- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #18.661
NAF teşekkür ederimmm
nafcım galiba açılır açılmaz girdim bensen nasıl girdin ki o saatte canım yaa ben çıldırdım şirketten çıkana kadar denedim bakımdaydı akannehir akannehir
canım sistem bakımda diyordu giremedim bir türlü benim evde de bilgisayarım olmadığı için giremedim akşam mafoldumben mafoldumben
önemli birşey olmadıkça sporu bozmaya hiç niyetim yok canım tam gaz devam
evet sinir bir durum kötükedihüso
sisteme giremedimm :mymeka: hem sen düğünde değilmiydin kızım hangi ara geldin de gittin şakkıdı
benim böbreklerim ağrıyodu boşluğum filan doktora gittim klimadan uzak dur ayaklarını sıcak tut dedi bide ilaç verdi içtim geçti :kedi:
tofee şeker sevdası mı başladı benim gibi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni amsamda duruyo koca bir kase gelene gidene ikram ediyorum bitsin diye aklinialirimsmile
akannehir akannehir
ben izliyorum bazen saçma giydiriyolar insanları ama genelde güzel
evet mervecim olumunekankayizsmile
akupunktur yöntemiyle ilgili forumda konular var canım oradan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin kaydirigubbakcemile5
tebrikler nafım çok şekersinndün akşamki menüm
3 lokma ( patron döktürmüş şirkette yedim normalde sevmem ama regl döneminden sanırım güzel gitti :kedi: )
1 elma
1 kuru incir
1 bardak yeşil çay
lokmalardan dolayı akşam yemeği yemedim meyve yedim :kedi:
aslında mısırda yiyecektim ama bisiklet sürerken paramı düşürmüşüm cebimden alamadım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
2 saat bisiklet sürdüm
20 dk aletlerde bacak hareketleri yaptım
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 yk domatesli biber kavurması
3 zeytin
şekersiz çay
nafcım ellerine sağlık
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------69.2--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
oyelken--------79.7-----------------------70.1--------------------------65-----1.200 gr verdi
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----700 gr aldı
melisdeniz----66 --------------------------63.8------------------------59-----2.200 gr aldı
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------60.1-------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75---------64------------------------- 61.5------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar----71--------------------------62.8------------------------62-----600 gr verdi
merve52--------96-------------------------72---------------------------65------2 kilo verdi
Ggulsu----------63--------------------------60.5 -----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------58---------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------60.9------------------------55------Kilosunu korumuş
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------İZİNLİ
feyza85---------75--------------------------62.1------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
imral------------59---------------------------59---------------------------53 -----Henüz bildirim yapmadı
olala------------55.7-------------------------52---------------------------51.2---300 gr aldı
tinkerbell2----62.2-----------------------53.3-------------------------52------1.100 gr verdi
angel2030-----65--------------------------64.2-------------------------55------800 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
eyllull:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 17.09.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : merve52( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : oyelken( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : tinkerbell2( 1.100 gr ile ) :hooray:
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
şekerim sen spor yapmerhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:
hayırdır naff??pilates yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
birden verince kas kaybetmiş olabilirsin vücudunun oranı bozulmuştur..ah o bölgesel zayıflamayı bi yapabilsemmm kendime çok kzıyorum :mymeka: 2 ay önce falan 55 kiloya çıktım hayatımda ilk defa inanamadım kendime ama ben kendim yaptım .. işte hergön öğlen yarım döner yedim 2 hafta nardeyse e o kadar ekmek basen ve şu beldeki yağlardan yaptı kabus gibiydi yaa sonra ekmek yemedim ramazan öncesine kadar verdim 4 kiloyu ramazandada abartmadan yedim hatta az yedim diyebilirim şimdi yine herşeyden yiyorum ama bu bölgesel zayıflamayı yapamıyorum senağlama
yani şekerimben tembellik yapmadan hareketlere bakıp yapmaya başlıyım demii kızlarrr zemuszemus
hayırlı olsun cnmgnydnlarrrr
kılo veren ve kılosunu koruyanları tebrık edıyorum kılo alanlarada bgn ıcn-mden olsun verılır demek gectı
bırazdan cocukları hazırlayıp alısverıse cıkıcaz gamzem cok heyecanlı canta aıcaz ayakkabı alıcaz ona baalım corap falan bende heyecanlıyım ya Allah ım ınsallah hayırlı olur sonunda da bu heyecanı yasamayı nasıp ederbıze
nafcım galiba açılır açılmaz girdim ben
malum sistem çöktükçe bakım diyolar
ağrıyı çözemedim devam ederse dr'a gidicem ama hiç hazzetmiyorum dr olayından da..
tebrikler nafım çok şekersinn
2 saat mi bisiklet sürdünn çok yorma ama kendini
aç da çıkma sakın spora olur mu canım
bi de kırmızı et ye en azından haftada birrr
senden atak bekliyorum ben önümüzdeki haftalarda
nafcım ellerine sağlık
maşallah tablo güzelll
arkadaşlar bayramda vermişler kiloo ben herkes alacak diyorum sempatiksalakcinni
özge de vermiş maşallah
benim de giden ve geri gelen göbüşüm tekrar geldiği yere dönse veee hiççç gelmeseee diyorummm
hayırdır naff??
dün akşam gündüzden kalan ayçöreğinin üçte birini daha mideye indirdimm
sabah:
2 az şekerli kahve
1 yumurta
4 minicik yeşil zeytin
1 dilim sucuk
1 t.k tereyağı
1 k.k'dan az peynir
2 dilim t.b ekmeği
ara:
dünden kalan ayçöreğim o da 1/3tü..
bu arada diyet yaparken hamurişi, kızartma, şekerli tatlı kimselere tavsiye etmiyorumm
ben hedefime yakınım diye ağırdan alıyorum
zaten bu yüzden de yaklaşamıyorum ya
kızlar öptüm sizi
tablo güzeldi
görüşmek üzeree
selam kizlar nasilsiniz??ben bu aralar hic diyet yapamiyorum yaa su bayram beni mahvetti cok guzel gidiyordum her hafta 500 600 gr veriyordum saglikli bir sekilde aklimdan cikmiyor bir turlu su yeme istegi ne yapayim bir akil verin((((
yaa kızlar ben iş yerinde spor yapacak vakit bulamıyorum akşamda eve gidişim zaten 7,30 oluyor yemekdi bulaşıktı derken zaman akıp gidiyor şu ab tranic x2 kemerini alayım diyorum kas yapmak için ne dersiniz kullanan varmı?
merhaba kızlar..uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım Şeniz
sağlık sorunlarım oldu, biraz zor geçti ama şuan iyiyim allaha şükür...sizler de çok iyi gidiyorsunuz herkes tebrik ederim..yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...
selam kızlaaarr kimse yookk.çok sessiz bıraktık topiğimizi bu aralar yaaa.
annem poğaça yuğuruyooff yaa.yirim 2 tane heralde.neyse akşamla dengelerim.akşam sultanahmete gitcez yürüyüş olur baya dolaşırız
tmm canım etti 4 sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?