Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydnlarrrr
kılo veren ve kılosunu koruyanları tebrık edıyorum kılo alanlarada bgn ıcn-mden olsun verılır demek gectı
bırazdan cocukları hazırlayıp alısverıse cıkıcaz gamzem cok heyecanlı canta aıcaz ayakkabı alıcaz ona baalım corap falan bende heyecanlıyım ya Allah ım ınsallah hayırlı olur sonunda da bu heyecanı yasamayı nasıp ederbıze

nafcım galiba açılır açılmaz girdim ben
malum sistem çöktükçe bakım diyolar
ağrıyı çözemedim devam ederse dr'a gidicem ama hiç hazzetmiyorum dr olayından da..

tebrikler nafım çok şekersinn
2 saat mi bisiklet sürdünn çok yorma ama kendini
aç da çıkma sakın spora olur mu canım
bi de kırmızı et ye en azından haftada birrr
senden atak bekliyorum ben önümüzdeki haftalarda

nafcım ellerine sağlık
maşallah tablo güzelll
arkadaşlar bayramda vermişler kiloo ben herkes alacak diyorum sempatiksalakcinni
özge de vermiş maşallah
benim de giden ve geri gelen göbüşüm tekrar geldiği yere dönse veee hiççç gelmeseee diyorummm

merhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:
şekerim sen spor yap
spor vücudunu sıkılaştırır
ağırlığın azalmasa da incelirsin
yalnız yürüyüşle kombinle
yoksa yağların altına kas yaparsın
bir de daha bol protein al spor yaparken
diyet kesinlikle tavsiye etmiyorumm
basenlerin ne kadar geniş bilemem ama bence kadınlara yuvarlak hatlar yakışıyor
gözünde büyütüyo olabilirsin ölçülerini

pilates yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hayırdır naff??

birden verince kas kaybetmiş olabilirsin vücudunun oranı bozulmuştur..
pilates lastiğiyle bi dolu hareket yapabilirsin

ben tembellik yapmadan hareketlere bakıp yapmaya başlıyım demii kızlarrr zemuszemus
yani şekerim

hayırlı olsun cnm

dün akşam gündüzden kalan ayçöreğinin üçte birini daha mideye indirdimm

sabah:
2 az şekerli kahve
1 yumurta
4 minicik yeşil zeytin
1 dilim sucuk
1 t.k tereyağı
1 k.k'dan az peynir
2 dilim t.b ekmeği

ara:
dünden kalan ayçöreğim o da 1/3tü..

bu arada diyet yaparken hamurişi, kızartma, şekerli tatlı kimselere tavsiye etmiyorumm

ben hedefime yakınım diye ağırdan alıyorum
zaten bu yüzden de yaklaşamıyorum ya

kızlar öptüm sizi
tablo güzeldi
görüşmek üzeree

selam kizlar nasilsiniz??ben bu aralar hic diyet yapamiyorum yaa su bayram beni mahvetti cok guzel gidiyordum her hafta 500 600 gr veriyordum saglikli bir sekilde aklimdan cikmiyor bir turlu su yeme istegi ne yapayim bir akil verin ((((

ihmal etme canım devam ederse doktora git mutlaka olumunekankayizsmile

arkadaşım geldi 2 saat gezdik onunda çok güzeldi deniz kenarında mis gibi hava kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 zaman nasıl geçti anlamadım bile canım :kedi:

spora giderken hiç aç değildim elma yiyip çıkmıştım zaten eve gelince midem bi gurul gurul yaptı bana sempatiksalakcinni hemen bir kuru incir yedim yeşil çayımı içtim ohh mis olumunekankayizsmile

tablo geçen haftalara göre güzel gerçekten canım haftaya daha büyük bombalar bekliyorum olumunekankayizsmile

olalacım acayip bir plates isteği var içimde bant siparişi vericem bugün yarın dvd araştırmalarına girdim plates kilo verdirmese de vücudu forma sokuyor ve acayip inceltiyormuş aynı kiloda daha ince görünmek ne demek yaaa süper bişey boshayallersmile boshayallersmile

bu ay çöreğinin ebatları ne kadar ki bilmiyorumkismile

çıkıyomusun canım öptüm bende opuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz??ben bu aralar hic diyet yapamiyorum yaa su bayram beni mahvetti cok guzel gidiyordum her hafta 500 600 gr veriyordum saglikli bir sekilde aklimdan cikmiyor bir turlu su yeme istegi ne yapayim bir akil verin ((((

selam mehaycım iyiyim sen nasılsın canım boshayallersmile

beyaz leblebi ye canım tok tutar belki yeme isteğini keser gamyoncuiremsu

yine herkescikler gitmiş gamyoncuiremsu

acıkır gibi oldum öğle yemeğini ayarlayayımda yiyeyim artık cokacimcoook

yaa kızlar ben iş yerinde spor yapacak vakit bulamıyorum akşamda eve gidişim zaten 7,30 oluyor yemekdi bulaşıktı derken zaman akıp gidiyor şu ab tranic x2 kemerini alayım diyorum kas yapmak için ne dersiniz kullanan varmı?

merhaba kızlar..uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım Şeniz
sağlık sorunlarım oldu, biraz zor geçti ama şuan iyiyim allaha şükür...sizler de çok iyi gidiyorsunuz herkes tebrik ederim..yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...

NaF kullanıcısından alıntı

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----1.200 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----700 gr aldı
melisdeniz----66 --------------------------63.8------------------------59-----2.200 gr aldı
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----600 gr verdi
merve52--------96-------------------------72---------------------------65------2 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------İZİNLİ
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7-------------------------52---------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2----62.2-----------------------53.3-------------------------52------1.100 gr verdi
angel2030-----65--------------------------64.2-------------------------55------800 gr verdi

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull

Evet arkadaşlar 17.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : merve52( 2 kilo ile )
Günün İkincisi : oyelken( 1.200 gr ile )
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 1.100 gr ile )

kilo veren arkadaşlarımız süper kilo vermişler, çok güzel alkisalkisalkis tebrik ederim arkadaşlar..

para tuzağı onlar boşver canım ben almıştım duruyo evde dura dura bozuldu zaten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

akşamları yarım saat bile çıkamazmısın dışarıya yürüyüşe filan guclubacismile

eylülllllllllllllll nerelerdesin canım benim yaaa çok merak ettikk seniii özgeyle konuşup duruyoruz ulaşabileceğimiz bir mailin yada telefonunda olmadığı için kalakaldık öyle :gitme:

geçmiş olsun kıyamam yaa inşallah önemli birşey değildir canımm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

çok özledik seni çokkkkk a.s. :1hug: :asigim:

selam kızlaaarr kimse yookk.çok sessiz bıraktık topiğimizi bu aralar yaaa.

haftasonu mervecim ondan sanırım sempatiksalakcinni

öğle menüm

4 yk kuru fasulye
3 yk domatesli makarna
1 yk yoğurt

(kaşıklar tepeleme)

1 raffaello şekerleme
1 bardak şekersiz çay
1 bardak yeşil çay

biraz önce naf vardı oda gitti şimdi kaldım yine tek bugün 2 3 kere girdim hep kimse yoktu nerdesiniz kızlar
bende öğlen yoğurtlu makarna yedim yanında salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…