Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günlük 2 kere mısır gevreği yedikten sonra üçüncü öğünün düşük yağlı ancak beslenme düzeni açısından zengin olması gerekmektedir. Abur cubur olarak meyve,sebze, yağsız yoğurt ve K Bar tercih edilebilir. İçecekler için tüketim sınırı olmayıp, doğal meyve suları, su ve soda önerilir. Alkolden kaçınmak gereklidir. Kalori sayılmasına gerek yoktur.
Örnek Beslenme Planı:
Kahvaltı: 1 kase yağsız süt ile hazırlanmış, çilek ya da çikolata sosu ile zenginleştirilmiş mısır gevreği
Ara öğün: Elma
Öğle Yemeği: 1 kase yağsız süt ile hazırlanmış meyve eklenmiş mısır gevreği.
Ara öğün: Havuç ya da K bar
Akşam yemeği: Fırında pişirilmiş patates, brokoli, bezelye ile birlikte yağsız balıklar, yağsız et ya da tavuk ızgara
Tatlı: muz, meyve salatası ya da meyveli yoğurt
Diyetin kendine özel bir egzersiz planı olmamasına rağmen günlük 30 dakika hafif egzersiz önerilmektedir.
Avantajları: Kalori sayma zorunluluğu yoktur. Diyeti izlemek ve uygulamak kolaydır. Bilimsel olarak insanların %75′i için uygundur. Kahvaltı diğer diyet programlarına göre daha zengindir. Mineral ve vitamin girişine izin verir. Kahvaltıyı atlayanlar için kolay uygulanabilirdir.
Dezavantajları: Sürekli aynı öğünü tekrarlamak can sıkıntısına ve diyetten soğumaya olanak verebilir. Meyve ve sebzelerle zenginleştirilmiş olmasına karşın temelde vitamin ve minerallerin yeteri kadar alınamamasına yol açabilir. Mısır gevreği tek başına yeterli bir lif kaynağı değildir. Açlık hissetmeyi engelleyemez. İki haftalık süreçten sonra beslenmeye dikkat edilmediği takdirde verilen kilonun hızla geri alınması mümkündür.
Şüphesiz ki bu diyet ürünü pazarlamak isteyen üretici tarafından planlanmış ve satışa yönelik bir üründür. Buna rağmen önemli doktorlar tarafından desteklenmekte ve yağ girişini kısıtladığı gerçeği de göz önünde bulunmaktadır.
Bu diyet sağlıklı bir beslenme tarzına geçiş yapmak isteyenler için iyi bir başlangıç olabilir. Mısır gevreği yüksek glisemik indeks oranı nedeni ile açlık hissedilmesine neden olan bir besindir. Bu nedenle diyet bitirildiğinde sağlıklı bir beslenmeye geçilmez ise kaybedilen kilolar

evet bu kuşum

kızlar bugün hiç yemek yiyemedim misafirlikteydim kötü düzensiz bi gündü yarın daha düzenli olacak 1000 kalori felan yedim çok azdı

kızlar günaydınnopuyorumnanaktan

oliş çok haklııısn hemde çokk hem yavaşaldı hemde göbek çıktı yaarın ögeln girememm tartıldım ben 63.8 yanii aldım malesef(
meliscim kızdım sana ama kızarsam belki dinlersinn diyee bayanssulusmile

erkenciyim sanırımm

nafcım birazdan çıkacağım için ilk kilo bildirimini ben yapayım
geçen cuma ve ondan önceki cuma 51.7'ydim
şimdi 52.0'ım yani 300 gr almışım
bayram dönüşü 51.6 idim ama demek ki yine de almışım.. pastırma krizlerimin katkısı var sanırımm bilmiyorumkismile

dün akşam:
bi bçk kepçe kıymalı patlıcan
havuç-roka-maydonozlu salata
1 dilim ekmek
2 y.k pilav
1 y.k sade dondurma

yatmadan önce canım minik tofee şekerlemelerden çekti normalde hiç çekmez, 3 tane de tofee yedim

sabah:
az şekerlikahve
minik yumurta
3 minicik yeşil zeytin
k.k'dan az peynir
1 t.k tereyağı
çilek reçelinden 1 çilek
2 dilim beyaz ekmek

miktar aşırı değildi ama çeşidi abartmışımm

kızlar görüşmek üzere özge olmayınca en erkenci ben oldumm inşallah güzel bi tablo olur öptümm

günaydınnn ballı lokmalarım benimmmmm opuyorumnanaktan

geçmişi okuyup geliyorum hemencik

kızar gunaydınlar
menulerımı paylasımda bulunamıyorum kusuruma bakmayın cok yoğun gunlergecırıyorum
bgn de kılomu bıldırıp cıkacagım hemen ewı toplayıp kızımı okuldan almaya gıtcem ordan sağlık ocagı ve markete gecıcem benı bır sure bu sekılde ıdare edın lutfen
kilom 62.8 cok mutlu oldum cok dıkkat edemıyorum da bu sb cok mutlu oldum sadece yuruyusumu aksatmıyorum gıdılcek yeler araba yerıne yuruyuorum bol bol aksam yemeklerını geçe bırakmada n az mıktarda yıyorum ama herseyden yıyorum dıet menulerı yapamıyorum su aralar kendıme

oliş çok haklııısn hemde çokk hem yavaşaldı hemde göbek çıktı yaarın ögeln girememm tartıldım ben 63.8 yanii aldım malesef(

not aldım cnm olumunekankayizsmile

akannehir akannehir

tmm cnm olumunekankayizsmile

Allah kavuştursun kevsercim sıkma canını bak askerlik düşecek diyolar boshayallersmile

ben geç kaldım bu sabah bebişim eyvahedigeldismile

günaydın canım nasılsın olumunekankayizsmile

tmm senide not aldım olumunekankayizsmile

günaydın nazlım tmm not aldım canım olumunekankayizsmile

Allah yardımcın olsun canım olumunekankayizsmile

dün akşamki menüm

2 kepçe çorba
salata

1 hurma
1 ceviz
vee eşim cips almış dayanamadım birazcık yedim :kedi:

sonra 45 dk tempolu (nerdeyse koşar gibi ) yürüdük eşimle olumunekankayizsmile
10 dk bisiklet

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
şekersiz çay

günaydınlaar. bende şimdilik kilo bildirimi yapıp çıkayım. bu haftanın abartmasını böyle ödüyorum iştee 82,500 çıktım sabah tartıda. ama akşam o kadar çok yedimkiiii.içli köftee çerez turşu abarttım yani. sırf bir günün abartmasıyla bile olmuş olabilirim böyle. neyse umarım haftaya artık hem düzenli gelir hemde kilo veririm. şimdilik bende kaçıyorum öptümm.

günaydın kızlar,
dün akşam yarım kase çorba koca bir tabak salata 3 adet form bisküvi ve aktiva 2 tanede bitter madlen yedim
sabah kahvaltıda yağda yumurta vardı bugün bu arada çizelgeyi nasıl değiştireceğim?

afiyet olsun canım görüşürüz boshayallersmile

günaydın neşecim tmm not ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…