Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bir iki gündür bende de tuhaflık var yumurtalığımda ağrı ... ufak ufak üşütüyorum diye düşündüm havalar malum biraz serinledi ve ben üstümü açıyorum uyurken. Spor yapıyoruz terliyoruz üzerimizde tutuyoruz bazen Ama şuda olabilir yumurta çatlama günün yaklaşmış da olabilir( gerçi 1 haftadır diyorsun halsizlik falan ama )Büyüdüğü içinde yumurtalığında basınç ağrı hissedebilirsin bu bazen olur bende hissederim.

negüzel cnm sen çok kaçırma opuyorumnanaktan

Özlemezmiyim seni iyi geceler tatlım Öpüyorum çok :1hug:
gelmemesisn daha kuşumm

buğünkü menüm:)
sabah 1dilim bugday ekmegi 1çay kaşıgı bal.
ögeln 3 yemek kaşıgı kısır 3 adet etli sarma çay
akşm yogurt armut erik

sabah
1dilim kepek ekmeği
yarım domates
biraz light peynir
1 adet zeytin
öğlen
1 adet elma 1 kaşık yoğurt
saat 4 te
1 paktten az eti form çubuk kraker
saat 6 buçuktra
3 kaşık taze fasülye
yarım kase yoğurt
saat 7 buçukta
biraz çikolata
saat 9 buçuk
yarım kase yoğurt
1 adet nektari
şimdilk bu kaaa

sankii sen çok düzenli yiyion yarım domattess şunu tam yapsana kızızm yaaohaoldumsmileama az yemem lazımm kilo aldımm edaacokacimcoook

canıııımm ben geç kalkıyorum sabh öğlen birleşio
aralarda herşeyi yiom canımın istediği
hiçbişeyimi ihmal edmiyorum sporumu bıgün yapamadım ama yapmayı planlıyorum
kız ben doyuorum ondan yiyemiorum ama saat başı atarm ağzıma bişe
benim dediğim böle verme kilo çünkü hemen geri alırsın bu şekil olmaz....

ilginç gerçekten.. ama bende kırgınlık ve ürperti de var.. semptom giderici aldım işe yarar mı bilmiyorum ama dengem bozuldu..

buğünkü menüm:)
sabah 1dilim bugday ekmegi 1çay kaşıgı bal.
ögeln 3 yemek kaşıgı kısır 3 adet etli sarma çay
akşm yogurt armut erik
meliscim cosmo 174 sfdaki hatunun saçları kahve ama??

ne olacak böyle bilmiyorum bir al bir ver de iyi değil Benim de karnım sivri şu an. Yapı demekki diyorum bu ağırlığa olması tuhaf çünkü Karın hareketleri yapmaya başladım biraz önce 50 mekik çektim En sevmediğim ve zorlandığımda mekiktir burada

keratin bakımı yapılıyormuş 600-900 tl şok oldumm

tinkerbell sen instyle okudun mu hiç eylül sayısını çok beğendim ben güzel tüyolar var makyaj moda vb

geç dedginden kastıtt öglen 12 felanmıı ozman...şu domatesi tam yap bende sebxe yiycemm:roflol:
:roflol: akşam akşam beni güldürdü valla Yok cnm o domates tam olmaz CADIARZU ne kadar desek de bildiğini uyguluyor benpes ettim kendi bilir
hee yaaa hep yarımmmoffffffffffalsanaalsanasmile

meliscim cosmo 174 sfdaki hatunun saçları kahve ama??
canımsayfaa176 sonbahar şıklıgııı aynı tarzı yakalamak için zara debansms.massimoo dutttiii marsk speess felna ..ordaki kızzzz sarı röfeleleiiyerimseniben

[

yarın tam domates yicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…