Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz canlarim???
mervecim çatlaklarim var zamanla kayboluyor demissin ama ne yazikki çatlaklar kaybolmaz ve dunyanin hicbiryerinde kesin tedavisi yok canim sadece rengi degisir ten rengi aldigi icin daha az gorunur....
mehaycım benimki doğum çatlağı olmadıgı için kayboluyo valla.bundan 3 sene öncesinde 15 kilo kadar vermiştim ve hiç çatlak yoktu. o zamanlar kapalı deildim bikini bile giymiştim selülit çatlat sıfırdı.şimdide çok az kaldı ilk başlarda ciddi anlamda fazlaydı :jeyyar:
:)))) 1 kilo vermişim ya sevinçten gözüm birşey görmüyor ne yapayım

tebrikler canım hihoyyyt

:1no2:malesef bu soyledigin bilimsel olarak mumkun degil canim bunu butun doktorlarda soyluyor zaten catlaklar sadece incelir kilo verdikce yada rengi degisir bu kesin ve net bir konu...a.s

kizlar bugunku yediklerim soyle

sabah ceyrek ekmegin yarisi kadar ekmek 1 tatli kasigi bal, beyaz peynir, 1 domates ve cay

ara 5 sade biskuvi yedim ve 1 elma ara cok oldu ama ne yapayim bugunluk boyle oldu

ogle sadece salata yemeyi planliyorum

aksam 5 kasik turlu yemegi, 3 kasik yogurt ve 2 grisini

2 saat sonrada biorkac tane uzum yerim

yani dogum catlaklari gecmez digerleri gecer diye boisey olamaz mervecim mumkun degil bu....ama keske olsaydi ((

peki doğum çatlağı olmaması için ne yapmak gerekir mehaycım şimdiden öğrenelim ilerde faydası olur zemuszemus zemuszemus

salatanı nasıl yapıcaksın canım peynirlimi , tavuklumu cokacimcoook yoksa sadece yeşillik mi cokacimcoook

o zaman görünmicek kadar inceldi ve rengi deişti canım.bunun en mantıklı açıklaması bu olsa gerek

bende çatlak yok ama maşallah selülit var :roflol: :roflol: ondan kurtulmak içinde spor yapmam lazım ek bişeyler bakınıyorum ne yapabilirim diye kaydirigubbakcemile2

o zaman görünmicek kadar inceldi ve rengi deişti canım.bunun en mantıklı açıklaması bu olsa gerek
kesinlikle budura.s

canim sadece yesillik dusunuyordum ama sanirim bir parca mozerella peyniri ekliycemcokacimcoook

bu arada bende hic dogum catlagi olmadi cok korktugum biseydi ama cok dikkat ettim...bazilari her ne kadar cok dikkat ettim ama yinede oldu desede ben buna inanmiyorum mutlaka bir yerlerde hata yaptilarki oldu..mesela ya suyu az ictiler ya ani kilo artislari oldu yada karin bolgelerine nemlendirici krem yag v.s surmediler....

naf im ben karindaki catlaklardan cok korkardim cunku diger bolgelere gire cok fazla ve derin oluyorlarki cok cirkin bir goruntu oluyor haa birde burusuk bir hal aliyor karin inince ama bende hic olmadi...bacaklarimda ve bazi bolgelerimde catlak var bekarliktan ama onlar beni hic rahatsiz etmiyor cunku inceler....karin en onemlisi bence ve olmamali...

ben hamileligimin 3. ayindan itibarek badem yagi ve e vitamini iceren kakao yagi ve catlaga karsi krem kullandim her gun surekli surdum..ilk zamanlar gunde 2 defa son aylarda 6 aydan sonra heleki son ay 8 aydan sonra gunde 5 defa surmusumdur cunku karin cok geriliyor ve aci veriyor insana bende krem surunce rahatliyordum gevsiyordu ve yumusuyordu karnim cunku...
ikincisi bol bol su ictimki bu cok onemli vucut kuru kalmamali nemli olmaliki catlak olusmasin!!!
ucuncusu ise dengeli ve duzenli beslendim hamur islerinden kizrtmalardan uzak bol sebze meyveli bir 9 ay gecirdimcokacimcoook hayatimda en guzel beslendigim donem buydu kesinlikle keske simdide oyle beslenebilsem :çok üzgünüm:bu arada doyacak kadar yedim sadece abur cuburlari cok yemedim ama son aylarda yedim cunku benim ilk 6 ayim kusmakla gecti ki berbat bir hamilelik gecirdim diyebilirim su ictem kusuyordum o derece dusun...bir keresinde yedigim makarnalari kusmamaya calisayim tuteyim dedim agzimi sikica kapatmistim cok feci midem bulaniyordu oyle bir ciktiki midemden yukari yediklerim burnumun deliklerinden cikti buyun midemdeki makarnalar nefes falan alamadim cok kotu oldum...feciydi benim hamileligim tansiyonum dusuyordu 2 kere bayildim:1no2:ben ilk 4 ay hic kilo almadim bu yuzden ve ne aldiysam son aylarda aldim zaten son aylar 3 er 5 er aliniyor dikkat edilsede bu kacinilmaz ama ani kilo almaktan kacinmalisin mutlaka a.sve kesinlikle ayda 3 kiloyu gecmemeye bak canim...
iste hepsi bu canim ha birde hareket etmen cok onemli ben ilk 6 ay calistim benimki fabrikaydi hic oturmadim spor yerine gecmis oldu:dance:

vayyy harikasın canım yaaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bunların hepsini aklımın bir kenarına yazıyorum ileride mutlaka dinliycem tavsiyelerini canım çok teşekkür ederimmm cevapların içinnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. :1hug:

ayyy ilk defa bu kadar uzun bir yazi yazdim, hemde bikmadankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

konu bebişle ilgili olunca sıkılmamışsındır bence :kedi:

güzel bi yazı olmuş canım.bekarlara ve evli olupta çocuk yapmak isteyenlere çok güzel öneriler bunlar.yazdıklarını kesinlikle ilerde dikkat dicem teşekürler mehaycıımmm Şeniz

en cok arastirip ilgi gosterdigim bir konu oldugu icin SIKILMADIM sanirim birde isin icinde bebislerin anne karninda saglikli beslenmesi olunca tam benlik:lepi:

kizlar bir ara dogum sonrasi bacaklarimin ust bolgelerinde cok fazla catlagim oldugunu farkettim ve onlardan gunde sadece 20 dakika stepper yaparak kurtuldum ve bol su icerek tabi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…