- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.361
asya nasılsın cnm opuyorumnanaktan Bence iyi ama o kola işte bozuyor aslında eve sokmamak lazım. Bizde eşim sağolsun pek bir sever böyle şeyleri ne kadar engellemeye çalışsamda, bir iki dirensemde bende bazen içiyorum :)bende bugün yediklerimi yazıyım sabah
1.5 tost sucuklu ve kasarlı cay
öğle
spagetti çok az çok azda corba
sabahla öğle arası biraz fındık yedim bi nescafe içtim 2 bardak kola içtim
aksamda bulgur pilavı ve cacık yapcam buda aksamki menüm
nasıl kola kahve olmasa iyi dimi
:roflol: kendin bittin şimdi arkadaşlarına mı sürüyorsun. Geçen gün gittim kendime 5-6 renk oje aldım senden ve olaladan özendim:)) bayanssulusmile French yapmak için flormar 310 ve 077,305. Ben bu güne kadar 319 la ve Kalyonla işi götürüyordum:)) Geri kalmışım Meğer millet artık bunları kullanıyormuş daha doğalmış hakikatende daha güzel durdu.ben arkadaşa oje süreyim geliyorum hemencik bayanssulusmile
tinkerbell sen kaç yıllık evlisin benimde esim benim kola almama kızar ama ben kolasız yapamıyorum
8,5 oldu cnm Benim eşim abur cubura asitli içeceklere çok düşkün
bende bugün yediklerimi yazıyım sabah
1.5 tost sucuklu ve kasarlı cay
öğle
spagetti çok az çok azda corba
sabahla öğle arası biraz fındık yedim bi nescafe içtim 2 bardak kola içtim
aksamda bulgur pilavı ve cacık yapcam buda aksamki menüm
nasıl kola kahve olmasa iyi dimi
bu hafta bende bildirimden yırttım 1 kilocuk aldmıstım ya o yüzden bu yırttım regliyim bende bu hafta
:roflol: kendin bittin şimdi arkadaşlarına mı sürüyorsun. Geçen gün gittim kendime 5-6 renk oje aldım senden ve olaladan özendim:)) bayanssulusmile French yapmak için flormar 310 ve 077,305. Ben bu güne kadar 319 la ve Kalyonla işi götürüyordum:)) Geri kalmışım Meğer millet artık bunları kullanıyormuş daha doğalmış hakikatende daha güzel durdu.
kızlar ben kaçtım hadi görüşürüz 1-2 saate yine gelirim inş.
kola olmasa iyiymiş canımolumunekankayizsmile doktorum sağolsun bana yasakladı çok canım çekerse birkaç yudum alıyorum artık
:jeyyar: :jeyyar:
arkadaşı da ayarttım :roflol: :roflol: gülegüle kullan ojelerini canım benim zemuszemus
tabi canımmm devir değişti artık renkli french yapıyolar şekerim geçenlerde gördüm kıskandım bende yapıcemmm :roflol: :roflol: :roflol:
olala bana oje bloğu aç bedavaya ojelerde gelir dedi hala düşünüyorum delikafadulden delikafadulden
Bu arada akşam için ayşe kadın fasülye yapmıştım.1 dilim t. buğday ekmekle yidimm .Geç kalktığım için saatler sarkıyor Yeşil çayımı içiyorum şimdi. Akşam aynı şeyi yemek istemiyorum .şimdi yanına ne yapsam karar veremedim neyse artık onu yerim sadece salatayla...
Açsana gerçekten tam senlik zemuszemus
Benim ojem hep 319 birde kırılmasın diye Kalyon. Benim zamanım da öyleydi ama şekerim ne biliyimm :roflol: Şimdi şimdi Kırmızı bazen sürüyorum. Sevmeyede başladım.
Kıza sordum zaten ne var şimdi frenc seti ne veriyosunuz diye o tavsiye etti bunlar artık diye. Ama gerçekten hastalıkmış bu aldım ogün sürüp silip hepsini deniyip durdum.zemuszemus
çocuk var mı sende
Çıktın zannettim cnm seni sayfayı dönünce gördüm kusura bakma ..
Yok cnm benim .Bizim bir problemimiz var. Normal yolla çok zor dediler mikro denedik geçen sene bir düşük yaptım. Bu kilolanmamda bu yüzdendi zaten.(İğnelerden) Yakın bir zamanda tekrar deniycez Allah izin verirse..
seviyorsan domatesli makarna yap canım hımmmmmmm cokacimcoook
Ay ay kendimi durduramam Naf makarnada hele dometesli -tatlicadiarzu- Sevdiğim şeyleri çok yapmamaya çalışıyorum Belki plav diyorum 2 kaşık falan yerim salatayla birazda fasülyeden susuz atlatırırm bu günü
40-50 tane ojem var biraz çoğalması lazım blog açmak için canım şimdiden başlarım resim çekmeye ilerde açarım belkim belli olmaz bana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
evet hastalık oluyor bende yeni oje aldım mı her gün değiştiriyorum ojeyi silip sürüyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
eşim gitti paracıklar diyo :roflol: babamda sür para sil para derdi bekarken :roflol:
ne bu erkeklerden çektiğimm :roflol: :roflol:
birde bende şu durum var ojeyi beğendiysem yedekliyorum ya biterse ya üretimden kalkarsa diye :icecream: :icecream:
Allah hayırlısı ile bebişini kucağına almanı nasip etsin :ecrin_bebek: canımm darısı isteyen herkesin başına inşallah :Saruboceq:
şimdi raffaello yedim bitane :1rolleyes: yaa bizim kızlar bana kötülük yapıyolar :kedi:
akşam yemeğine benimde dolma var dün yedik akşama yemek istemez canım salata yapıcam kendime şöyle güzel bol yeşillikli peynirli bir salata hımm nefis cokacimcoook
sonra da olalayı dinliycem ve şeftali yiycem gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?