- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.461
günaydın kızlar,
dün akşam yarım kase çorba koca bir tabak salata 3 adet form bisküvi ve aktiva 2 tanede bitter madlen yedim
sabah kahvaltıda yağda yumurta vardı bugün bu arada çizelgeyi nasıl değiştireceğim?
herkese slm kızlar burda olanlarada ii geceler..kaç gündür paylaşımda bulunamıyorum ..nafcım bu hafta izinli diye geçsen beni bildirimden sonra devam edicm..canım sıkkın kızlar erkek arkadaşım askere gitti bugün teslim oldu kendimi hiç ii hissetmiyorum iştahımda yok diyetide saldım..
kızlarrrrr günaydın hepinize nasılsınız fidanlarım opuyorumnanaktan
nafcımm benim kilomu 72 olarak eklersen sevinirim :jeyyar: parantez içinde belirtmek zorundayım (bu regli oldugum halde çıkan kilom kızlar.gece regl oldum)hava atmak gibi olmasında bilemiyorum yani hihoyyyt 2 kilo vermişim kızlar.
canım başlangış 65 hedef 55
günaydınnnnnnnnn
vaayyy vayyy vayyyy mervecimmm bu ne güzelll bir haber böyleee :lepi: :lepi:
tebrik ediyorum seniiii a.s. yakın olsak kucaklardım darısı başımaaa darısı başımaaaa diye sallardım :roflol: :roflol:
bende haftaya coşarım inşallah boshayallersmile
tabi sevgilin geldiii moral tavan yaptı sende hihoyyyt bide nişanlansan demek ki durduramıycaz seni kuruyup gideceksinn olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bak daha bi gaza geldim naaaffff yirim seni yirrr Şeniz ay darısını başınıza yaa inşallah :lepi: nişana kadar 65den aşağı incem nişan kurbandan sonra her an olabilir.en geeççç karne tatili :kedi: çok gaza geldim kızlar çoookkk.bugün regliyim sancım çok var ama 3. günden sonra geçiyo.sonra spora başlıyorum yeidennn delikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız?
aminnnnnnn canımmm hadi hayırlısıylaa nişanlık hallerini görürüz inşallahhhh olumunekankayizsmile
bende regliyim ama dün yürüdüm 45 dk koşar gibi sempatiksalakcinni bugünde gidicem spora hazır gaza gelmişkenn tam gaz devammmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:
günaydın asyacımm iyiyiz canım sen nasılsın olumunekankayizsmile
ben ilk başlarda çok güzel spor yapıyodum yaa.her sabah 2 saat spor yaptım cumartesi pazar demeden.ramazandan 1-2 hafta önce bi bıraktım.gerç ramazanda akşamları yürüdüm ama o sporumun yerini hiç doldurmadı.vücudumda çatlaklar var tmm ama abartılı deil spordan dolayı.ve git gide kayboluyo
evli olunca öyle oluyo canım yaaa.ben evlenince memlekette olcam oraya gelin gidiyorum yani.e sahil kesimi.5 dk da sahildesin.sabah akşam miss gibi yürüyüşümü yapcam evlenincede
evet yaa kimse yok bugün çok sessiz.bende sancıdan ölüyorum ama annemle ev temizlicez şimdi
aslında ben pazartesi tartılmıştım sabah yine pazartesi tartılacaktım ama madem bugün bildirim günü buyrun ilk bildirim benden 64.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?