlıcan
3 y.k yoğurt
kaşıklar tepelemeee
çok geç kaldım anca öğle yemeğini yedim
yalnız çok çok memnunum eskiden kan şekerim hemen düşerdi ve acil bişiler yerdim bi iki saatte bi sürekli..
artık karın yağlarımı azalttığımdan beri eski açlık ataklarını yaşamıyorum
sanırım karın yağları insülin mekanizması direk etkiliyo..
cnm harikasın kesinlikle tebrik ederim seni alkisalkisalkis
bayramdan sonra bomba gibi dönmüşsün şekerim süpersinn :içelim:
bence iyi cnm
yalnız yarım porsiyon yap sütlü tatlıyı
mesela ben eşime daha büyük kaseler koyuyorum tatlısını, kendime aynı kaselerin ufaklarından aldım yaklaşık yarısı, aynı tatlıyı kendim için o ufak kaseler koyuyorum..
:lepi:
tinkerbell senin rejim serüvenin ve düzenin bana çok benziyor valla opuyorumnanaktan
ve evet ben de zorlanıyorum korurken.. boshayallersmile
opuyorumnanaktan Naber cnm
evet cnm benziyor ben de çok hızlı vermedim iyi kide öyle yapmışım kaydirigubbakcemile3 baksana yinede aldım geri... kimbilir hızlı verseydim ne olacaktı...Ben aslında iyi korurdum ramazan beni bozdu. Öğün atlamak işi bozdu.sıcaklardan da sporu bıraktım tabi. Senle ayrılan en önemli noktamız da bu ama :) sen sporu asla bırakmadın. alkisalkisalkis
Kızlar hepinize sevgiler saygılar bugün yediklerimi yaptıklarımı anlatıyim hemen :)
gece 3 buçukta yattığım için sabah 11 buçukta kalktım
1 dilim kepek ekmeği,biraz light peynir yarım domates yedim
20 dakika egzersiz yaptım yoğun kas çalıştırdım.
duşa girdim
saat 1 buçuk oldu bitki çayı içtim
saat 3 buçukta 1 adet nektari yedim
şimdilik bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?