- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.521
pek sessizzzz bırrrrr
ya kızlar son bi haftadır kendimi iyi hissetmiyorum.. böyle tarif edemediğim bi kırıklık var öğleden sonra artıyor ve akşam tavan yapıyor.. parmağımı oynatasım olmuyor ve vücudum ürperiyor.. bu belirtiler ağrıyla başladı ya idrar yolları ya da üreme sistemi.. bazen sanki sol yumurtalığım ağrıyor.. siz yaşadınız mı hiç böyle bişi
kızlar ben geldim ama geçmişi okumadım hiç ama tablo göremedim nedense ???
gelmemesisn daha kuşummnegüzel cnm sen çok kaçırma opuyorumnanaktan
Özlemezmiyim seni iyi geceler tatlım Öpüyorum çok :1hug:
kızlar günaydınnopuyorumnanaktan
meliscim kızdım sana ama kızarsam belki dinlersinn diyee bayanssulusmile
biliyorumm deedignde çıkktı zatenn offffffffeyvahedigeldismile
benim de
meliscim sakın öğle ve akşam nesfit yeme
sadece kahvaltı hazırlamaya vakit olmadıında ya da ne bileyim canın istemezse nesfitle geçiştir
nesfit kalori bombası kandırıyorlar gülüm ürünü satalım diye..
üstelik sen aldım diye daha da kısmayı planlıyorsun yediklerini
bence sebze pişir öğlenleri için
nesfitle kolaya kaçma ekmek ye daha iyi en azından kompleks karbonhidrat...içinde mısır şurubu glikoz şurubu falan yok.. üstelik daha ucuz.. daha sağlıklı..
çeşit çeşit yemekle uğraşmak zor iş ama sen hamarat hatunsun değer bence boshayallersmile
oyy olişimm canımsın saoll düşüncelerin benim için degerliiii aldım buğün maleseff paketi hiç açmadım daha 1 kasede 160 kalori varrrmış,15ğün yapım diyorumda bari o paketi bitrip bidaha almamm bu aradada yemek kısarım onu yegimde dengeleyim diyee ama bidaha almamm cnmm sözzboshayallersmile
var öyle hatun bi sürüü
tmm şekerim biz de böyle diyoruss boshayallersmile
fotoşop güzeli burda.evttttzemuszemus
yediklerin gayet düzenlii ve dengeli olişdün akşam:
bi bçk kepçe kıymalı patlıcan
havuç-roka-maydonozlu salata
1 dilim ekmek
2 y.k pilav
1 y.k sade dondurma
yatmadan önce canım minik tofee şekerlemelerden çekti normalde hiç çekmez, 3 tane de tofee yedim
sabah:
az şekerlikahve
minik yumurta
3 minicik yeşil zeytin
k.k'dan az peynir
1 t.k tereyağı
çilek reçelinden 1 çilek
2 dilim beyaz ekmek
miktar aşırı değildi ama çeşidi abartmışımm
kızlar görüşmek üzere özge olmayınca en erkenci ben oldumm inşallah güzel bi tablo olur öptümm
not aldım cnm olumunekankayizsmile
tamamm nafcım saololumunekankayizsmile
buğünkü menüm:)
sabah 1dilim bugday ekmegi 1çay kaşıgı bal.
ögeln 3 yemek kaşıgı kısır 3 adet etli sarma çay
akşm yogurt armut erik
sankii sen çok düzenli yiyion yarım domattess şunu tam yapsana kızızm yaaohaoldumsmileama az yemem lazımm kilo aldımm edaacokacimcoookaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırr çok azzz
sabah proteinin nerde?
doğru düzgün sebze yok :S
böyle sadece su kaybedersin canm
sankii sen çok düzenli yiyion yarım domattess şunu tam yapsana kızızm yaaohaoldumsmileama az yemem lazımm kilo aldımm edaacokacimcoook
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırr çok azzz
sabah proteinin nerde?
doğru düzgün sebze yok :S
böyle sadece su kaybedersin canm
sankii sen çok düzenli yiyion yarım domattess şunu tam yapsana kızızm yaaohaoldumsmileama az yemem lazımm kilo aldımm edaacokacimcoook
:roflol: akşam akşam beni güldürdü valla Yok cnm o domates tam olmaz CADIARZU ne kadar desek de bildiğini uyguluyor benpes ettim kendi bilir
ilginç gerçekten.. ama bende kırgınlık ve ürperti de var.. semptom giderici aldım işe yarar mı bilmiyorum ama dengem bozuldu..Bir iki gündür bende de tuhaflık var yumurtalığımda ağrı ... ufak ufak üşütüyorum diye düşündüm havalar malum biraz serinledi ve ben üstümü açıyorum uyurken. Spor yapıyoruz terliyoruz üzerimizde tutuyoruz bazen Ama şuda olabilir yumurta çatlama günün yaklaşmış da olabilir( gerçi 1 haftadır diyorsun halsizlik falan ama )Büyüdüğü içinde yumurtalığında basınç ağrı hissedebilirsin bu bazen olur bende hissederim.
meliscim cosmo 174 sfdaki hatunun saçları kahve ama??buğünkü menüm:)
sabah 1dilim bugday ekmegi 1çay kaşıgı bal.
ögeln 3 yemek kaşıgı kısır 3 adet etli sarma çay
akşm yogurt armut erik
çöküyor site onlar da bakım yazıyor hayırlısı artıkk
bende 10 gün tık olmamıştı..
ben de aynı kalamadım eyvahedigeldismile sadece 400 gr fark ama göbeğim var anlamadım gittilmaz:
belki bildirimde bulunmayan çok kişi olmuştur ya da nafın acil işi çıkmıştır boshayallersmile
tinkerbell ve makeup selam kızlar
geç dedginden kastıtt öglen 12 felanmıı ozman...şu domatesi tam yap bende sebxe yiycemm:roflol:canıııımm ben geç kalkıyorum sabh öğlen birleşio
aralarda herşeyi yiom canımın istediği
hiçbişeyimi ihmal edmiyorum sporumu bıgün yapamadım ama yapmayı planlıyorum
kız ben doyuorum ondan yiyemiorum ama saat başı atarm ağzıma bişe
benim dediğim böle verme kilo çünkü hemen geri alırsın bu şekil olmaz....
hee yaaa hep yarımmmoffffffffffalsanaalsanasmile:roflol: akşam akşam beni güldürdü valla Yok cnm o domates tam olmaz CADIARZU ne kadar desek de bildiğini uyguluyor benpes ettim kendi bilir
canımsayfaa176 sonbahar şıklıgııı aynı tarzı yakalamak için zara debansms.massimoo dutttiii marsk speess felna ..ordaki kızzzz sarı röfeleleiiyerimsenibenmeliscim cosmo 174 sfdaki hatunun saçları kahve ama??
geç dedginden kastıtt öglen 12 felanmıı ozman...şu domatesi tam yap bende sebxe yiycemm:roflol:
hee yaaa hep yarımmmoffffffffffalsanaalsanasmile
canımsayfaa176 sonbahar şıklıgııı aynı tarzı yakalamak için zara debansms.massimoo dutttiii marsk speess felna ..ordaki kızzzz sarı röfeleleiiyerimseniben
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?