Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benmki izmir gaziemirde yapıo şuanda acemiliğni canım..direk doğuya düşer diolar:gitme:..yolun çok çok başındayız daha 24 saat olmadı gideli..nafın dediği gibi 9aya düşecek faln diolar hayırlısı..yeme düzenim altüst oldu..böyle kilo verirmiyim yada nekadar sağlıklı olur oarsını bilemiyorum

ben aldıgım kilonun 10 kilosunu sevgilim hakkariye düşünce aldım eyvahedigeldismile ama sen benm yaptıgım hatayı yapma sakın dikkat et kendine

200 gramın lafımı olur hayatım iyi yapmışsın

anlayışlı arkadaşım benim olumunekankayizsmile

nafcım yapmıyaym diodum ama kilom aynı..yemek düzenim buaralar çok bozuktu yinede kilomu korumuşm..

tamam canım benim olumunekankayizsmile

gaziemir foçadan iyidir kevsercimm için rahat olsun olumunekankayizsmile izmirden doğuya düşmez tabi kütüğü izmir değilse ?

ben aldıgım kilonun 10 kilosunu sevgilim hakkariye düşünce aldım eyvahedigeldismile ama sen benm yaptıgım hatayı yapma sakın dikkat et kendine

akannehir akannehir akannehir

slm kızlar
Nafcım 54.4 hafta başında başladığım kilo bu gün ise 53.3 çıktım. 1 kilo 100 gr vermişim Hızlı başladım sanırım ilk hafta psikolojisi .diyelim.. 400 -500 gr vermek benim için haftada daha sağlıklı gibi geliyor hızla geri almak istemiyorum çünkü.

:1no2:malesef bu soyledigin bilimsel olarak mumkun degil canim bunu butun doktorlarda soyluyor zaten catlaklar sadece incelir kilo verdikce yada rengi degisir bu kesin ve net bir konu...a.s

malesef a.s
Kızlar kilo alıp verme dönemlerinde özellikle banyodan sonra bebe yağı sürmeye çalışın en azından cildinize. Ben özellikle basen bölgeme sürüyorum Kışın arttırıyorum deri daha kuru oluyor çünkü. Badem yağ, bebe yağ,herhangi bir losyon yeterki nem versin.

huuu huuu kızlar kimse yok muuu

nafcım spora devam etmeni alkışlıyorumm şekerimm
ama akşam azıcıkk yemişsin ızgara göğüs ekleseydin keşke
kahvaltın da çok iyi

mervecim tebrikler..

nafcım harika gidiyosun hiç bozma

:)))) 1 kilo vermişim ya sevinçten gözüm birşey görmüyor ne yapayım
tebrikler angel

grisinide yağ var mehaycım ekmek çok daha iyi

mehay sağlam yazmışsınn

kevsercim allah kavuştursun.. merak etme zamanla biraz alışırsın..

tinbkerbell sağlam kilo vermişsinn bu ne hız böylee

kızlar sessiz yine burası..

bugün bi saat yürüyüş yaptımm
şinav çektim
2 set de karın hareketi yaptım
hareketlere ara verdiğimden zor geliyor baya, ama 10 dk da sürse hiç yapmamaktan çok daha iyi..

ara:
1 elma ufak

öğle:
yarım porsiyon hamsi ama kızarmış galiba 7 tane falandı
3 y.k erişte
salata

ara
2 çay yarım küp şekerli
2 sütlü kahve az şekerli
1/3 ayçöreği (normalde yasak olmalı ama o kadar sıkı tutmuyorum canım çekerse)

kilomda pek fark yok ama karnım çok şiş nazarlara geldim valla...

bilgisayar değiştiğinden çizelgeyi yenilediğim adres kayıp çizelgem yanlış yani..

naf saat de 6ya geliyor kuşum seni görürüm diye düşünmüştüm bugün
harika gidiyorsun tatlım bozma sporunu
hele eşinin de sana katılması akşam gerçekten çok iyi

herkesi öptüm kocamjann kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

Sanırım ilkhafta metobolizmam şaşırıyor yeme düzenim ve spor değişince. iyi kilo veriyor geçiş döneminde. İlk rejimde de aynısı olmuştu ilk hafta 2 kilo vermiştim sanırım sonraları 600-500gr .devam etmişti. Veremediğim hafta bile olmuştu hatırlıyorum. aynı düzenek yiyorum bakalım ne olacak şimdi gerçi hedefim kısa bu sefer acelem de yok.
Asıl vermek değil korumak maharet benim için çünkü.

sistemde bakım var diyip durdu ne kadar sıklaştı artık
çöküyor site onlar da bakım yazıyor hayırlısı artıkk

bende 10 gün tık olmamıştı..
ben de aynı kalamadım eyvahedigeldismile sadece 400 gr fark ama göbeğim var anlamadım gitti lmaz:

kızlar ben geldim ama geçmişi okumadım hiç ama tablo göremedim nedense ???
belki bildirimde bulunmayan çok kişi olmuştur ya da nafın acil işi çıkmıştır boshayallersmile

pek sessizzzz bırrrrr

ya kızlar son bi haftadır kendimi iyi hissetmiyorum.. böyle tarif edemediğim bi kırıklık var öğleden sonra artıyor ve akşam tavan yapıyor.. parmağımı oynatasım olmuyor ve vücudum ürperiyor.. bu belirtiler ağrıyla başladı ya idrar yolları ya da üreme sistemi.. bazen sanki sol yumurtalığım ağrıyor.. siz yaşadınız mı hiç böyle bişi

akşam:
2 parça tavuk
çok fazla kaşık bulgur pilavı kendimi kötü hissedince yemeğe abandımm
1 dilim t.b ekmeği
yoğurt
yeşillik
2 ufak tofee şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…