Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın cnm

form bisküvilerden uzak dur bence yararlı değiller onun yerine bir dilim ekmek yeseydin daha iyiydi kaydirigubbakcemile

ben değiştirmiyorum her seferinde yeniden yapıyorum çizelgemi sende öyle yap istersen olumunekankayizsmile

başlangıç ve hedef kilonu alayım canım listeye ekleyeyim senide kaydirigubbakcemile2

kıyamam sana canım benim yaaa..benimkide askerdeydi bitti bayram öncesi çok şükür.hemde hakkari çukurcadaydı.çok zor günler geçirdik.ama sabrettik ve atlattık.üzülme ilk başta çok zor geliyo ama zamanla alışıyosun.psikilojisi çok bozulcak herşeye sinirlencek seni çok kısıtlicak sen sivilde o askerde oldugu için aklı sende olcak.ama sen hep alttan alan taraf ol.sakın gurur yapma üstüne gitme sık dişini.askerden sonra sana bunun teşekkür etcek.benimki öyle dedi.bana kimse katlanamazdı helal olsun sana dedi.hakkın çok üzerimde dedi.sakın ağladıgını üzüldüğünü belli etme ona.hep moral ver.hep destek ol canım.canın sıkıldıgında benimle konuşabilirsin.sadece dua et de doğuya güneydoğuya düşmesin.çarşıya bile çıkarmıyolar onları orda.

kızlarrrrr günaydın hepinize nasılsınız fidanlarım opuyorumnanaktan
nafcımm benim kilomu 72 olarak eklersen sevinirim :jeyyar: parantez içinde belirtmek zorundayım (bu regli oldugum halde çıkan kilom kızlar.gece regl oldum)hava atmak gibi olmasında bilemiyorum yani hihoyyyt 2 kilo vermişim kızlar.

günaydınnnnnnnnn

vaayyy vayyy vayyyy mervecimmm bu ne güzelll bir haber böyleee :lepi: :lepi:

tebrik ediyorum seniiii a.s. yakın olsak kucaklardım darısı başımaaa darısı başımaaaa diye sallardım :roflol: :roflol:

bende haftaya coşarım inşallah boshayallersmile

tabi sevgilin geldiii moral tavan yaptı sende hihoyyyt bide nişanlansan demek ki durduramıycaz seni kuruyup gideceksinn olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bak daha bi gaza geldim naaaffff yirim seni yirrr Şeniz ay darısını başınıza yaa inşallah :lepi: nişana kadar 65den aşağı incem nişan kurbandan sonra her an olabilir.en geeççç karne tatili :kedi: çok gaza geldim kızlar çoookkk.bugün regliyim sancım çok var ama 3. günden sonra geçiyo.sonra spora başlıyorum yeidennn delikafadulden

aminnnnnnn canımmm hadi hayırlısıylaa nişanlık hallerini görürüz inşallahhhh olumunekankayizsmile

bende regliyim ama dün yürüdüm 45 dk koşar gibi sempatiksalakcinni bugünde gidicem spora hazır gaza gelmişkenn tam gaz devammmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın asyacımm iyiyiz canım sen nasılsın olumunekankayizsmile

ben ilk başlarda çok güzel spor yapıyodum yaa.her sabah 2 saat spor yaptım cumartesi pazar demeden.ramazandan 1-2 hafta önce bi bıraktım.gerç ramazanda akşamları yürüdüm ama o sporumun yerini hiç doldurmadı.vücudumda çatlaklar var tmm ama abartılı deil spordan dolayı.ve git gide kayboluyo

keşke bende sabahları spor yapabilsem ama günlük proğramım hemen hemen şöyle ;

sabah 6:30 da kalkıyorum 07:00 de evden çıkıyorum 08:00 de şirkette oluyorum akşam 18:15 de şirketten çıkıyorum 19:15 gibi evde oluyorum yemek hazırla,sofra kur kaldır çay kahve derken saat 21:00 oluyor spor saatim ancak 21:00 de başlayabiliyor

eee ütü,çamaşır,temizlik,marketi pazarı derken halim kalmıyor sonra böyleee şişiyorummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evli olunca öyle oluyo canım yaaa.ben evlenince memlekette olcam oraya gelin gidiyorum yani.e sahil kesimi.5 dk da sahildesin.sabah akşam miss gibi yürüyüşümü yapcam evlenincede

evli olunca öyle oluyo canım yaaa.ben evlenince memlekette olcam oraya gelin gidiyorum yani.e sahil kesimi.5 dk da sahildesin.sabah akşam miss gibi yürüyüşümü yapcam evlenincede

hadi yaa ne güzell canımm olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizzz bugün bildirim günüü haydii topiğimize lütfennn kaydirigubbakcemile

selam kizlar nasilsiniz canlarim???
mervecim çatlaklarim var zamanla kayboluyor demissin ama ne yazikki çatlaklar kaybolmaz ve dunyanin hicbiryerinde kesin tedavisi yok canim sadece rengi degisir ten rengi aldigi icin daha az gorunur....

evet yaa kimse yok bugün çok sessiz.bende sancıdan ölüyorum ama annemle ev temizlicez şimdi

kıyamam canım yaa :1hug:

aslında ben pazartesi tartılmıştım sabah yine pazartesi tartılacaktım ama madem bugün bildirim günü buyrun ilk bildirim benden 64.2

kız bildirim yapıyoruz sabahtan beri sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…