- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.401
bende izleidmm sonunaa kadarrr güzel idzizydii://
Dizinin sonunda sinirlerim bozuldu ama...
gelidmm kuşum öglenleri pek giremedim.ohaoldumsmilemeliss nerelerdesin sen :hulya:
iygecler kızlarr ben geldim tabi kimse yok haliylee...
sabah 1dilim kepeek kahvaltı ...............öglen süt bebe büskütü 5 adett
akşam taze fasulye 4 adet etli sarma
nescafe
biliyorumm 4 adi adam içkiciDizinin sonunda sinirlerim bozuldu ama...1no2:
oliş çok haklııısn hemde çokk hem yavaşaldı hemde göbek çıktı yaarın ögeln girememm tartıldım ben 63.8 yanii aldım malesef(
neden öyle öğleni geçiştiriyorsun kuşum canın mı istemiyor normal yemek bilmiyorumkismile
biliyorumm 4 adi adam içkici1no2:
ne kötüydü. Hele o yengesinin saçını başını yolmak istiyorummmklava: :roflol: Amma içine girmişim dizinin
ya ben öglen pek yiyyimiyorum canımistemez..arda tost flkan yiyomm işte
aslında buğün şunu düşündüm nesfit 14 günlük diyet programı var...onu uyugulucam.....yarın alcam...sabah kahvaltı mı normalypacam pwynir domatesli
akşam ve öglen nesfit yiyicem 2 ahftaa
edaaaaaaaa kahrımdan gidicem şimdi :1closedeyes: anacım çok az yiyosun sennn Allah korusun tansiyonunu filan düşecek bişey olacak korkuyorum vallahi akannehir
o eskii oyuncu dansöz meral orhonsoy mu neydii gıııı:))sırnaşık şeyne kötüydü. Hele o yengesinin saçını başını yolmak istiyorummmklava: :roflol: Amma içine girmişim dizinin
special K nın kini mi diyorsun. oysa eğer ben bazen sabahları yada öğlen günde 1 öğün yiyorum onu. 2 Öğn yapma bence onu teke indir Geri kalan öğünlerede sebze ve protein koy
o eskii oyuncu dansöz meral orhonsoy mu neydii gıııı:))sırnaşık şey
bilmyorum adını ben ilk defa gördüm galiba onu
bunee böylee bee hep çikolya tatalıı yemek yesen bukadarr diyet için ugraşmanki....olmmaış bugünkü mneüüü sebze meyvee tükettt....tatalı krzizi içinde yogurda tarçın yada sevgiğin bi meyve reçeli 1 çay kaşıgı tatalandırrr:gitme:kıızzz valla diyet değil benimki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ama miğdem mi küçüldü nedir.
eyvahedigeldismile
sabah
1dilim kepek ekmeği
yarım domates
biraz light peynir
yedikten sonra 20 dk egzersiz yaptım ve bir nektaride kalmıştık
saat 5 te yoğurt yedim yarım kase, yarım yağlı olanından
sonra gezmeye gittik
orda saat 6 da 1 tane muz yiyebildim
saaat 7 de 2 tane madlen çikolata(bitter)
saat 9da bisküvili pastalar olur ya onlardan, yarım dilim
saat 11 de süt
saat 12 de de biraz bitter çikolata
te bu kadar walla yemek yemeye vaktim kalmadı, yarım saat de yürüdüm :S dengesiz biliyorum ama valla yemek yemeği unutmuşum
bilmyorum adını ben ilk defa gördüm galiba onu
hiçs sevmedimm uyuzz oldum kıskançtıı..kafamçokkarıştı
kıızzz valla diyet değil benimki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canımın istediği şeyi,canımın istediği zaman,canımın istediği kadar yiyorum ama miğdem mi küçüldü nedir.
eyvahedigeldismile
sabah
1dilim kepek ekmeği
yarım domates
biraz light peynir
yedikten sonra 20 dk egzersiz yaptım ve bir nektaride kalmıştık
saat 5 te yoğurt yedim yarım kase, yarım yağlı olanından
sonra gezmeye gittik
orda saat 6 da 1 tane muz yiyebildim
saaat 7 de 2 tane madlen çikolata(bitter)
saat 9da bisküvili pastalar olur ya onlardan, yarım dilim
saat 11 de süt
saat 12 de de biraz bitter çikolata
te bu kadar walla yemek yemeye vaktim kalmadı, yarım saat de yürüdüm :S dengesiz biliyorum ama valla yemek yemeği unutmuşum
hiçs sevmedimm uyuzz oldum kıskançtıı..kafamçokkarıştı
Hemde ne kıskanç bulamadım adını google da
Sumru Yavrucuğun oyunculuğunu çok severim Birde fakir olan çocuğun engin akyürek galiba adı
Hemde ne kıskanç bulamadım adını google da
Sumru Yavrucuğun oyunculuğunu çok severim Birde fakir olan çocuğun engin akyürek galiba adı
hee o degişmişş galibaa yabancı dammatta oynamıştı demiiiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?