Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

pilates yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ah o bölgesel zayıflamayı bi yapabilsemmm kendime çok kzıyorum :mymeka: 2 ay önce falan 55 kiloya çıktım hayatımda ilk defa inanamadım kendime ama ben kendim yaptım .. işte hergön öğlen yarım döner yedim 2 hafta nardeyse e o kadar ekmek basen ve şu beldeki yağlardan yaptı kabus gibiydi yaa sonra ekmek yemedim ramazan öncesine kadar verdim 4 kiloyu ramazandada abartmadan yedim hatta az yedim diyebilirim şimdi yine herşeyden yiyorum ama bu bölgesel zayıflamayı yapamıyorum senağlama

günaydın lokumlarrr boshayallersmile geçmişi okuyup hemen geliyorum sonra listeyi yayınlıycam dün site bakımda olduğu için giremedim kusura bakmayın canlarım opuyorumnanaktan
yok kızz ne kusuru kimse giremediki olumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar ya benide alın aranızaaa yerimseniben benim çok kilom yok kabul ediyorum ama biraz basenlerim varrr şöyle incecik bacaklarım olsun istiyorum mafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin canım hep beraer incecik günler bizi bekliyo kaydirigubbakcemile
bekliyorum birinciyi biliyoruz zaten merve 2 kilo vermişti
ayyyy evet evet eveetttt :lepi:
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyy listeye bakıınnnnn gözümüz gönlümüz açılmasada benim koca bedenimden 2 kilo gitti ne güzel yaa teşekkürler nafcııımmm ellerine emeğine sağlık :kedi:
Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım. buyrunnnnnnnnn
kurallarını yirim senin opuyorumnanaktan
merhabaa boyum 1,63 kilo : 51 uffff ama basenlerim kalçam var yaaa:2:
canım senin kesinlikle diyetten ziyade basen ağırlıklı egzersiz yapman gerekiyo

öncelikle bu kadar panik yapma..ben 96 kiloyken bile senin kadar panik yapmamıştım kızz :dance:

kızlar farkındaysanız kaç gündüz menülerimi yazmamıştım.çünkü fazla kaçırmasamda çok düzensiz yedim.öğlen kahvaltı yediysem akşama kadar bişi yemedim.akşam bazen yedim bazen 10 da yedim :kedi: neyse işte bu akşam bugünkü menümü yazcam inşallahh.

sağol mervecim öncelikle tebrik ederimm a.s. şu popom biraz küçülsün istiyorum yaaa senağlama kilolu olsam yemem veririm diye düşünüyorum ama böle yemeyincede annemden fırça yiyom yüzün kaşık kadar kaldı diyo kızıyo klava:

süpersin canım benimm tebrik ediyorum tekrar olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende seni yirim ki :kedi:

tmm canım bekliyoruz menülerini olumunekankayizsmile

vallahi canım ben bu bünyeyle 48 kiloydum bir zamanlar o zamanda popom iriydi :kedi: vücut şekli değişmiyor insanın sempatiksalakcinni

dün aksam dısardaydım 1.5 lahmacun yedim bi kutu kola içtim:çok üzgünüm:
sabah bikac parca sucuk 2 dilim ekmek peynir domates salatalık şimdide yesil çay içcem

annen haklı bence canım fazlasıyla zayıfsın zaten.eğer cidden çok rhatsızsan bu durumdan bölgesel hareketleri araştır netten derim olumunekankayizsmile
süpersin canım benimm tebrik ediyorum tekrar olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende seni yirim ki :kedi:

teşekkürler canımmm çok sağol zemuszemus

tmm canım bekliyoruz menülerini olumunekankayizsmile
akşam tüm günlük menümü yazcam fıstıkımm :jeyyar:
vallahi canım ben bu bünyeyle 48 kiloydum bir zamanlar o zamanda popom iriydi :kedi: vücut şekli değişmiyor insanın sempatiksalakcinni

evet bencede vücut şekli değişmiyo naparsan yap.benimde bel bölgemse simit var.zayıf oldugum zamanlardada vardı o simit şimdide var.aman napim ölememya var işte genetik :sm_cool: bende onlarla barışık yaşamayı öğrendim şişkoyken :teytey:

dün aksam dısardaydım 1.5 lahmacun yedim bi kutu kola içtim:çok üzgünüm:
sabah bikac parca sucuk 2 dilim ekmek peynir domates salatalık şimdide yesil çay içcem

lahmacunnn cokacimcoook

evet canım yaa buda beni kaderim dicem çünkü ablamında basenleri var

evettt gitmiyor onlar bir türlü sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tmm canım opuyorumnanaktan

bende basenlerime alıştım ama azcuk ufaltayım istiyorum yinede boshayallersmile
şimdilik biraz cıkıyorum yine uğrarım öpüldünüz

gülegüle canım görüşürüz opuyorumnanaktan

biraz iradeli olursam yapabilirsem incelirsem yazarım size çok sağolun kızlaaarr a.s.:1hug:

bekleriz canım deneyimlerini paylaş olumunekankayizsmile

güncelleme içindir :1rolleyes:

günaydın kızlar,

naf ellerine sağlık gözüm gönlüm açıldı tabloyu görünce olumunekankayizsmile

akşam yemeği :
1/2 tabak çoban salata 1,5 dilim kavun 3 adet ceviz ve tabi aktiva (biliyorum çok az bir menü ama ne yapayım kızlar canım hiç birşey istemedi)

Sabah kahvaltısı :
1 pohaça ( bu sabah evde kahvaltı etmediğim için böyle oldu) birazdan ara öğünümü yerim bu sefer çeyrek ekmek peynir yerim sanırım

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı faslı başlıyorr.acıktım ya :dilcikar:

gülegüle canım afiyet olsun :hulya:

günaydın canım rica ederim ne demek olumunekankayizsmile

evet akşam az olmuş gerçekten :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…